Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 229
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, Hug
мина почти месец, откакто пия Мейзитанг. Shocked
Мога да кажа, че съм свалила 4 кг, но за сметка на това много се вталих.  Laughing
Доволна съм, нищо, че имаше дни, в които пропусках да го пия, защото го забравях ooooh!.

Когато го пия имам чувството, че кипя от енергия. Закусвам малко, почти не обядвам и вечерям към 5/6 часа.  Mr. Green
Отслабнали са ми ръцете, бедрата, лицето и коремчето. (Принципно на дупе не трупам, но тупам килограми на гърди, ръце и коремче  #Crazy )

Поздрави от мен! newsm51
Радвам се за теб! Ще взема и аз да повторя  Wink когато ги пиеш спиш ли спокойно? Thinking

# 586
Здравейте, Hug
Мога да кажа, че съм свалила 4 кг, но за сметка на това много се вталих.  Laughing
Доволна съм, нищо, че имаше дни, в които пропусках да го пия, защото го забравях ooooh!.

Когато го пия имам чувството, че кипя от енергия. Закусвам малко, почти не обядвам и вечерям към 5/6 часа.  Mr. Green
Отслабнали са ми ръцете, бедрата, лицето и коремчето. (Принципно на дупе не трупам, но тупам килограми на гърди, ръце и коремче  #Crazy )

Поздрави от мен! newsm51

Hug Много се радвам за теб и резултата.  Hug

Дано и аз да имам подобен резултат, повече с вталяването, защото нямам нужда да отслабвам повече  Praynig

# 587
Няма ли някой да сподели какво става след спирането на хапчетата  Praynig

Бързо ли се връща вълчия апетит към всичко  Confused

# 588
  • София
Здравейте, Hug
Мога да кажа, че съм свалила 4 кг, но за сметка на това много се вталих.  Laughing

Когато го пия имам чувството, че кипя от енергия. Закусвам малко, почти не обядвам и вечерям към 5/6 часа.  Mr. Green
Отслабнали са ми ръцете, бедрата, лицето и коремчето.(Принципно на дупе не трупам, но тупам килограми на гърди, ръце и коремче  #Crazy )

Поздрави от мен! newsm51

+1     И аз там нах-много трупам.И точно това изречение ми привлече вниманието.
Би ли споделила от къде ги поръчваш, и на каква цена newsm78
Може да ми пишеш и на ЛС. Благодаря!

# 589
Здравейте, Hug

Поздрави от мен! newsm51
Радвам се за теб! Ще взема и аз да повторя  Wink когато ги пиеш спиш ли спокойно? Thinking

Привет, Hug
да спя спокойно. Когато пиех Лида бях като калбо от нерви и не можех да спя, спах по приблизително 4-5 часа на вечер максимум. Нямам такива пробеми сега, спя спокойно, но нямам време да се наспивам Grinning, защото работя и уча. Kamelia741 поръчах ги от сайта Безглад. Към 30, 30 и няколко лв, 36 хапчета.  Peace Мисля да повторя с хапчетата, пък ще видим какъв резултат ще има.  Mr. Green

Поздрави!

# 590
Здравейте всички,

обещах да пиша за резултата от Мейзитанг и Линеа. Искам да ви кажа, че комбинацията е убиец  Peace Вече мина седмица, на килограми не съм мръднала, може би с 1кг надолу, но ако пийна повечко вода или не тренирам и се връща, но пък крачолите на дънките са ми като че ли по-широки и целулита май е намалял.  Hug Макар, че е малко рано да очаквам кой знае какви резултати, се чувствам много добре  Crazy Всичко го комбинирам и с антицелулитния крем на кройтерхоф с леки вечерни масажи и съм направо като Клеопатра  Blush  Joy

# 591
Здравейте,пуснах търсачката но не успях да намеря отговор,пия Лида от няколко дни ,но започнах да ходя и на фитнес,искам да пия  и фат бърнер,мислите ли ,че е  добра идея да се комбинират,никъде в нета е намирам инфо.Ще бъда много благодарна ,ако някой сподели мнение,Благодаря ви.

# 592
Здравейте, Hug

Поздрави от мен! newsm51

Поздравления за резултатите, би ли ми казала от къде си поръча Мейзитанг, че до колкото четох има много фалшиви хапчета на пазара?   bouquet

# 593
Здравейте,пуснах търсачката но не успях да намеря отговор,пия Лида от няколко дни ,но започнах да ходя и на фитнес,искам да пия  и фат бърнер,мислите ли ,че е  добра идея да се комбинират,никъде в нета е намирам инфо.Ще бъда много благодарна ,ако някой сподели мнение,Благодаря ви.

Аз лично смятам, че не е добра идея заради опасността от високо кръвно и проблеми със сърцето. Naughty По-рано val_s също беше писала съвет по подобен въпрос, ако искаш се поразрови, но мнението също не беше положително. Thinking Може би е по-добре и по-малко опасно ако комбинираш като мен с Линея, Л-Карнитин или нещо друго по-обикновено.  Peace

# 594
Днес приключих в втория блистер на мейзитанг-а, т.е  днес ми е 24- ден от приема.
- намаляване на апетита, почти няма
- все така не ми се пие вода, насилвам се да пия поне по 1,5 до 2 литра на ден
 - спя си спокойно
 - от 22-09-  драстично ограничих, да не кажа че спрях хляба /1 до 2 "залъчета" на ден/, не закусвам пия само чаша кафе с мляко, обяда ми е предимно от плодове или зеленчуци, вечерята е лека месо със свежа салата, или само печени картофи, или месо със зеле....

и всичкото това мъчение е за  около 2кг, като ако изпия повечко вода или не съм ходила во WC-то ще станат даже и по-малко  newsm78. За 24 дена очаквах доста повече  Cryот хапчетата.

# 595
GLamur , значи са без сибутрамин ,
което все пак не е зЛе ...

# 596
Аз си поръчах Липовон и съм доволна същия ефект като от Лидата, само мисля да го пия през ден два защото ме е страх от йо-йо ефект

# 597
Здравейте на всички Simple Smile съвсем нова съм тук, естествено както всеки е чел и прибягвал до форума на бг мама не веднъж, имала съм някога стара регистрация и т.н. както и да е,Приятно ми е, и се надявам да общуваме и обменяме опит в името на шиб....те килограми Simple Smile И днеееес определено изчетох света за тези китайски хапове момичета, очите ми са на понички... Аз живея в чужбина и на гости ще ми идва близка приятелка, та от няколко дни ми се върти, такааа усилено идеята за нещо от тези хапчета да ми донесе. Определено изчетох в нета и пресата всичко що е писано и излезнало специално за лида, придобих яснота за продукта горе-долу. молбата ми към вас момичета е за съвет, Лида или Мейзитанг.? Съгласна съм, че е въпрос на личен избор, но ще съм благодарна от няколко съветчета и още едно питане, което ми е важно дайте сайт за поръчка на лида, който е изпробван, моля ви се, защото и с тези ментета проблема не е малък... От тук някой има ли наблюдения? http://www.slimlida.com/order.php?p=1  Благодаря ви предварително. Късмет и успех на всички.

# 598
Днес приключих в втория блистер на мейзитанг-а, т.е  днес ми е 24- ден от приема.
- намаляване на апетита, почти няма
- все така не ми се пие вода, насилвам се да пия поне по 1,5 до 2 литра на ден
 - спя си спокойно
 - от 22-09-  драстично ограничих, да не кажа че спрях хляба /1 до 2 "залъчета" на ден/, не закусвам пия само чаша кафе с мляко, обяда ми е предимно от плодове или зеленчуци, вечерята е лека месо със свежа салата, или само печени картофи, или месо със зеле....

и всичкото това мъчение е за  около 2кг, като ако изпия повечко вода или не съм ходила во WC-то ще станат даже и по-малко  newsm78. За 24 дена очаквах доста повече  Cryот хапчетата.

Glamur, не се отчайвай.  Naughty Важното е че има резултат  Peace Нали всички знам, че хубавите неща стават бавно  Wink А и eau е права! Все пак имаш още 12 дни и мисля, че поне до -4кг ще ги докараш. Praynig Успех и не се отказвай Hug

ninicaaa - освен, че цената на НОВА Lida в този сайт, който даваш е зашеметяващо висока, нямам други впечатления. #Cussing out Иначе сайтове има много.

# 599
Вярно е скъпа е, но и в сайта с ябълката, където уж била истинска Лида е 40лв  не знам на какво да вярвам. Дайте съвет, който я е пил от кой сайт да поръчам моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт