Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

Явно има по-наложащи задачи

А така ме сърби корем, че акомога ще си сваля кожата
Вече се поизнервям..... 
и ме сърбят ръцете.
и Симона
6? 7? Какво е това чудо бе! Какви бяха тези съседи?! Аз проблем с купони нямам. На музика заспивам, обаче тези от долу са някакви вулгарни пияндета дето само бучат. Усещам, че ще се дъвча с някои. А, не съм ви разказвала за друг от съседите (не мога да определя от къде е точно, който в 6 без 15 започва едно чук-чук-чук-чук. Не с чук, ами по-леко, но достатъчно шумно. Сега през лятото е отворен прозорецът и някак си не прави впечатление, но зимата ми иде да го намеря кой е и да го
. След известен период на мрънкане и псуване и като го чу една сутрин, ММ ме светна, че си изтръсква самобръсначката по мивката чуляка. Ама нали се сеща, че не му остава много време, докато ще го правя индианец