Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 195
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момичета! Извинявам се за евентуалните грешки- пиша от телефон. Преди време бях писала тук за резултатите, които постигнах с Лида и Мейзитанг и липсата на странични ефекти. Отслабнах от 72 до 58 за два месеца и нещо без странични ефекти освен сухота в устата. Или поне така мислех :/ Наложи ми се операция преди дни поради която ми направиха пълни изследвания. Влизам да ви предупредя- хапчетата вредят дори и да не го усещате. От ЕКГ то ми се уплашиха лекарите- бях страшно тахикардична- в покой все едно тичам на маратон. Имах отклонения в кръвната картина и урината. Просто нямам думи какъв страх брахме всички дали организма ми ще се справи с упойката и операцията. 10 дни след спирането на хапчетата нещата се пооправиха и пулса се нормализира. Лекарите са единодушни че всичко е от китайските отрови. По време на операцията съм прокървила страшно и доста са се поизмъчили. Не си заслужава риска! Знам че повечето няма да чуят- аз също срещнах предупреждения от момичета тук преди да почна да пия и си казах, че на мен няма да се случи и че ще пробвам няколко дни да видя как е- е, мислех че съм ОК Sad Харесвайте се- спортувайте, хапвайте повече плодове и салатки и резултати ще има макар и по- бавно. Не прибягвайте до такива медикаменти в никакъв случай дори и при свръхтегло- има други, които се продават в аптечната мрежа и които се назначават от лекари. Здравето и най- важно и времето назад не се връща! Ако мога да предпазя някого, ще съм щастлива. Успех в борбата с килограмите на всички.

# 421
Елито много си права  Peace

но за съжаление го правим ,нали е по-лесния начин  Confused
и аз от колко време все ще се ограничавам и все не мога ,а сега направо не мога да повярвам че се справям ....и затова не искам да ги спирам
само мога да се моля да не се повредя много  Praynig

# 422
  • София
Лесен начин няма! А с тези хапчета цената е твърде висока! Дано никоя от вас не го разбере по начина, по който аз го разбрах Sad Сигурна съм, че хората, които заслужават да са в живота ви, ви харесват както и да изглеждате! Остава само да оправим проблема в главите си и да се харесваме и пазим. Грижете се за телата си и не ги подлагайте на този стрес и мъчение- рано или късно се връща всичко. Това е от мен- пожелавам ви хубаво лято, слънце, море и здравословно свалени килца Simple Smile

# 423
Аз другата седмица съм на диетолог и понеделник ще си правя изследвания кръв и урина, дано нямам някакви аномалии... Rolling Eyes Чудя се да казвам ли на лекарката, че съм пила Лида, няма да е очарована със сигурност, но да знае... newsm78

# 424
артемис : пия ги сутрин преди кафето , работя и нощни смени и когато съм нощна след нощна ставам към 5 и пак ги пия преди кафето на работа гледам да не ям и работата ми е доста раздвижена извървявам поне 2 километра (съвсем сериозно  Laughing ) така че не ми липсва движението ...и ето сега станах в 11,30 изпих едно и към 12 чувствах глад и сега дори ям купичка ориз със зеленчуци ... като каза , че си яла обаче шоколад се осъзнах , че не съм яла от доста дни сладко и хляб дори не ям , а аз по принцип не ям де ... И пак не съм отслабнала разбирате ли стоя си все същата .
Между другото и аз вчера излизах и пих една голяма водка с доста лед и ми няма нищо , те просто са фалшиви моите не знам и аз какво очаквам  Grinning

# 425
  • София
Здравейте мами,
Имам да свалям най-малко 10 кг и съм пила Лида,Мейзи,Супер слим,Линдакса (когато я имаше ) и почти всичко от аптеките .. само с Лида свалих към 4 кг,но после ги върнах и сега се чудя вече какво да пия Crying or Very sad Моля тези от вас ,които са пили Sudafed(ефедрин),DIABLOS и Black Spider да кажат от кое са най-доволни и с кое се сваля най-бързо Praynig

Благодаря предварително   bouquet

# 426
Здравейте мами,
Имам да свалям най-малко 10 кг и съм пила Лида,Мейзи,Супер слим,Линдакса (когато я имаше ) и почти всичко от аптеките .. само с Лида свалих към 4 кг,но после ги върнах и сега се чудя вече какво да пия Crying or Very sad Моля тези от вас ,които са пили Sudafed(ефедрин),DIABLOS и Black Spider да кажат от кое са най-доволни и с кое се сваля най-бързо Praynig

Благодаря предварително   bouquet
Пила съм всичко судафет е пълна глупост,диаболос е с 50мл ефедрин и ми идваше в повече,а от спайдер съм много доволна свалих за 30 дена 7 кг,той е с 25 гр.ефедрин,но никакъв алкохол,защото ще се чустваш много зле след това.почти никакви странични ефекти нямах,само много вода пиех и ако тренираш ефекта ще е поголям.пиеш го сутрин,защото съдържа много кофеин.

# 427
Какво е това Спайдър може ли линк от където го поръчвате

# 428
Така, днес свършвам последното хапче Лида/имам още от мин година десетина, но ще реша дали да ги допивам през ден примерно, или да спра на 30-тото... Peace/, резултата от месечия режим е 11 кила надолу  bowuu От тук нататък продължавам сама да се боря с килата и се надявам до зимата да съм се сбогувала завинаги с излишните ми още 18... Sunglasses Вчера бях на диетолог, понеделник си взимам живи здрави режима и дерзая, пожелавам успех на всички отслабващи и съвет от мен - не разчитайте само на хапченцата за чудодеен ефект, трябва и огромна доза желание, постоянство, движение и инат  Hug

# 429
Какво е това Спайдър може ли линк от където го поръчвате
Исках да пиша Black Spider,пишете на лични и ще Ви дам тел за връзка на човека за поръчка.Едно хапче струва към 1.20 лв и се пие по 1 на ден.

# 430
Не съм, за първи път чувам за тях. Пишете тук, за да сме полезни и на другите.   bouquet

# 431
На стр.20 в тази тема, новорегистрирания В12 направи реклама на въпросния продукт.

# 432
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не е точно новорегистриран B12

Дата на регистрация:   сб, 18 сеп 2010, 18:51

При мен нещата вървят добре - за 22 дни - 3 кг.
Пия Сиофор (за ИР) и мейзитанг.
Знам, че хората обичат по-гръмки резултати,
но истината е, че са нетрайни в дългосрочен план, колкото и да са примамливи.

# 433
На стр.20 в тази тема, новорегистрирания В12 направи реклама на въпросния продукт.
Реклама ,да,но нещо което действа .И Мейзи и Лида съм пила и то не веднъж пълна лъжа и глупост.За 4 дена от както пия Black Spider съм -2 кг и първият път когато свалих 7 кг за месец си запазих кг,стига да спортуваш и да пазиш здравословен хранителен режим.

# 434
И аз съм пила и лида и мейзитанг -ефект нула(оригинални са ) ,до колкото може изобщо да се каже за такива продукти,резултат по 30 лв на вятъра и нищо-апетит си имах ,все едно не съм пила нищо,по-добре тези пари ги дайте за карнитин или бърнер някой,с хубав режим и малко движение по-добре,от колкото с лъжливи и "вълшебни" хапчета  Naughty
Хубава вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт