Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?
Обаче боля много
. Аз за това и не разказах подробно моето раждане, че да не вземе да се стресне някой
Утре съм на тонове и ще питам как да ги махна ти1 пъпки гадни... Някоя от вас да е имала подобен проблем
Бебето си расте ли, расте, но за сметка на това е високо, хич не е почнало да се смъква, срезът от предното ми секцио изтънява, вече е 2,5 мм, разкритие - нула, шийка - твърда, контракции - нямам. Е, не са ме задължили, тоест, лекарят ми каза, че ако много държа да опитам вагинално раждане, ще ме изроди, само трябва да подпиша информирано съгласие, че ме е предупредил за рисковете, но аз самата започнах да се разколебавам с толкова много факторчета, които се натрупват. (А и имам позната с руптура на матката, та общо взето съм наясно,че това не е нещо свръхестествено, което никога не се случва.)
(Хехе, чудя се, Бейби ако е родила Йоан за три минути, за колко време ще роди второто? Трябва докторът да слага вратарски ръкавици, че да го хване като излита!)
В този ред на мисли, ние не сме купили нито АМ, нито памперси, нито помпа за кърма, даже и бебешки прах не сме. Като се пръкне малчо (който вече си има избрано име, най-накрая!!!
), тогава връчвам списъка на таткото, да пазарува.