Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 968
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
Не съм влизала в темата 10 дни, сега погледнах последните 2-3 страници. Не знам дали е работа на форума да търси причината. Доколкото разбирам, въпросната дама чете тук. Може пък това да й помогне да се погледне отстрани и предполагам, че това е било идеята на темата.

Ако аз съм дамата, така, без да е указана причината, мога само да се смея на глас от предположенията и налучкванията. Защото всяко действие си има причина.
Казано е-тя не показва/не казва за детето. Какво мислите за това?
Ми така, без да знаем защо, какво да мислим Thinking-нищо....
Или ако трябва да отговоря директно на въпроса, дори без да чета темата-да, бих крила, че имам дете, живота понякога поднася изненади и не се знае какви причини биха подтикнали към това, но да, съвсем реално би могло да бъде и при мен.

# 256
В интерес на истината най-точни биха били отговорите, ако се знае причината  Wink

Нямало причина. Така се било случило, но не било нещо, за което да й се сърдят.

# 257
да... ами аз я разбирам, и при мен имаше ситуация, стечение на обстоятелствата, които мога да нарека точно така-ами така се случи, да. На който му е сръдливо-да се сърди, реално мен и децата ми не ги касае. Peace

# 258
Така де, баба й да не й е роднина.  Laughing

# 259
Баш за баба иде реч, да. И наистина е стечение на обстоятелствата.

# 260
  • Варна
Да криеш дете си откровена лъжа.
Или наполовина истина, хайде.
Детето съответно може ли да крие, че няма майка или баща... частично.
Да криеш съществуването на човек предполага някаква драма с мащаб - война например. Другото е ... не знам какво е.

# 261
има разлика...
...аз не съм крила, просто не съм се обадила да кажа. Ако тя се е обадила и сме говорили е можело да кажа, обаче и тя не се е обадила. Не сме се чували=не знае.

# 262
  • София
Или ако трябва да отговоря директно на въпроса, дори без да чета темата-да, бих крила, че имам дете, живота понякога поднася изненади и не се знае какви причини биха подтикнали към това, но да, съвсем реално би могло да бъде и при мен.

И при мен. Мисля, че това е някаква форма на социопатия, но не смятам, че е проблем. Мъжът ми ме обвиняваше и се сърдеше, че го "крия" и продължава да се сърди. Аз обаче винаги съм "криела" неща, свързани с личния ми живот, по-точно - не намирам за нужно да ги споделям. Баба ми може и да ми е роднина, но личния ми живот не е нейна работа.

# 263
Касита, ами не тя определя за какво ще и се сърдят хората.
Както тя е решила ей така да не казва, така и близките и могат да решат ей така да и се сърдят.
За мен е простотия това...
И тук далеч не става въпрос само за - не съм казала на Х, Y и Z. А и за това че карам трети лица да лъжат и прикриват също.
А да се е замислила тези хора как са се чувствали? Примерно ако са срещали и общували с другите роднини?

# 264
За да се държи по този начин , значи хич не се вълнува от това как се чувстват другите .
Но дори и да е ексцентрична и егоцентрична , не е нормално да си крие детето . Crazy

# 265
От приятели, от познати, от роднини, с които не се виждате ката ден? Като същевременно с тях поддържате кореспонденция, водите телефонни разговори, споделяте снимки от почивки, празници, но без на тях да се вижда, че имате дете?
Защо? Отговор: няма никаква основателна причина.

А, крия аз - от потенциалните любовници само  Joy
Интересно ми е баш пък отроднини как ще скриеш...

# 266
  • Бургас
И все пак 4 години са си много време. Замислете се. Правени са схеми това дете да се гледа от накой докато тя е била на семейните събирания. Когато е говорила по телефон и скайп явно се е затваряла в друга стая за да не се чуе детето. Карала е близки роднини да не казват.
Едно е да не си виждал някой от години и като се видите да разбереш, че има дете, съвсем друго е да се виждаш от време на време с някой по семейни сбирки и той упорито да крие факта. Това са целенасочени действия продължили 4 години. Никаква ексцентричност не е това ами си е сериозен психологичен проблем.

# 267
От приятели, от познати, от роднини, с които не се виждате ката ден? Като същевременно с тях поддържате кореспонденция, водите телефонни разговори, споделяте снимки от почивки, празници, но без на тях да се вижда, че имате дете?

До неотдавна щях много да се учудя на такъв въпрос, но наскоро една състудентка ме втрещи като на въпроса "Как е дъщеря ти?" (зададен от чиста куртоазия) ми отговори "Аз нямам деца". Аз много добре си я спомням бременна, помня и като отлагаше изпити покрай раждането, после знам, че се разведе. Сега пък случайно знам, че дъщеря й живее с баща си след развода и то го знам (косвено) от мъжа, с когото в момента живее. Приятел е на единия ми шеф. Тя е главен юрисконсулт на голяма държавна фирма, та не си мисля, че е луда, но просто ме застреля с изявлението, че няма деца. Имаше и други хора като го каза и вероятно го направи заради тях, но пак не си го обяснявам.

# 268
  • София

До неотдавна щях много да се учудя на такъв въпрос, но наскоро една състудентка ме втрещи като на въпроса "Как е дъщеря ти?" (зададен от чиста куртоазия) ми отговори "Аз нямам деца". Аз много добре си я спомням бременна, помня и като отлагаше изпити покрай раждането, после знам, че се разведе. Сега пък случайно знам, че дъщеря й живее с баща си след развода и то го знам (косвено) от мъжа, с когото в момента живее. Приятел е на единия ми шеф. Тя е главен юрисконсулт на голяма държавна фирма, та не си мисля, че е луда, но просто ме застреля с изявлението, че няма деца. Имаше и други хора като го каза и вероятно го направи заради тях, но пак не си го обяснявам.

Това е много лесно обяснимо и няма нищо общо със случая на Касита. Казала е, че няма деца, защото е "отписала" дъщеря си. Последната живее при баща си и явно са в конфликтни отношения.

# 269
И аз така мисля . Peace

Общи условия

Активация на акаунт