Отговори
# 690
е ако го кърмиш ми е интересно как точно ще разбереш колко е изяло (ако нямаш ел.кантар, разбира се)

При кърмене на поискване бебето изяжда колкото му е необходимо!   bouquet

# 691
Колко горе-долу е количеството на така наречената тапа? Имам разни съмнения, но не знам дали е тя или... newsm78
Благодаря за отговора.

# 692
  party006 Честито на всички обебили се мамчета. Да са им живи и здрави бебченцата и много да ги радват.   party006
Успех на мамите, на които им предстои раждане тези дни.  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 693
Колко горе-долу е количеството на така наречената тапа? Имам разни съмнения, но не знам дали е тя или... newsm78
Благодаря за отговора.

Въпреки че съм чела доста неща по въпроса, и аз си задавам същите въпроси...плюс каква трябва да му е консистенцията,за да се определи като тапа, все пак е нормално да изтичат и др неща оттам  Simple Smile

Или пак ще ми кажете, че е индивидуално???  Rolling Eyes

# 694
Благодаря за отговора.

тя може и на части да пада, така, че за количество...

но е слуз - прозрачна или леко розова, може да има и кървави нишки. Но тази слуз няма как да я объркаш   bouquet

# 695
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Тапата е като сопол - желирана, няма как да я объркате. Може да няма цвят, само червеникави жилки. Като размер може да е колкото бобче/ако пада на части/.

Някоя мама беше дала заглавие за следващата тема - моля, да си признае коя беше и как беше заглавието  Laughing

# 696
Иве,много ти благодаря за информацията за това израстъче.Ще изчакаме поне до 6-7 месеца и тогава ще решим какво ще правим.Ще послушам и съвета на Сандалка да се консултирам и с дерматолог.Радвам се,че при вас е приключило добре. Hug

Честити бебчета на родилите!Живи и здрави да са!

несъм чела нищо друго

# 697
Опис и
Скрит текст:
аз като теб до вчера се чудех, ама вярвай ми като я видиш ще я познаеш, при мен беше полупрозрачно към бяло, гъсто и след като го видях на хартията в тоалетната  Shocked мисля че беше към една супена лъжица, ама на страха очите са големи  Grinning а и в 4ч бях малко сънена и стресирана та знам ли. Нямаше кръв иначе съм чела, че при някои има. Сигурно при мен е паднала наведнъж, щото такова количество голямо, надали има още  Thinking

# 698
Благодаря за отговора.

тя може и на части да пада, така, че за количество...

но е слуз - прозрачна или леко розова, може да има и кървави нишки. Но тази слуз няма как да я объркаш   bouquet

Ако е така, то моята е паднала преди два дни...избърсах нещо светлорозово на 2 пъти някъде...Днес дори попитах на консултацията дали е това, което си мисля, каза ми да, ама аз все още се съмнявам...

# 699
Благодаря за отговорите!
Значи при мен най вероятно е била "тя", но на части. На три пъти вече. Но доколкото четох падането още не означава начало на раждането... за съжаление.
Мен доста ме е страх от преносване, правя тука разни упражнения, подрусвам се, пия чай от листа на малини, масажи на кръста по разни точки, та се надявам бебо да се активизира съвсем скоро...  Praynig

# 700
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ,ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ИМ ДЕЧИЦАТА!
Здравейте и от мене,малко късно се включвам,но днес имах доста работа.Сега и двете ми деца спят и аз съм на линия.
Скреч много ти благодаря за съвета,послушала съм те и да ти съобщя резултата.Два дена съм спала до 9часа сутринта,понеже мъжът ми почива,малкия вече не е на градина,гости тази седмица нямах-май се изредиха всичките вече.Баткото беше поканен на два рожденни дни-единия в събота,мамитата на кафе,а децата на игра,втрория беше на басейн-пак същата работа.С вде думи си почивах два дена,след разходка да хапнем и лягах за по 1 час и нещата се пооправиха.Сега само 21часа замествам с АМ,защото наистина не стига,като седна да се цедя едва 20мл икарвам от едната,но за сметка на това пък прескача 12през нощта и се буди в 3ч да яде.Надявам се да продължим така.
Успех на всички мами.които имат проблеми с кърменето!
Стискам палци на всички,които още не са родили!

# 701
Тапата е като сопол - желирана, няма как да я объркате. Може да няма цвят, само червеникави жилки. Като размер може да е колкото бобче/ако пада на части/.

Някоя мама беше дала заглавие за следващата тема - моля, да си признае коя беше и как беше заглавието  Laughing

Заглавието беше готино,ама защо ли не го помня... Само моля да е по-кратко,  че всеки път ми дава, че трябвало да бъде под 80 знака...

# 702
  • София
elica79, радвам се да прочета хубави новини  Hug Ако имаш желание да минеш изцяло на кърма  по-добре да кърмиш и в 21 часа. Няма значение, че не стига ,важното е гърдите да продължават да бъдат стимулирани. А след това да правиш и опити да цедиш. 20мл са си 20мл. По-добре да излязат от гърдата, от колкото кърмата да намалее с 20мл, защото не е употребена.
 А  и казваш, че бебето се събужда чак към 3 часа. Ако последното кърмене е на храненето, което е преди 21 часа и след това няма нито кърмене, нито цедене, това означава, че гърдите имат пауза от около 8-9 часа, което е твърде много, когато има проблем с количествата.

# 703
  • София
И аз съм тук! Ние де, ние с диничката.
Нямах време да раждам тия дни, затова  Laughing То като ми се натрупали разни дела-бумажщини... та цял ден днес тичам по нотариуси, ксерокси, скенери, мани-мани!
И съм голяма картинка - как само се преобразявам в едно зайче и подскачам, слизайки от всеки трамвай  hahaha Хората сигурно жестоко съжаляват, че са ми отстъпили място...
Ами, старая се бе!  Crossing Arms Слизам си "заешката" от нас - от 11 етаж!  doh  Качвам се поне до 6-ти пеша... ама ще почна и до горе, вкъщи гледам да наредя най-долните шкафове (скоро ще започна и да ги размествам просто!!!), мъкна торби и раници, пълни със зеленчуци + задължителната диня, коремът ми що народ и предмети изблъска... и не съм видяла ни-то едно сополче в гащите си досега  newsm45 Каква съм аз такава - здрава селска жена, явно. Преди 50 години сигур щях на полето посред жътва да си родя  ooooh!

Това рициново масло вярно са го изкупили  ooooh! Вчера и днес сумА аптеки обиколих, за да взема на порции 3 шишенца от по 40 гр  Naughty Но вече ги имам!  smile3508 (Ма-преееешъсссс!) Дарлинг, утре ги забърквам в отвара и мисли му, ако ми докарат единствено клизма  Naughty Ще ти наспамя профила, та сфитки ш'ти излязат!  hahaha

Абе, и аз си мислех, че Ники някъде ражда вече, че и в америкън хоспитълс не дават нет, за да ни съобщи, пък то...  ooooh!

... (Хехе, чудя се, Бейби ако е родила Йоан за три минути, за колко време ще роди второто? Трябва докторът да слага вратарски ръкавици, че да го хване като излита!)

...
rotfImbo rotfImbo Joy
Бейби трябва да отвори училище за рекордно раждане  Peace Уф, как й завиждам самооо  Crossing Arms Ама на, пусто, не ще да ни разкрие тук безплатно тайната си  Crossing Arms

Весе, стискам палци, с вас съм в мислите си!

Честито и на всички нови мами с бебчета в скута!   bouquet

# 704
Тайната е много чистене и разходки  Mr. Green и егати,как пък не ме заболя до момента,когато излезе главичката бе!Само кръста ме болеше така,както когато съм в цикъл.Ще разкажа всичко,само да ми дойде мегдан за седене на компа. Кате,айде раждай вече,че го дават много топло  Hug

Общи условия

Активация на акаунт