Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 982
  • 426
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Рим и обратно
Защото има безброй теми по никакъв начин не свързани с децата. За пътувания, например. Или за гримове Rolling Eyes.

# 211
Да Касита, ясно е, че не необходимо да имаш деца за да пишеш по различни теми, ама никога да не споменеш умишлено, че имаш дете с каква цел би било.

# 212
Дълго време умишлено не споменавах пола на децата си.

# 213
Големи клюкарки сте били тук  Mr. Green

# 214
А, сигурно има, ама защо пишат в мамма newsm78

Защото никъде не е казано, че в тема за гейовете, политиците или за друг вид изпражнения трябва да пишат такива, които имат деца.

Искрено ме разсмя, Касита!!!

# 215
  • София
На въпроса, зададен в заглавието - не, не бих крила умишлено, че имам дете. Не бих и разлепила афиши, че съм станала майка, но чак да крия и да лъжа по въпроса - не би ми хрумнало.

По конкретния казус, който е вдъхновил темата - по-напред имаше зададен един въпрос, на който не видях отговор - сигурно ли е, че тази жена е биологична майка на детето? Защото на мен само това ми хрумва като причина (извън някакви ексцентричности) да не спомене - ако детето е осиновено и тя не е искала да обяснява защо осиновяват, а не си създадат биологично дете.

# 216
Накрая да не се окаже , че детето е на мъжа й , от друга жена ? Crazy

# 217
Тяхно си е детето.

# 218
  • София
Вярно си е! Касита си криеше децата във Форума. Тя си е казвала доводите.
Аз лично дълго време си мислех, че няма деца.
После, че има едно.

# 219
  • София
После, че има едно.

Глупости! Още в първите ѝ мнения с този профил се споменавеше че има деца. Отделно, че се знаеше и кой е предишния ѝ замразен профил....

# 220
  • Пловдив
После, че има едно.

Глупости! Още в първите ѝ мнения с този профил се споменавеше че има деца. Отделно, че се знаеше и кой е предишния ѝ замразен профил....
Ей тъй като кажете. Определени форумни среди са навързани и извън форума. Обаче средния масов потребител не е знаел и не знае.

# 221
  • София
Ей тъй като кажете. Определени форумни среди са навързани и извън форума. Обаче средния масов потребител не е знаел и не знае.

Аз съм среден масов потребител. Нямам нито форумни, нито извънфорумни среди и ЛС-та с клюки и сводки не получавам. Обаче отварям профила на Касита и с просто око виждам, че първото съобщение е питане за нещо си след като скоро ще ѝ изтече вторато година майчинство, а след това още няколко касаещи ясли. Не е като да не се разбира, че има поне едно дете. А по-нататък не ми се чете, но сигурно още страница-две по-късно става ясно че децат са повече от едно

# 222
  • Пловдив

Аз съм среден масов потребител. Нямам нито форумни, нито извънфорумни среди и ЛС-та с клюки и сводки не получавам. Обаче отварям профила на Касита и с просто око виждам, че първото съобщение е питане за нещо си след като скоро ще ѝ изтече вторато година майчинство, а след това още няколко касаещи ясли. Не е като да не се разбира, че има поне едно дете. А по-нататък не ми се чете, но сигурно още страница-две по-късно става ясно че децат са повече от едно
И нямаш връзки с никой от форума било на скайп или във фб? Shocked

# 223
  • София
Въобще нямам фейсбук.
И да, нямам връзка с нито един човек от форума нито в скайп, нито по някакъв друг начин.

# 224
Е , не е нужно с всички да поддържаме връзка и да знаем всичко . Wink
Аз например много рядко чета профили , трябва нещо съвсем съмнително да е .

Общи условия

Активация на акаунт