Отговори
# 300
  • Бургас
Ехаааа няма ме за няколко часа и 3 нови бебчета Simple Smile

Честито на мама Пина, Вени и Близначе Simple Smile Да са живи и здрави малчовците и да разкажете подробно за раждането Simple Smile

# 301
  • София
si_ti,  gemavar, Sandalkа, благодаря ви!

# 302
  • София
Верабел, спокойно! Нсичко ще мине, като по вода Hug
Момичета, гледам сега в продавалник, има шишета на Авент, чисто нови на цени от 27-45лв. Ама то едно шишенце на Авент е 18лв, дали да не поръчам или има някаква уловка, какво мислите? Thinking

# 303
  • Зеленият рай в сърцето на България
Верабел, спокойно! Нсичко ще мине, като по вода Hug
Момичета, гледам сега в продавалник, има шишета на Авент, чисто нови на цени от 27-45лв. Ама то едно шишенце на Авент е 18лв, дали да не поръчам или има някаква уловка, какво мислите? Thinking

Няма уловка и аз от там поръчах комплекта за новородено на Авент, от една много мила дама.
В болницата ползваха техни също на Авент ... и в къщи нямам проблем с тях.

Не ми остава никакво време за компютъра.... е остава малко, ама предпочитам да си полежа  Embarassed та почти не съм чела.

Много нови бебчета си имаме!  Hug Честито на мамите! Да са живи и здрави всички!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:10 от frozenInside

# 304
Честити бебчета на Вен, Пина и Иришка. Много да ги радват Simple Smile

# 305
  • София
Верабел не се притеснявай, Близначето каза, че всички са много мили и любезни там. Нали ще сте в една болница. Каза, че е минало много добре при нея секциото. И при теб ще е така! Hug

Джина хич не съм на ясно с Авент, Калин не ги искаше изобщо тези шишета (а аз само такива бях купила), и като ни изписаха тогава от болницата тръгнах да го храня с такова шише но дупката беше по-малка и не пускаше както трябва. Той беше свикнал на шишетата в Шейново с широки дупки, и се изнерви отказа да яде от това шише, почна жесток рев, аз се притесних жестоко пробвах да разширявам скапаната дупка с каквото ми дойде на акъла, но с нищо не успях, през това време детето се дереше. На края баща му изтича до аптеката и купи ново шише на Камера съвсем обикновено, докато го измия и изваря смятай, цялата къща беше във въздуха. Нахрани се детето и заспа. От тогава тези шишета не мога да ги понасям. Сега съм купила на Нук.
Сестра ми обаче нямаше проблеми с тях. Племенницата с тях се изгледа.

# 306
  • София
Gina, мерси, малко като че ли се поуспокоих. Днес по-едно време ми беше много нервно. Но като прочетох за Близначето, че всичко е минало добре, ми олекна.
Започвам да си мисля, че всичко ще е наред и ще гушна едно сладко бебче.
Весе, тъкмо написах поста и се замотах и ти ми пишеш същото!!! Hug

# 307
Джина, аз си купих от продавалника, дойдоха неотваряни и доста по-евтини Simple Smile Споко няма шега и измама. Друг е въпроса дали ще ги ползваш или не.

# 308
здравейте  Hug да се отчета и аз след тонове и преглед:тоновете са добре доки каза че шииката ми била скъсена бебка можело да се ражда вече ама тя нали не си бърза утре пак ме викат на тонове и така докато не дойде великия ден  Laughing

# 309
  • София
Благодаря ви за съветите!
Весе, моята пък нямаше проблеми с авентските шишета, явно е до дете. Сега, новото бебе, ако не ги иска си е негов проблем Naughty
Глупи, а там има два модела, едните са 45, другите 27, тези от 45 сигурно са по-нов модел?
Верабел, а котето?

# 310
Изводът за шишетата може да бъде само един - различни бебета, различни вкусове. И аз съм купила на нук, но само едно, поне да видя дали ще го хареса, ако не, няма смисъл още отсега да се презапасявам...А да, и на една от лекциите за бременни ми дадоха на Чико Step Up. Мисля, че съм ок откъм шишета вече.  Simple Smile

# 311
  • София
Gina, ако поръчваш с ЕКОНТ има опоция да отвориш пратката и да  я видиш, ако не ти харесва я връщаш. Плаща се малко повече, май + 5,00лв. Ако продавача е от града може и да се срещнете и да си ги видиш "на живо"

# 312
здравейте  Hug да се отчета и аз след тонове и преглед:тоновете са добре доки каза че шииката ми била скъсена бебка можело да се ражда вече ама тя нали не си бърза утре пак ме викат на тонове и така докато не дойде великия ден  Laughing

Задължително се слушат тоновете всеки ден след като мине термина, нали? Аз само това се опасявам, че моята лекарка ще не пренебрегне и ще ми каже да ходя след седмица...знам ли..

# 313
  • София
Котето си е у нас. Ще живее в едната стая /както до сега/ и на балкона. като поотрасне живот и здраве бебчо ще се "видят".
Ще пусна след малко една снимка - как ми е прегърнал корема!!!

# 314

Имам въпрос към родилите със секцио и спинална упойка, аз имам нещо като обривче под формата на полумесец точно на мястото на упойката и се чудя дали са ме боли толкова много пъти и са си дупчици или пък наистина се е получил някакъв обрив - алергична реакция, не са много пъпчиците, ама си сърби и е гадничко, дано минава скоро?

Аз нямам такъв обрив. На мен ми излезе на лявата длан отгоре, но беше доста след операцията и си помислих че е от друго.

Честити нови бебчета. Да са здрави и щастливи през целия си житейски път!

Моята тази нощ се събуди само в 2 и после спа до 8. Аз обаче не знам защо не мигнах през всичките тези цели 6 часа. Много ме е яд. Днес бяхме на дълга разходка. Ходих за памперси, до банката и до социалните. Сега осъзнавам колко са ни зле тротоарите. Голямо друсане й причиних и ми се струва че след разходката коликите й се засилиха. Иначе Еспумизана много й помага.

Вчера сложих още 2 снимки на Далийка и мен.
Ей, термина ми беше днес пък тя вече е на цели 3 седмици и нещо.

Сори ако не отразявам някого, но пишете като че си нямате друга работа  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт