Бихте ли крили, че имате дете?

• 26 025
  • 426
  •   1
Отговори
# 345
Сега вече ми се изясни целта на темата. Значи тя решила да крие от баба си, че има дете без да са скарани. Баба и разбира и я лишава от наследство, а тя не може да проумее как така. И Госпожата търси тук подкрепа от типа "баба ти на каква се прави, какво пук толкова е станало".
Уважаема Госпожо, нали знаете старата поговорка: Кой каквото сам си направи никой не може да му го направи".

Това са твои измислици . Wink

Касита писа , че внучката не е зависима от наследства .

# 346
Неее, доколкото разбрах на въпросната и е леко безразлично, просто са я емнали да обяснява защо е решила така, има разсърдени (явно бабата) и тя се чуди що се сърдят просто.
Абе все някога ще излезне причината, стига да удържи темата ... Grinning

Абсолютно безразлично й е дали или не няма да получи една малка къща в среден по мащаб градец и апартамент в средно хубав квартал на голям провинциален град. Даже се чуди как баба й може да се занимава с подобни щуротии и са счита това за наказание, а бабата пък от своя страна страда още повече от факта, че на внучката й пука на .... за бабиното наказание.

# 347
Отде знаеш, че й е безразлично?  Wink
Може това да показва нарочно, но всъщност...
Провинциалната къща и апартамент в малкия град - са всъщност старта на доста от новите софиянци - селяни, придошли тук днес.
Не с езнае утре как ще се развие животани...

# 348
  • Пловдив
Това ми прилича като на Ам Гъл и Май прешъс.
Laughing best post ever!

от близки и приятели да си крия детето - не, предпочитам да знаят, да се съобразят, да му носят подаръци, да му се радват, да питат за него, а не за мен, да имам винаги извинение, че съм заета, ако не съм отишла на някоя среща, да се виждаме с него и т.н нормални за мен неща!

# 349
Жената е извън пределите на БГ и май не се завръща...

# 350
Жената е извън пределите на БГ и май не се завръща...

Достатъчен мотив да й е кофти - ако един ден се върне - няма да има нищо  Mr. Green

# 351
  • София - Рим и обратно
Евала на бабата! Mr. Green

# 352
 Какво стана, разреши ли се тая загадка, че ме помързява да чета назад пък ми е интересно?

# 353
Отде знаеш, че й е безразлично?  Wink
Може това да показва нарочно, но всъщност...
Провинциалната къща и апартамент в малкия град - са всъщност старта на доста от новите софиянци - селяни, придошли тук днес.
Не с езнае утре как ще се развие животани...

Приятелката ми отдавна е надраснала България, София беше рожденото й местообитание.

# 354
Добре, значи измъква се от село, успява да избяга във великата чужбина и ражда дете там - и като доказателство колко й е голема работата - решава да се прави на интересна и независима, затова не споделя  Joy

# 355
Вилико, прекаляваш! Ако ти се пишат сценарии, драскай чиклити.

# 356
За какво е темата ти?
Нали гадаем в случая какво провокира това криене...

# 357
Касита, и като е надраснала България, що дири тогава мнение в бг форум?
Хайде стига вече с това изтъкване как някой си заминал да мие чинии в чужбина е по-голямата работа от решилите да останат тук....няма нужда...

# 358
  • София

Приятелката ми отдавна е надраснала България,

Като е надраснала България, може би се срамува да говори на български и затова не е казала на бабата.  Laughing Аз познавам подобни индивиди.

# 359
 Разбрах, значи тая мацка пет пари не дава за баба си и леля си и крие специално от тях, че има дете, а не да го укрива по принцип.
  Странно и даже тъпо, но все пак сигурно си има някакви причини, като примерно да не може да ги трае.

Общи условия

Активация на акаунт