Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Съншайн, а ти как си мила?  Hug
Зле, не знам на коя спермограма да вярвам едната супер зле, другата в норма. А мислех да ползвам втората за фонда, да ама е в норма и нормална и пак съм до никъде останаха ми само борбите две години и пръснатите пари и пак нищо не е ясно. Sad Писна ми. Cry
Искам всичко да се оправи и да имаме скоро бебче! Толкова го искам! Confused

# 646
Добро утро момичета Simple Smile

Pretty Kitty Здравей мила  Hug Радвам се че не си ни забравила Simple Smile Пожелавам ти с бебо да сте все така добре до края. Що се отнася до пола.. да е живо и здраво бебето другото няма значение Hug Hug
Пандичка и за теб многоо  Hug Hug Hug Радвам се че и ти се сещаш за нас  Hug Hug и ние не сме те забравили  Grinning
Съншайн Сигурна съм че ще си имате бебче  Hug
Много  Hug Hug за всички ви Simple Smile И хайде някой да изкара това срамежливо  EFP тестче Simple Smile
Хубав и усмихнат Петъчен ден ви пожелавам Simple Smile

# 647
  • планетата Земя
Добро утро

Съншайн,интересно,че резултатите от двете СГ са различни.Предполагам,че са и в различни лаборатории.Да направите трета,за да се види положението или ММ не иска?
Прити,ти си искаше момиченце и може да ти се сбъдне мечтата.Учудвам се,че не са го видели точно.Беше лошо застанало ли?
Ниана,благодаря за закуската

# 648
Добро утро и от мееен  Hug Hug Hug. Кокона - абе голям страх брах и аз дооо събота, когато така плахо плахо с милото се отдадохме на страсти, разбира се уж нежно и внимателно ииии кат се отприщихме лелееее  Embarassed Embarassed Embarassed - срам ме е от себе си, ама се чувствам прекрасно, нищо не ме боли иии така, докта ме тресат тез хормони така ще е ... после знам, че ще ми мине и няма да ми се помисля за кекс поне година с бебета, следродилни депресии, безсънни нощи и тн - минала съм по този път иии знам, че сега е момента да се наслаждавам на тези емоции, а разбира се, че ако почувствам дискомфорт ще се въздържаме, но поне за сега съм добре и доволна  Mr. Green

Съншайн знам, че си много объркана, скоро не сме си писали, но и аз много ангажименти имах, така че ще ме извиниш. За СГ - аз вече ти споменах за клиника Малинов, там може да отидете и безплатно да ви направят една - отиди и покажи тази, която показва проблем. По тяхната безплатна програма те ще ви пуснат още една, ще направят и на теб изследвания, ще ви назначат безплатна консултация с доктора, който ти похвали Toito в другата тема - Д-р Лазаров и ще ви подготвя документите за фонда абсолютно безплатно. Важното е да се успокоиш, чета те в други теми - мила адски си напрегната, изнервена, отчаяна, мислиш, че си в безисходица. Като човек минал по този път си позволявам да те посъветвам, успокой се, мисли трезво иии действай - за всеки проблем има решение, а тук ще намериш подкрепа, разбиране и сила - това ми помогна на мен, ще помогне и на теб  Hug Hug Hug. Отърви се от негативните мисли иии всичко ще се нареди  Hug

# 649
Добро утро, момичета!

Ниана, благодаря за закуската!

Съншайн, съгласна съм с Милена! Пуснете трета СГ. От сърце ти желая, съвсем скоро да разрешите проблема и мечтата ти да се сбъдне!

Хубав ден ви желая!

# 650
Добро утро и от мен!  Hug Как сте, в този прекрасен ден!
Прочетох добри новини за Прити - страшно се радвам за нея  Hug
Маги  Hug аз същото посъветвах Съншайн и обясних за проекта на клиника "Малинов" - много си права, за това, което и казваш! АЗ СЪЩОТО БИХ ГО КАЗАЛА. А и знаеш и аз как бях .. ти си свидетел. И макар при нас нещата още да не са с положителен тест, съм много по-спокойна, отколкото бях преди, защото, благодарение на теб се предвижихме доста крачки напред - като започнахме от прегледите, Фонда, минахме през операции, както аз, така и мъжо ... и се чувстваш малко по обнадежден със сигурност, отколкото да ходиш от кабинет на кабинет, или да се питаш какво става . Но всеки има право на избор. Съншайн - и моят съвет е - или се отърси и не мисли повече за това, остави нещата да се случат така, както им е писано ... или говорете с мъжо и се засилете към София. Ако не в Малинов, то поне някъде при по-добри специалисти.

Аз днес , отново на работа и се чудя какви да ги върша .. тъй като в тези летни жеги, всеки е по морето и за нас няма работа Simple Smile Доста ме наболява корема, ниско долу, сигурно лелката наближава, така го усещам, но каквото такова. Simple Smile Поне ако е така, дано се нормализира цикъла.
 Hug за всички

# 651
toito  Hug Hug Hug болките ниско долу в коремчето моожее да вещаят и друго  Praynig Praynig Praynig. Човек трябва да вярва и никога да не се отказва от надеждите и мечтите си и съм сигурна, чеее скоро ама много скоро ще се сбъдне и вашата  Hug

# 652
Така е, Маги - и аз много силно вярвам вече в това!  Hug и дори и ако е гадната лелка, няма да и се разсърдя този път Wink

# 653
Милена[/b ами не не беше се  скрило,но не се видя добре пишка.Другият път ще видим.Аз иначе никога не съм искала момиче или момче.Исках да бъда майка.Просто имах сънища,които ми казваха,че ще е момиче,но сега много искам момче.Но пък ако се окаже момиче,ще се радвам много,голяма изненада ще е.Аз съм благодарна на Господ,че съм бременна,и хич не ги разбирам някои жени,коит с първо дете имат предпочитания.Като легна на леглото да ме гледат с видеозона,единственото,което искам е да кажат,че е живо,че расте,грам не ми идва на акъла дали ще има пишка или нещо друго Simple Smile
Аз досега спах,и само станах да пишкам,и пак лягам.Тоооооооооолкова много ми се спи.

# 654
  • планетата Земя
Прити,в тези седмици е странно,че не се е видяло.По-скоро е момиче тогава.Следващия път ще разберете със сигурност.Разбира се,че е най-важно да е здраво бебето.Също е нормално родителите да си мечтая за определен пол.Това не значи,че като се роди от другия не го обичат.
Има много редки на дълго страдание.Имам приятелка,която 2 години не можа да преживее,че и второто й дете е момче.Плачеше с глас,че не е момиче.Иначе си обича и двете деца.Грижат се за тях чудесно и ги обгрижват с любов,но горчилката й беше останала.

# 655
И според мен си е нормално и не е ГРЯХ да имаш предпочитания. Аз ги имам! Искам 2 деца - или близнаци или 1то да е момче, а второто момиче . Може би, защото винаги съм искала по голям брат, които да ме защитава, знам ли ... може и на това да се дължи, но пък в крайна сметка, каквото дойде ... няма да го върнем Simple Smile Моите родители също са искали момче, поне едното да е ... но ние сме 2 момичета ... и както баща ми сега казва "Майка ти изхвърли мъжките и останаха женски" Simple Smile а тя милата има 4 аборта .. единият от които е в 6м .. че така Simple Smile ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ САМО, КАКВИТО ЩЕ ДА СА Simple Smile
Моят мъж днес цял ден ми говори, че имал някакви хубави усещания и хубави сънища, които не иска да ми казва. А той има много развито 6то чувство. Но специално за това не му вярвам, той го имаше доста пъти, през последните 2г Simple Smile

# 656
  • планетата Земя

И аз  Hug

# 657
И аз имам предпочитания. Много ми се иска да е момиче. Работата ми е да преподавам, е, има огромна разлика между момчетата и момичетата. Момчетата са толкова палави като малки, стигнат ли пубертета се кротват и стават едни мили и плашливи, да ги съжали човек, а с момичетата е обратното - кротки и нежни до пубертета, след това са неконтролируеми. Аз предпочитам да имам контрол първите години, когато ще съм най-активно с детето. След това, ако си поставил добра основа, може да си сравнително спокоен. А с момчетата "кой пукнал глава, кой обелил коляно", кой не иска да слуша в час, а да дивее с топката на двора... По-трудно е за кротък и притеснителен характер като моя. Ще се разбираме по-добре, ако е момиче, с тях се справям по-успешно. Но това не означава, че не бих ги обичала еднакво. Сега искам само да се получи, пък каквото дойде - такова.

# 658
Съншайн - и моят съвет е - или се отърси и не мисли повече за това, остави нещата да се случат така, както им е писано ... или говорете с мъжо и се засилете към София. Ако не в Малинов, то поне някъде при по-добри специалисти.  
В момента сме без пукната пара Simple Smile мъжа ми ще има рожден ден-та и подарък няма да има за него тази година. За момента нищо не можем да правим, без пари не става. Дори да ходим до София си е пари за пътни до там! Аз много се надявах на тази спермограма да задвижи нещата за фонда, защото предходната беше супер зле почти без сперматозоиди(спермогамите са правени почти с месец разлика с фрапантна разлика една от друга)...а сега с Крюгера е в норма и всички показатели който са важни и те в норма! На различни места ги правихме естествено в клиники които са по списъка на фонда: щерев и селена! Мъжът ми не искаше да подаваме документи, аз се надявах че ще направим тази и след месец и другата и ще можем да подадем документи. Нищо, че той не иска все някак щеше да се съгласи...Да, ама не. През преглед мина той уж нищо няма като друг проблем освен наличния му. А сега не знам какво да си мисля. И пак съм до никъде...Сега добре ли е зле ли е не знам, ама като са в норма нищо не можем да направим. Освен да опитаме терапията на моя лекар, който и мен лекува друго за сега не можем да направим. А и без пари не става не живеем в София, а тук специалисти няма. Ще видим след месец как ще са нещата.

Съншайн, съгласна съм с Милена! Пуснете трета СГ. От сърце ти желая, съвсем скоро да разрешите проблема и мечтата ти да се сбъдне!
Къде да я пуснем? Благодаря ти Peace

maggie_m благодаря ти. Лично аз не мисля да ходя на повече прегледи и без друго тея прегледи ми скапаха психиката. Не знам къде да ходя още и какво да правя на тоя етап, всичко е лесно на теория но понякога не и на практика. Аз лично не мога и в болници да стоя, толкова пъти ми се наложи да съм в болница последните 5 години че благодаря не искам повече стига ми... Peace

Съншайн Сигурна съм че ще си имате бебче  Hug

Скрит текст:
Благодаря ти, миличка понякога и само от това имам нужда а не от съвети които само ме ограбват душевно. Hug

Добро утро

Съншайн,интересно,че резултатите от двете СГ са различни.Предполагам,че са и в различни лаборатории.Да направите трета,за да се види положението или ММ не иска?

Скрит текст:
Не му се дават пари Wink А на мен не ми се виси вече при лекари като ги видя и уф ужас изпитвам пак какво ще ми има какво ще ме изплашат, какво ще ми правят, пак ли ще ме режят ненужно, колко пак ще искат да ме извозят с парите...видят ли ме виждат пари нали виждам очите им помня ги...Пред последният път като лежах за комоциоти, ми подуха цялата ръка от невежество хем и казвах на онази да не ми слага тея големи абокати в вената и че не понася чуждо тяло вената ми ама кой да ме чуе и ми пръсна вената и цялата ръка почна да се подува мислех че ще се спука и ръката! Абе голям кошмар....първият път като ми се наложи операция ми унищожиха една от вените защото не понасям абокати-чужди тела явно и сега е твърда и атрофирала. Последният път като ме оперираха ненужно, ме третираха като нищо оставиха ме да крещя от болка такива блки не бях преживявала през никоя от предишните ми операции не знам колко часа ме оставиха без болкоуспокоително. Да не говорим за отношението на мед.персонал, че нищо не ми дадоха, че не знаех кой ме е оперирал...иначе ми взеха парите...Доктори ли омръзнало ми е. Последно смених не знам колко гинеколога....отделно гастро..., хирурзи 2 броя, нефролог, онколог, ендокринолози 3 на брой! А да и с мъжа ми уролог-андролог където ни казха право че сме за инвитро с тая спермограма. Никакви документи черно на бяло иначе парите ако ги сметна сигурно ще станат като за апартамент! Отделно всеки месец или през месец два бодене за тсх, пролактини и други...Абе тея лекари и лаборатории, че и фармацефти големи богаташи станали! Пък преди са живеели хората и без доктори, кой колкото му е дал Господ! Просто ми е дотегнало не съм експериментално зайче и аз имам чувства и емоции и мен ме боли не си падам по болката. И душата ми се измъчи вече.
Да, в различни лаборатории са. И двете са в списъка на фонда- щерев и селена! Извинявай, че те занимавам с моите неща но лесно се говори като не познаваш отсрещния не говоря за теб а по принцип.  Peace

Благодаря на всички, мисля че имам решение за момента на въпроса си. Peace Hug

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 17:44 от Съншайн

# 659
Sunshine, звучи сякаш си на ръба да се предадеш. Недей така, моля те. Ако втората СГ е вярна има ли шанс да забременеете естествено или има проблем и при теб? Спомена няколко гинеколога,не съм запозната с историята ти, ако искаш да я споделиш... Сигурно ти звучи много клиширано и не това искаш да чуеш, но наистина, има ли проблем, има решение и с мъжа ти ще намерите пътя към него и към бебчето, сигурна съм. Няма как да искате бебе толкова много и да не се получи по един или друг начин. Успех всичко да се разреши скоро, бързо и без повече излишни срещи с милата докторска общност.

Общи условия

Активация на акаунт