София МЛАДОСТ (21)

• 86 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • с/у ОколоМръсТното
На сайта на район Младост има съобщение за информация на "засегнатите": http://www.so-mladost.com/data/text_files/397/ML4_jil_sgrada0001.pdf, но трябва някой адвокат да Ви посъветва какво може да се предприеме. Аз също съм от засегнатите около бл. 303, където строят автомивка и пункт за ГТП, които вече са до 3-я етаж. НАГЛОСТ и БЕЗОБРАЗИЕ! Писах жалба до архитекта по ел. поща, но той само ми отговори, че са върнати тези земи на собственика и те нищо не могли да напряват. Всеки ден издават разрешения за безумни строежи в претъпкания ни квартал. ДАЛИ ИМА КОРУПЦИЯ? Като че, ли на Митко Пайнера дядо му е живял някога в Младост 4, дали???....

Мерси.
Мислех днес да ходя до архитектите в Общината, да видя дали ще ми обърнат внимание.
Освен това по план сградата трябва да е на 5 етажа + магазини, а масово говорят, че ще вдигат 8 етажа.
Ей, развалиха ни лятото... Tired

# 91
  • София
Скоро някой питаше за добър стоматолог.
Възхитена съм от д-р Елена Лулева от Ню Медикал (в Бизнес Парка). Страхотна и като работа, и като отношение, и като излъчване. И работи със здравната каса  Peace

# 92
Питам agal и всеки справил се с подобна простотия.
Както знаете имаме "честта" с бубанка да живеем с/у започващия строеж на огромен комплекс на Митко Пайнера.  #2gunfire
Днес изляха бетон пред тротоара пред нас с цел това да е вход за бъдещите самосвали и бетоновози.
Уличката е крайно неподходяща за такива съоръжения и подобен трафик.
Много моля, насочете ме как да процедирам за да спра този хаос. Това ще е нечовешко за нас в  бъдещите 25месеца.
Благодаря ви   bouquet

снощи слязохме до събранието и се подписахме на подписката, а днес пратих мъжеството да "посреща" кметицата заедно с другите засегнати в 8.30 часа
още не знам какво е станало

# 93
  • София
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми препоръчате лятна занималня в Младост? За предпочитане в района на Бизнес парка. Става дума за дете на 7 годни.

# 94
  • с/у ОколоМръсТното
Питам agal и всеки справил се с подобна простотия.
Както знаете имаме "честта" с бубанка да живеем с/у започващия строеж на огромен комплекс на Митко Пайнера.  #2gunfire
Днес изляха бетон пред тротоара пред нас с цел това да е вход за бъдещите самосвали и бетоновози.
Уличката е крайно неподходяща за такива съоръжения и подобен трафик.
Много моля, насочете ме как да процедирам за да спра този хаос. Това ще е нечовешко за нас в  бъдещите 25месеца.
Благодаря ви   bouquet

снощи слязохме до събранието и се подписахме на подписката, а днес пратих мъжеството да "посреща" кметицата заедно с другите засегнати в 8.30 часа
още не знам какво е станало

Пиши, като разбереш.
Аз също се подписах. И един куп граждани още...

Мили съкварталци, ако не успеем с/у строежа на Пайнера, да знаете че цялата му медия ще е при нас. Силиконовата долина настъпва.  Tired "Завиждайте".

# 95
  • Sofia
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми препоръчате лятна занималня в Младост? За предпочитане в района на Бизнес парка. Става дума за дете на 7 годни.
Сина ми с леки прекъсвания е в тази: http://www.happykids-bg.org/
От 1 август продължаваме до 15 септември, доволни сме.

# 96
  • Sofia
Шани, bubanka и аз подобно до вас имам честа да живея в блока до строежа. Подписахме се и ние с мъжо, че и още хора записахме, мъжо присъства на почти всички протести...но какво от това. Всяка сутрин в 7.30ч багерите започват да копаят...уви предвид и обстановката в държавицата ни, "силиконовата долина" май няма да ни се размине, че и съседи ще ги наричаме  Sick

# 97
Привет мами  bouquet ! Скоро ми предстои преместване в Младост и се записвам да следя темата

# 98
  • с/у ОколоМръсТното
- Къде живеете?
- До Митко Пайнера  Joy

# 99
  • София
Сина ми с леки прекъсвания е в тази: http://www.happykids-bg.org/
От 1 август продължаваме до 15 септември, доволни сме.
Благодаря   bouquet

# 100
- Къде живеете?
- До Митко Пайнера  Joy

пайнерът няма да ни се размине, но поне да не усвоят и детската площадка до строежа - до колкото разбрах, за нея се борим  Tired

# 101
Девойки, а къде можем да подпишем каквото там подписвате? Аз подписах струва ми се една петиция по темата, може би не е лошо да го разпространите повече, защото въпреки че не съм в съседния блок живея в квартала и ми "пука" за него.

# 102
  • с/у ОколоМръсТното
лени, местни подписки са. на листове, които днес трябва да са показани на кметицата.
бубанчик, кажи как е минала аудиенцията?

# 103
не знам, отишъл е, имало е 15на души, но са му звъннали за проблем и е тръгнал за работа  Confused
днес се разходих малко наоколо, но не срещнах някого, който да е бил и вчера, и нямаше как да разбера

Лени, събираха подписи на поляната, а после минаха и по апартаментите

# 104
  • Ямбол
Здравейте отново, момичета от "Младост"   Hug
Позволявам си да нахълтам в темата и да моля за помощ..
Дъщеря ми търси квартира в Младост 3 или 4, обзаведена. За предпочитане е двустаен апартамент.
Ако някой от вас има някакво инфо или познати, които дават квартира под наем, ще съм много задължена   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт