София МЛАДОСТ (21)

• 86 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Ланкър, планините Овнерог
Цитат
На 16 декември 2013 г. (понеделник), във връзка с вграждане на тройници и спирателни кранове пред бл. 215 жк. „Младост” ІІ, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бл. 215 и висока зона на бл. 213 и бл. 214

# 586
  • София
Дори на 15ти в цирка ще има проява и на децата от 144то.

https://www.facebook.com/rumanetsa.enchev?hc_location=stream

И децата ще излизат от цирка пеейки - пипни ме тук и там навсякъде пипни ме... , дано да не разберат смисъла и на "дигната палатка" Shocked

# 587
срещу Фантастико в Мл. 4 всяко лято опват едни плод-зеленчук сергии, които са много дразнещи, заемащи целия тротоар и продаващи скъпо  Twisted Evil; всичко това е чудесно, още по-чудесно е, че когато застудее, те се махат, но тази година се махнаха само зелечуците и продавачите и остана боклука: планина от скъсани найлони, счупени щайги и смачкани кашони, които заемат огромно място на тротоара и са отвратителна гледка; какво може да се направи по въпроса? нямам предвид да запретна ръкави и за 2 часа да изчистя, това е работа на който е събирал наем от тях - на коя врата в общината да почукам, за да пусна жалба? и физически къде? в сградата срещу поликлиниката? не искам да пускам мейли, които никой да не отрази

# 588

Lennyh благодаря, че сподели за сладкарския цех в Младост 4, от 3 години живея тук и ми е на 5 мин. и все се чудех какво е това нещо там. Вчера поръчахме торта от там на Рд-то на половинката хареса ми и обслужването жената беше разбрана и търпелива докато аз се чудех 30 мин. какво точно искам. Лошото е, че опитах и дребните им сладки и толкова ми харесаха, че ще ходя твърде често  ooooh!

# 589
  • София
bubanka, защо не използваш виртуалното деловодство на Столична Община? Винаги отговарят и в повечето случаи решават проблема.

# 590
bubanka, защо не използваш виртуалното деловодство на Столична Община? Винаги отговарят и в повечето случаи решават проблема.

http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp

ще пробвам, дано има резултат, благодаря!

# 591
Bubanka,
наистинта тези сергии ми бяха трън в... като ходех до фантастико. Зарекох се, никога да не купувам оттам да им правя оборот. Космическите им цени ме настройваха против собствениците им. Браво, че си се сетила да протестираш за този боклук- предколедно хич не е готино да плуваме в боклуци а да си плащаме съвестно на държавата..

# 592
абсолютен катун!
ще пиша дали са ми отговорили от общината и какво е станало, ако някой се интересува  Wink

# 593
  • София
Успех! Ако общината им събира наем може би няма да ги изгонят, но поне ще изчистят Simple Smile

# 594
  • София
Бубе, интересувам се! Ако имаш нужда от подкрепа под някаква форма, пиши да се организираме. Хубава инициатива, браво на теб!

# 595
Бубе, интересувам се! Ако имаш нужда от подкрепа под някаква форма, пиши да се организираме. Хубава инициатива, браво на теб!

писах току-що, сайтът ми даде автоматичен отговор:

Благодарим, че се възползвахте от услугата Виртуално деловодство !

В срок от един работен ден ще получите по избрания от Вас начин (телефон, мейл) номера на постъпване на своя документ в нашето деловодство.

ще чакам резултат  Grinning

# 596
  • София
Получаваш мейл наистина бързо, но официалния отговор за свършената работа пристига след 2 седмици до месец. Можеш да проверяваш на сайта с номера на документа, но обикновено там промените се отразяват след пристигането на хартиения документ. Дано ме разбра Simple Smile
С две думи - ако има затишие след получаването на мейла не се отчайвай.

# 597
абсолютен катун!
ще пиша дали са ми отговорили от общината и какво е станало, ако някой се интересува  Wink

Пиши какво е станало там, да. Отвратителна клошарска история.

# 598
Няколко пъти до сега съм писала в деловодството по най-различни причини /осветление, дупки, кучешки мини, неправилно паркира коли/ - само 1 път имаше развитие /положително/ по проблем. В някои от случаите дори не получавах никакъв отговор до къде е стигнал сигналът и какво се случва - така си стои и си чака резолюция и това е. Абсурдна ситуация. За това сигнализирам с копия до всички отговорни инстанции/лица и резултатът идва по-бързо и благополучно. За мен това е начинът - сигнали до дупка, за да си свършат работата контролните органи. Дано повече хора сигнализират и си търсят правата! Успех и здрави нерви!

# 599
лошото е, че не знам къде да сигнализирам  Blush
ще ги наводня всички с мейли или с писма  Laughing

Вашият документ е регистриран  в деловодството на Столична община под № ...

Имате възможност  да следите състоянието на работа по документа в рубриката "Деловодна справка", един ден след получаване на входящия номер.

Общи условия

Активация на акаунт