Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

Нищо, ще имам и аз проба-грешка, ще взема някакво друго мляко.
А като дойде времето за връзване, пиши ми. Ще ти кажа тънкостите за правилно завързване
Сега си мисля, че може да е било хиперлактация, но беше ужасяващо... щом като чуя детски звук, или дори си представя бебе, моментално започваше бодеж и шурваше кърма. Това - по мнооого пъти на ден. Затова, сега съм се запасила яко с подплънки за кърмачки и горещо се надявам да не ме сполита повече тоз кравешки (д)ефект
(А котката ни е била телефонистка / телеграфистка, убедена съм!
Няма да навлизам в подробности, но не мога да мълча, колко съм щастлива и късметлийка с него... с какво съм заслужила... Желая и на вас такава идилия!
Сандалка има ли го и при теб този момент?
Да сте живи и здрави и много щастливи.
Но евала за ентусиазма 
)
. Започнах с помпа на Авент с нея се цедя. Първо се виждат капчици, а после струйки като душ. Но струйките са 3-4. Колко трябва да са отпушените канали? И как да отпуша останалите?? Като се напълни около 20 - 30 мл от двете гърди кърма от струйки като душ, гърдите ми омекват и почвам да ги цедя капка по капка, докато спрат да пускат..струва ми се ,че ми намаля кърмата последните два дни. На какво се дължи това?? Бебето се засища на 60 мл кърма/АМ на хранене, като иска и през нощта, но не винаги.
. Абе, ко ми пука, ще се нагласят нещата.
Засега няма да се ражда, макар, че той каза - ми кво искаш ти си на термин от една седмица