Отговори
# 630
  • Бургас
Мисти май беше питала за ММ, тогава бях се оплакала че искат да го махат, ама като отиде на прословутата среща с шефовете му обяснявали колко много полза имат от него и как им вършел работа като за 3ма човека затова щели да го задържат, но иначе не позволявали "неподчинение" един вид...защото ММ се беше обадил на единия му колега защо всеки ден искат да го местят от стая в стая, а накрая и пред сервиза отвън и ония отивъл и го издал на шефовете какво е казал, та затова го бяха привикали уж да го уволняват че се противи на шефското нареждане Simple Smile Голям майтап....жалко че няма друга работа и се налага да си натиска парцалите там в тази фирма, иначе хич не му се седи там за толкова малкопари и толкова много работа.... Sad

# 631
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Честити рожби, ДесиславаHug Живи и здрави да са ви   bouquet

wwwaz, как са нещата при теб?

Весеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз нямам никакви симптоми за скорошно раждане - нито болки, нито контракции, нито нищо. Ще си откарам до термин и това е  Simple Smile

# 632
МОЛЕТЕ СЕ ЗА МЕН...ИЗТЕКОХА ВОДИТЕ Simple Smile ЧАО ЧАОООО ТРЪГВАМ ДА СИ ВИДЯ БЕБЕТООО

# 633
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
tedichka123, успех  Simple Smile

# 634
vivi** то сега може да е изчаквало, да минат сб и нд, че е по-зле откъм персонал  и днес да те изненада  Laughing А аз като Катето нямам признаци, не ме е боляло нищо, така че поне 10 дена мога да си откарам така, въпреки че предпочитам днес да почва и да се свършва, че почнах да откачам.
Теди123 късмет да мине бързо и безболезнено.
Весе  fingerscrossed и да се върнеш с един здрав и пухкав Лазар newsm32
Танче добре че се е разминало, че само това ви липсва. А с ремонта докъде го докара?

# 635
  • Бургас
Теди, стискам палци и после да докладваш Simple Smile

Кате, спокойно и аз ще си откарам до термин, че ако не го и задмина Simple Smile

Мисти, с ремонта сме до никъде почти...има някаква светлина ама не знам дали е от нашия тунел Simple Smile
Утре уж трябва да пристигнат плочките, ако не ни ги забавят повече и майстора да започва да ги лепи....след това има да поставя таваните от гипсокартон, и чак след това тоалетната + шкафчета, мивки и т.н. Simple Smile
А в момента щото чакаме плочки и си няма работа така да се каже, та беше направил замазка на терасата на земята предните дни, та днес ще лепи плочки там, че ми писна да седя на мозайка с балатум на тая задната тераса Simple Smile Пък имахме останали плочки от коридора и другата тераса, та сега да ги налепи, поне това да оправим Simple Smile

# 636
Танче то добре че не бърза бебето, че като те слушам, има да се чудите как да се оправяте  Grinning Еййй 9 месеца не стигат за един ремонт  Laughing Аз доживях да видя лайсната в холо-кухнята оправена, ама тоалетната чиния още тропа поради липса на един болт, но уж каза вляза ли в болница щял да я оправи със силикон, да видя да не повярвам  Grinning

# 637
Момичета, влизам да се похваля набързо! На 1ви се роди нашата принцеса Аделина -49см , 3200кг

Датата за секциото беше за 4ти, но през нощта на 1ви започнаха контракции на всеки час и по обяд като отидох, се оказа , че съм с 5см разкритие! Свикаха по спешност екипа ми и в 13.45 малката се появи на бял свят! Възстанових се мнОго бързо - буквално за 3 дни! Сега сме в къщи и свикваме една с друга! Целувки от нас Simple Smile

# 638
glorybg да ти е жива и здрава малката Аделина.

# 639
Поздрави от бебе Константин :о) Роди се в 08.07- 08.07.  3980кг 52 см нормално

# 640
Поздрави от бебе Константин :о) Роди се в 08.07- 08.07.  3980кг 52 см нормално
Браво на мама wwwazq това май ще е най-големият юнак, бързо възстановяване ти желая много култово в 8 и 7 на 8/7 и то нормално  Laughing

# 641
Честити бебета на wwwaz, Десислава, glorybg , VesetoGrozd, tedi192, green flower   bouquet Да са ви живи и здрави  Hug
Тедичка123, Весе, успех  Praynig
И моето секцио ще е тази седмица и яко съм се спекла тези дни.... Затова постовете ми се изчерпват само с честитки....

Въпрос към вече родилите мами-  Какво АМ сте купили за дохранване? Мисля докато съм в болницата ММ да купи да има някакво за всеки случай....

# 642
Олеле какво става тук!  #Crazy
Честито за бебчовците! Ама много сте бързи, само вчера ме нямаше цял ден!   bouquet
Кой каза, че 7.07. неделя ще е късметлийска дата, май МИСТИ! Е и аз имам повод да се радвам и искам да се похваля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че май наистина има нещо такова.....снощи кекса не беше мираж!!! СЕга спомените ще ме топлят до раждането  Joy

# 643
  • София
Ехеее, адашке, ти голяма героиня бе, почти 4 кг бебе нормално, браво! Да ви е жив и здрав малкият Константин, много да ви радва и да слушка, поне за сега Simple Smile))

Глори, честита ви дъщеричка Аделина, страхотно име сте избрали, да е нежна като него и много, много щастлива!

Стискам палци, Теди, Глупи, Веси  Praynig Hug

Руми, Стани се роди с добавъчно палче на ръчичката, пак си беше на меко краче, но си имаше и нокътче, само 1 фаланга, най-горната, съветваха ни за конец, но казаха, че е по-добре оперативно да се премахне, оперираха го на 7 месеца (по-рано от 6 месеца не може заради упойката, важни са и килограмите) с пълна упойка, излизането е малко кофти за майката, но на детенцето нищо му няма, всичко си мина за има-няма половин час, с излизането от упойката още час-два и си бяхме вкъщи, ние решихме толкова рано да го оперираме, за да не свикне с него, да не му се подиграват и децата, да не му пречи, да не го закачи някъде и да го разрани, абе...случват се такива малки дефекти, но няма нищо страшно и да го оставите за по-късно премахването няма да има проблем. Ако имаш още по-конкретни въпроси - питай, с радост ще помогна, ако мога  Hug

Ние от 2 дни излизаме на разходки навън, даже вчера хапнахме (на обяд) с приятели в близката пицария, те са с детенце на 1 месец и 2-3 дни, много готино си изкарахме, еххх Simple Smile)))

Шуши, в болницата даваха на децата Хип и Аптамил, каквото им купели - това, аз давам Нан, защото и Стани с това отгледах, че чак до Нестле Джуниър 2 до 2 години му давах по 1 чашка, освен и нормалното мляко накрая де.  То зависи детенцето как ги приема, дали има рефлукс, дали се запича по-лесно, ако ще храниш с това ще видиш по-подробно като се родите, но дай боже с кърмата всичко да е наред, вземи си както си решиш за спокойствие в началото, всички са ОК. Други марки, има на Хумана, Лактана Био и какво ли още не, грабвай 1 и това е.

# 644
  • varna
Добрутру от нашето 2 в 1  Mr. Green Мисти, Таничка, споко бе, и при мен няма изгледи за раждане даже и след термин според доки - а на някои им падат тапите, ееех....
Глорибг, честита Аделина, страхотно име, втората ми адашка в темата, жива и здрава да е!
wwwaz, честит Константин, голям юнак, че и нормално! Жив и здрав да е!
Мириана, е бива ли сега така да дразниш нас, депресираните девственици  Laughing
Весе, Теди, стискам палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт