Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 972
  • 426
  •   1
Отговори
# 240
Че защо пък да използвам имената им изобщо?  Rolling Eyes

# 241
Глупости! Още в първите ѝ мнения с този профил се споменавеше че има деца. Отделно, че се знаеше и кой е предишния ѝ замразен профил....

А в още по- предишния й, ако не ме лъже паметта, дори имаше снимка на детето й /то тогава беше едно/.

# 242
Глупости! Още в първите ѝ мнения с този профил се споменавеше че има деца. Отделно, че се знаеше и кой е предишния ѝ замразен профил....

А в още по- предишния й, ако не ме лъже паметта, дори имаше снимка на детето й /то тогава беше едно/.

И какво значение има това Thinking  ooooh!

# 243
Никакво .
Да покажат , че познават отдавна авторката .

# 244

Още по-предишен авторката няма. Ако ви е удобно, не ръсете глупости.

# 245
Честно казано, не мога да разбера смисъла на тази тема: хем пусната като въпрос, хем "честно казано вашето мнение не ме интересува". Каква е целта тогава? Гласност? Да види ответничката, която също чете, че поведението й е недопустимо? Не е хубаво някакси...
Ако имах позната, която си криеше децата и ако ме беше грижа, първо щях да се опитам да разбера защо го прави. Може би също щях да пусна тема, но интересувайки се наистина от чуждото мнение и давайки повече подробности, то явно има някаква причина, тук информация за отношенията между двете "героини" почти липсват, освен че си ходели на семейните сбирки. А пък като не мога да разбера защо го прави, или ще го преглътна, приема за ексцентричност и ще продължа да общувам с нея, или ще спра, ако толкова не мога да го преживея.

# 246
Честно казано, се убеждавам, че същността на разбирането на текста на мнозина им бяга, ли бяга.
Или просто не четат. Пишат, че е по-лесно.

# 247
Ти прочете ли темата.
Тази, която крие детето е поискала темата да бъде пусната във форума, за да си направи някакви нейни изводи.

пп: с Касита сме писали заедно

# 248
  • Ню Йорк
Честно казано, не мога да разбера смисъла на тази тема: хем пусната като въпрос, хем "честно казано вашето мнение не ме интересува". Каква е целта тогава? Гласност? Да види ответничката, която също чете, че поведението й е недопустимо? Не е хубаво някакси...
Ако имах позната, която си криеше децата и ако ме беше грижа, първо щях да се опитам да разбера защо го прави. Може би също щях да пусна тема, но интересувайки се наистина от чуждото мнение и давайки повече подробности, то явно има някаква причина, тук информация за отношенията между двете "героини" почти липсват, освен че си ходели на семейните сбирки. А пък като не мога да разбера защо го прави, или ще го преглътна, приема за ексцентричност и ще продължа да общувам с нея, или ще спра, ако толкова не мога да го преживея.

Някои хора мразят да мислят и чакат някой да го свърши вместо тях. А ние сме глупави, че го правим.

# 249
Е, прощавайте, но в 17 страници тема съм дала повече от достатъчно информация за отношенията ми. Това че на вас не ви се чете е съвсем друг въпрос, който не касае мен.

# 250
В крайна сметка тази тема имаше ли някакъв принос  за равносметката на криещата детето си жена или просто си беше още едно упражнение в говорилнята?

# 251
Като изключим криенето на детето....и бистренето в 17стр. на въпросната....темата за мен също е безсмислена.
Защо тази дама не е попитала обкръжението си и засегнатите хора какво смятат за нея?
Или е очаквала нещо по-различно като реакция от непознати и потупване по рамото може би?
При положение, че не се изнесе нито един нормален довод за това криене.
Така и скимнало, и криела....ами да си го крие детето, сакън да не го изядат. Но подобно поведение е грозно и неприятно и крайно лицемерно за мен.
Ще ходиш по семейни сбирки, ама ще си траеш за 4годишно дете....естествено, че ще я отрежат хората....а ако не са, значи са съгласни да ги правят на маймуни.

# 252
И така и не разбрахме(нито се загатна) защо е решила да не казва за детето си...

# 253
Не съм влизала в темата 10 дни, сега погледнах последните 2-3 страници. Не знам дали е работа на форума да търси причината. Доколкото разбирам, въпросната дама чете тук. Може пък това да й помогне да се погледне отстрани и предполагам, че това е било идеята на темата.

# 254
В интерес на истината най-точни биха били отговорите, ако се знае причината  Wink

Общи условия

Активация на акаунт