На пазар във Варна - 29

• 47 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Къде във Варна продават от кехлибарените герданчета за бебета?(освен в 5-я елемент)-там цената е  30лв и ми се видя  доста скъпо Rolling Eyes

# 616
  • Deutschland/HE
Къде във Варна продават от кехлибарените герданчета за бебета?(освен в 5-я елемент)-там цената е  30лв и ми се видя  доста скъпо Rolling Eyes

кехлибар продават в един магазин за сребърни бижута от Полша на ул. Преслав, срещу магазина на Габина се намира. Това е дървена барака, ако не се лъжа пише Полонез отгоре.

# 617
  • Варна
Не точно по темата ми е питането...

Момичета, търся фирма/група за къртене на плочки и лята мивка. Моля ако имате опит с такава и сте доволни, да ми посочите.

Ние се спряхме на Терминатор. Утре ще идват у нас да къртят плочки и лята мивка точно, а и овор за врата ще правят на едната стена, така че утре мога да дам конкретно мнение.  Peace

Аз малко позакъснях с отзива, дано не е късно вече. В петък изкъртиха мивката, избиха в стената отвор за врата и махнаха плочките. Мъжът ми се занимава с тях, аз бях на работа, ама са си свършили работата, де. Накрая са си събрали боклука и са си го взели. Изкъртването на плочките е 5 лв./кв.м, мивката и вратата май по 15 лв. и най-скъпо всъщност е извозването на боклука след това- 80 лв. Може би ще ги викаме и за махането на плочките в банята.

# 618

кехлибар продават в един магазин за сребърни бижута от Полша на ул. Преслав, срещу магазина на Габина се намира. Това е дървена барака, ако не се лъжа пише Полонез отгоре.

Peace

# 619
  • ВАРНА

В Сладури до Севастопол.

# 620
Аз малко позакъснях с отзива, дано не е късно вече. В петък изкъртиха мивката, избиха в стената отвор за врата и махнаха плочките. Мъжът ми се занимава с тях, аз бях на работа, ама са си свършили работата, де. Накрая са си събрали боклука и са си го взели. Изкъртването на плочките е 5 лв./кв.м, мивката и вратата май по 15 лв. и най-скъпо всъщност е извозването на боклука след това- 80 лв. Може би ще ги викаме и за махането на плочките в банята.
Не си закъсняла, благодаря ти много.  bouquet  За края на септември/началото на октомври планираме. Моя мъж си е въобразил, че ще се справи сам. Не че се съмнявам, но ще му отнеме много повече време, каквото реално не можем да си позволим. Та събирам информация и скоро ще му представя и моя план. Grinning

На Сливница има два магазина за дамаски, килими, чаршафи. Намират се в участъка между Лятно Тракия и Пирин, от лявата страна като се върви в същата посока. Не мога се сетя как се казват, а съм давала име и сайт по друг повод в друга тема. Не за Роксима, за други два магазина става въпрос. Сеща ли се някой?
Сетих се!

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 18:15 от Блу

# 621
Не си закъсняла, благодаря ти много.  bouquet  За края на септември/началото на октомври планираме. Моя мъж си е въобразил, че ще се справи сам. Не че се съмнявам, но ще му отнеме много повече време, каквото реално не можем да си позволим. Та събирам информация и скоро ще му представя и моя план. Grinning

На Сливница има два магазина за дамаски, килими, чаршафи. Намират се в участъка между Лятно Тракия и Пирин, от лявата страна като се върви в същата посока. Не мога се сетя как се казват, а съм давала име и сайт по друг повод в друга тема. Не за Роксима, за други два магазина става въпрос. Сеща ли се някой?
Сетих се!   
   http://bibtex.bg/index.php?step=module_action&modname=pricel … at=133&lang=2  Може би е това,друг такъв магазин в тази отсечка няма.

# 622

Сетих се!   
   http://bibtex.bg/index.php?step=module_action&modname=pricelist&product_cat=133&lang=2  Може би е това,друг такъв магазин в тази отсечка няма.

Точно този, имат и скъпички, и по-умерени неща като цени.

# 623
  • Варна
Заповядай http://www.reginamariaspa.com/. Сега на снимките видях, че има и ресторант на брега на морето. Ето още едно предложение в Балчик http://www.hotelmistralbg.com/home_bg.php. Ресторанта не е луксозен и гурме, но е добър.

Ресторантът на хотел Реджина Мария е страхотен! Това са впечатления от миналото лято. Влизала съм в една от стаите - беше хубава, с голяма баня. Познатите ми бяха много доволни.

Ресторант Бялата къща, също е много добър. Бяхме там края на м.май. Има хотел към него, но не съм влизала и нямам отзиви.

# 624
big fi6, desislava79, точно Бибтекс, да!

# 625
Къде има що годе голям избор на кожени калъфи различни цветове за мобилни телефони ? В Гранд Мол не си харесах, някъде по центъра ? За Nokoa C7 търся

# 626
къде продават обувки на пещера  newsm78
http://obuvkigido.com/contacts.html

# 627
Ето тук има адреси във Варна,дано са и актуални към момента http://gido-shoes.com/bg/index/traders.html

# 628
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
изтървала съм ви,но нищо.

# 629
Не видях да сте коментирали - какво ще има на мястото на Пикадили в Мол Варна?

Общи условия

Активация на акаунт