Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 552
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Нианка, благодаря за хубавата закуска и пейзаж!

Аз днес мерих с двата термометра, показват еднакво  Crazy
Много бавно се покачва Т. след О. В чуденка съм пак. Гледам и друг графики, но не се ориентирам.
Поне този месец нямам симптоми като предния  Mr. Green

Лек ден на всички!

# 31
Добро утро!
Моята БТ този месец си седи все около 37, а уж пия Витамин Е,  който повишава и удължава дните след О. Но не се оплаквам, само дано не падне.
За термометъра- аз ползвам живачен. Електронните все ми показват ниски температури,  понякога прекалено ниски Simple Smile  И им нямам вяра.
Днес ми е ден за контролно изследване на ЩЗ, дано е спаднала под 2.
Пожелавам ви усмихнат уикенд !

# 32
Добро утро!

Нианка, благодаря за хубавата закуска и пейзаж!
Добро утро! Hug

Честит Световен ден на целувката! Grinning
Целувки за всички!Обичайте се, и нещата рано или късно ще се случат!

# 33
Тeɣa, добре дошла  Hug
благодаря за поръсването с вълшебен прашец на бременните момичета, дано е на късмет  Hug Hug и се изпълни темата поне с няколко двойни чертички  Heart Eyes
нианка, мерси за темата  newsm74

# 34
Хаха, Афродитка, много сладко. Ами сменяйте чаршафите, какво чакаш още?  Hug

Нианка, с теб съм в мъката на работа, защото и аз от вчера до утре съм 3 поредни първи смени.  Hug Но пък слава богу екипът, с който се паднах на работа уикенда е страхотен и специално днес и утре дните ще минат леко.  Hug

# 35
Добро утро, момичета!

За мен не е добро, защото посред нощите ми дойде гадната лелка! #Cussing out
Но в живота има изпитания, няма начин! Mr. Green След 10-тина дни пак с опитите, няма да се отказваме пък я! Laughing
НианаHug Hug Hug

Спокоен почивен ден, ви желая!

# 36
Добро утро, момичета!

Май голям късмет извадих. Нека съм първата похвалила се в новата тема и дано след мен се наредите още много, много, много мами.  Grinning

Въпреки първия отрицателен тест, миналата събота след 7 дневно закъснение реших да се пробвам отново. Този път обаче казах на милото, че ще правя и така, седнахме двамата на леглото сутринта и зачакахме да минат 5-те минутки.  Rolling Eyes Когато отворихме тестчето и видяхме двете чертички, е нямаше такава радост.  EFP Shocked  Flutter

В понеделник бях при доки и той потвърди наличие на едно плодно сакче, добре оформено и разположено. Каза ми, че съм в 5 г.с. и бебечо се очаква началото на март. Стана ми много мило, когато ми показа екрана на ехографа и по изчисленията на компютъра пишеше, че терминът е 03.03 - моят мъж е роден тогава.

И така, сега ме вика след 20-ти да чуем сърчицето. Дано всичко е наред, че много ме е страх.
Още веднъж успех на всички нечакащи и много целувки!!!!  Hug  Hug  Hug

# 37
Ей на това му се казва приятна изненада! Party
Red_Lory, тихичко честито!Всичко ще е наред, наслаждавай се на радостта си! Hug
А 03.03 е чудесна дата за термин - 3х1 ще е ако устискаш до датата.(Националния празник, РД на мъжа ти, и РД на детенце) Grinning

# 38
Честито, Red_Lory! Радвам се за хубавата новина! Hug

ПП. Между другото и моя Р.Д. е на 03.03.  Mr. Green

# 39
Red Lory, страхотна новина! Честито и лека и безпроблемна бременност!!   bouquet Много сладко как сте чакали теста заедно и после терминът се оказал на р.д. на ТМ.  Heart Eyes Hug

# 40
Добър ден, момичета!!!
Поздравления за Нианка за хубавата темичка!!! Hug Hug Hug
И не на последно място овации за Ред Лори - честито!!!! smile3501 smile3501 smile3501
Афродита, това с чаршафите и на мен ми хареса, така, че тичай до магазина или си поръчай он лайн  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy
Момичета, редовно ви чета, но след отпуската и сега приключваме шестмесечие, а работя в бюджетната сфера и ми е много натоварено, та нямам време много да ви пиш. Но не си мислрете, че съм ви забравила.
 Hug Hug Hug Hug Hug Приятна събота и неделя, и помислете, че е време вече да увеличиме положителните тестчета

# 41
Здравейте момичета  Simple Smile
И при мен тази сутрин дойде лелката  #Cussing out
Зачетох се за витамини, които са нужни за по-лесно забременяване и тези дни започваме с моя М да пием Вит. Е заедно . Специално за мен четох до Овулацията Герипакс ,а след това продължавам само с вит.Е .За М - калций,цинк,вит.Д .Мисля цинка да му взема разтворими ,калция и витамин Д с млечни продукти се набавят, за да не го карам да пие хапчета.Също така сменяме белия хляб с Ръжен - съдържа всички витамини от комплекс Б, които са много полезни за жената за забременяване.И дано вече се получи , че откачам  Laughing
luba_ani не се отчайвай, другия месец ще е нашия!  Wink
Red_Lory страхотна новина, Честито  Simple Smile
Тeɣa виждам , че и ти пиеш Вит.Е , само след Овулация ли го пиеш или през целия месец и по колко милиграма?

# 42
jeniv,  ♥Пандичка♥, buba1011 много ви благодаря за поздравленията, момичета!  Hug

luba_ani - мъжът ми каза, че все хубави хора се раждали на 03.03.   smile3521

WhiteDove - хубав план си съставила, пожелавам ти витаминчетата да са от полза и скоро-скоро да се похвалиш!  Peace

# 43
Red_Lory, тихичко честито! Пожелавам ти от сърце една успешна и лека бременност и най-сладката рибка на финала  Hug Дано повлечеш крак и почнат да валят  EFP

luba_ani, от темата за графиките те 'знам' и съжалявам, че лелката те навести. Вярвах, че това ще е твоят месец, но дано следващия е успешен  Peace

WhiteDove, пия по 3 хапчета на ден (3х67мг), знам че препоръчителната доза е 200мг/ден. Пия я след О, преди О мислех да пия Геритамин, но тогава пиех доста лекарства и се отказах.
Благодаря за милото посрещане  newsm51

# 44
Тeɣa, аз също пия вит.Е, но през целия МЦ, по 1 табл./67 мг. Все си мислех, че дозата е малка и сега като чета, че ти пиеш 3 пъти по 67 мг. ще увелича и аз по толкова само, че след О.
И аз бях почти сигурна, че това ще е моя месец, ама не.  Mr. Green Започваме пак с опитите и с нови надежди за постигане на желания резултат! Laughing

Red_Lory, ТМ е абсолютно прав! Mr. Green Само хубави хора се раждат на тази лична дата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт