Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 190
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
ох то и аз ще спра лида сигурно , явно свикнах с нея и край не мога вече да отслабна .. ще си пия чайчета с фибрите и спирулина и ще ям само салати и супи   baby_neutral

# 436
И аз от днес съм на  Black Spider , поръчах си ги от една мама от продавалник.
Ще пиша след няколко дни за мнение.

# 437
И аз от днес съм на  Black Spider , поръчах си ги от една мама от продавалник.
Ще пиша след няколко дни за мнение.
ще стискам палци  Praynig дано да има ефект, че и аз да си го купя.

# 438
здравейте моля някои да ми каже от каде мога да си поръъчам оригинална лида защтото напоследък само ментета  #Cussing out моля пишете Praynig Praynig

# 439
  • Sofiq
здравейте моля някои да ми каже от каде мога да си поръъчам оригинална лида защтото напоследък само ментета  #Cussing out моля пишете Praynig Praynig

А защо не опиташ с мейзитанг? Поне няма толкова ментета....

# 440
  • София
Здравейте мами,
Имам да свалям най-малко 10 кг и съм пила Лида,Мейзи,Супер слим,Линдакса (когато я имаше ) и почти всичко от аптеките .. само с Лида свалих към 4 кг,но после ги върнах и сега се чудя вече какво да пия Crying or Very sad Моля тези от вас ,които са пили Sudafed(ефедрин),DIABLOS и Black Spider да кажат от кое са най-доволни и с кое се сваля най-бързо Praynig

Благодаря предварително   bouquet
Пила съм всичко судафет е пълна глупост,диаболос е с 50мл ефедрин и ми идваше в повече,а от спайдер съм много доволна свалих за 30 дена 7 кг,той е с 25 гр.ефедрин,но никакъв алкохол,защото ще се чустваш много зле след това.почти никакви странични ефекти нямах,само много вода пиех и ако тренираш ефекта ще е поголям.пиеш го сутрин,защото съдържа много кофеин.

Много ти благодаря   bouquet Имаше в момента само 16бр. Диаблос и 11бр. Блек Спайдер и от днес започнах първо с Блек Спайдер по съвет на дамата,която ги продава  Simple Smile Стискайте палци да сваля ако не 10кг то поне 5кг   Praynig

# 441
  • Sofiq
Може ли малко свежи отзиви за капсулите с лют червен пипер. Най-вече има ли странични ефекти, а и дали действа де  Mr. Green

# 442
А това  Black Spider в какви разфасовки се продава? 

# 443
А това  Black Spider в какви разфасовки се продава? 
Зависи от къде си го купувате и как Ви го продават?Може и на таблетка ,може и цяло шишенце -100 бр.Аз си го взимам на таблетки бройки.

# 444
Ако някоя дама все още се интересува от китайски капсули аз имам 16 капсули Мейзитанг и някъде толкова Лида,ако някоя  ги иска  да пише  Peace

# 445
  • някъде там
опс.... Embarassed

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 15:20 от cacharell

# 446
Не схванах.... Да не си объркала темата?

# 447
Здравейте момичета, от месеци чета темата, но днес реших да споделя опита си с хапчетата до момента. На 1ви този месец започнах да пия LIDA SLIM от сайта / originalnalida.com/ зеления сайт, но никакъв ефект с редуциране на килограмите не съм видяла до момента. Първите 3 дни имах леко главоболие и до сега освен известна сухота в устата никакъв друг резултат не съм видяла. Сега съм в дилема какво да поръчам и от къде.....
..преди години съм пила кит. хапчета от кит. магазин на Пиротска и добре познавам другите странични ефекти, както и тогава за месец бях свалила 6 кг. а изглеждах все едно съм свалила 16 и мерките ми бяха като за -16 кг...
Моля ви, дайте ми съвет, с какви да продължа и от къде да ги купя Sad

# 448
Здравейте момичета, от месеци чета темата, но днес реших да споделя опита си с хапчетата до момента. На 1ви този месец започнах да пия LIDA SLIM от сайта / originalnalida.com/ зеления сайт, но никакъв ефект с редуциране на килограмите не съм видяла до момента. Първите 3 дни имах леко главоболие и до сега освен известна сухота в устата никакъв друг резултат не съм видяла. Сега съм в дилема какво да поръчам и от къде.....
..преди години съм пила кит. хапчета от кит. магазин на Пиротска и добре познавам другите странични ефекти, както и тогава за месец бях свалила 6 кг. а изглеждах все едно съм свалила 16 и мерките ми бяха като за -16 кг...
Моля ви, дайте ми съвет, с какви да продължа и от къде да ги купя Sad
Потърсих в нета,няма такива хапчета от кит,как точно се казват?

# 449
 Joy Китайски най-вероятно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт