Отговори
# 600
Данче  fingerscrossed - всичко ще мине добре! Хич не се притеснявай и не се давай Simple Smile  Hug

# 601
Данче,  Hug Hug Hug

# 602
Според вас дали ще има ефект ако изпробвам масажора върху себе си като целта е да се започне някакво раждане...контракциики нещо... През цялата бременност не съм го ползвала, защото пише, че не трябва да се използва по време на бременност, ама термина ми е утре и какво може пък да стане???

newsm78

Ако пък не, насърчавам ви да гласувате кога според вас ще се роди!

http://gillianleenas.wordpress.com/

Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 21:52 от Jingle_Gill

# 603
  • София
Данче, не бой се Hug ! Стискаме fingerscrossed ! Мно-го сме, сил-ни сме newsm66  !  

# 604
Момичета ,искам да ми стиснете силно палци ,защото после ми предстои разговор с мъжа ми относно раждането и искам да знам ,че някой ,някъде ме подкрепя  Sad
МНого съм разстроена ,много ми е мъчно .
Днес май ще минем без бебета ,уж много се точехме на хубавата дата .

Стискам и аз палци! С теб сме! Simple Smile  Hug

# 605
  • varna
Данче, стискаме палци, всичко ще се нареди  Praynig
Ох, де ми трябваше да го гледам тоя филм за Марлито, хем знам как свършва - ама нали си имаме Брена, не се сдържахме с милото - голям рев накрая  Cry
Момичета, някоя знае ли къде трябва да пиша при проблем с форума - постоянно като ми свърши сесията и после не мога да вляза пак да пиша - дава ми че не съществува потребителското име, което е невъзможно и след 10-я опит отиваме на смяна на паролата - днес вече 3 пъти го правих това упражнение, много е досадно. Чистих и бисквитки и история на браузъра, пак не помага  Embarassed

# 606
Мерси за палците ,явно работят безотказно  Hug Hug Hug Hug
Тихичко да се похваля ,че ще раждам където си искам и както си искам.Сега остава и всичко да мине нормално .
Утре ще ходя да си взема документите от ЖК,дано да ми ги дадат. Praynig Praynig

# 607
ох момичета от 1 час имам силни болки, сега все едно се засилиха, кръста, корема, ниско долу, чак все едно и дупето нещо ми напъва.
Страх ме е,че предният път отидох към болницата с изтекли води и без болки и не си спомням как точно боляха контракциите и как сме ги мерили. Сега е една постоянна болка като от време навреме все едно ме прерязва по-силно. Може ли да кажете как да ги различа кое точно е контракция и как да си ги проследявам на колко време са.

# 608
  • София
Ох, Глупи и аз не знам какво е контракция, но така, както го описваш ми се струва за към раждане...
 Всъщност, на теб кога ти е термина?

# 609
Глупи - контракциите аз лично ги усещам като стягане на коремните мускули и като си пипна корема е суууупер твърд. Постепенно започват, после се стяга супер много, става твърд като камък и после отминава...дори си личат на корема ми Simple Smile Иначе ползвай този сайт за засичане на регулярността на контракциите
http://www.bebeimama.com/tajmer-na-kontrakcii

Стискам палчета. Hug

# 610
И на мен като за раждане ми звучи Simple Smile и аз не съм от компетентните, но вчера като бях на тонове и изпитах същата болка и на апарата веднага показа една голяяяяяяяма контракция Simple Smile

макар чее и мен като Жалина така ме прегледаха зловещо и болезнено, че от снощи съм със зверски контракции пък все още не съм родила

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 23:17 от tedichka123

# 611
Джина, на 20 има време, но в петък като казах на докторката къде и как ме боли каза че ще е скоро. Утре съм на тонове, ама да видим как ще изкараме тази нощ, сега леко ме отпусна, но си остава тъпата болка, може би тези прорязвания силни които ми подкосяват краката да са, ще гледам тях да ги следя и записвам. Одве си направихме една дълга разходка, а и днес поработих повечко, освен с това да съм си предизвикала болките

Данче, страхотна новина за раждането, сега стискаме палци всичко да е наред.
Хера, забравих и теб да поздравя за завъртането на девойката Simple Smile много се зарадвах, като прочетох

Жалина, корема на ден ми се втвърдява така супер често, така че това почти не го отчитам.

Как може да съм раждала и да не си спомням кое точно се засичаше. Ужас, тогава нали ми предизвикаха със система заради изтеклите води и помня само силната болка, нищо друго

# 612
Здравейте момичета ,
честито на всички родили мами ! Да са им живи и здрави бебчетата и само радост да им носят .
И аз искам да се запиша към вече небременните  Simple Smile
На 1 юли се родиха секцио моите малки мишлета - Микаела 2,970 кг 49 см и Кристиян 2,750 кг 49 см.

# 613
  • varna
Честити мишлета, Десислава - живи и здрави да са!

# 614
леле, темата толкова бързо се пълни с бебета, че не смогвам да актуализирам инфото в главата си!
Скреч, мерси много за отговорите. Чета и съветите ви към останалите. За съжаление, кърмата ми намаля драстично (водата не я пия нарочно, винаги съм била така), и нищо към момента не помага (слагане на гърда често, кърмене от двете, почивка, сън, ядене, масаж...цедене...). Просто не става....
Да видим ...

Джине, заглавието което си предложила, е убийствено добро, хиля с с глас.
Сандалке, моля те да ми кажеш, в една мн стара тема говореше за една книга за възпитание на деца...дали се сещаш?

Бебокът заспа след чутовните ми усилия във войната с коликите. Лягам си ВЕДНАГА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт