Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?
),но не можа да засуче до вчера вечерта-в 18ч. му беше първото истинско сукане.Оттогава ми го даваха в 6ч сутринта,в 9,в 12,в 15,в 18 и в 21ч.През нощта не го даваха.Днес е сукал в 6,9,12,14:30 и 16ч.Преди малко изцедих и двете гърди-количеството е малко над линийката на 10 милилитра.Това много ме притеснява,кърмата ми дойде снощи и си мисля,че не му стига.Йоан спи спокойно по принцип,но си мляска и си търси гърдата,което ме навежда на мисълта,че остава ненахранен?Какво да правя?Сега си варя български лактогонен чай,пия вода.Дайте още идеи.
Да сте живи и здрави и много щастливи. 
Още се колебая.
Не знам как ще се оправим с това кърмене

така че дотогава трябва да съм на пушка
Това ме подсети, че все се каня да ви питам какво може да се консумира за пиене по време на кърмене. Аз откакто родих пия само вода, никакви сокове и безалкохолни, за алкохол да не говорим и максимум по 1 кафе на ден след сутрешното хранене ... Минаха само 2 седмици и взе да ми писва
нали уж си увеличават дозите всеки ден бебоците... Педито пък ми каза, че накрая оставащото мляко в гърдата било по-трудно за изсукване и да съм предложила другата, но аз не искам, тъй като знам, че първото мляко съдържа повече вода и предпочитам да си храня само от едната. Ако обаче казваш че мога да спра с цеденето ще го направя с най- голямо удоволствие
. Средно след кърмене цедя между 20 и 50 мл ( малко е различно, не знам защо)