Търся електронна книга - тема 4

• 126 792
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Смартфон, Самсунг, Андроид.
Извинявам се за пропуска.
Най-добре тегли във формат epub.

# 166
Здравейте,търся всякаква информация за  "Ловен район" на Патриша Бригс,знам за фен превода на първите две "На лов" и "Плачещ вълк",но дали има някъде и на "Ловен район"?

# 167
Здравейте !
 Ако някой може да ми изпрати "А планините ехтяха" от Халед Хосейни ще му бъда много признателен. 

емайл:  deian80@gmail.com

# 168
Здравейте , бих искала да ви помоля ако ви е удобно и имате книгата Кръвни връзки №3-Индигова магия в електронен вариант да ми я изпратите на: hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително!  bowuu bowuu bowuu bowuu

# 169
Тя я търси от няколко дни и не само в тази тема. Утре пак ще я търси. Искаш ли да се обзаложим?

Здравейте , бих искала да ви помоля ако ви е удобно и имате книгата Кръвни връзки №3-Индигова магия в електронен вариант да ми я изпратите на: hrisipalahanova@abv.bg

Мда, Лиляна... трябваше да се обзаложиш наистина...  ooooh!

# 170
  • Ямбол
Приемам залагания за утре.

# 171
Здравейте. Търся ''Секрет'' от А. Мари Аделин  , ''Момичето с перлената обица'' от Т. Шевалие и ''Копелето на Истанбул''. Simple Smile

# 172
Благодаря предварително!  bowuu bowuu bowuu bowuu

Ти в час ли си? Close Четеш ли въобще темата?
И да имам книгата, няма да ти я изпратя Naughty
Имай малко уважение към пишещите тук.

# 173
Някой има ли в пдф 6та книга от Породите на Лора?  Praynig

# 174
Добър ден,
аз отново идвам с молба  Praynig за "50 нюанса сиво" 2 и 3, но във формат за ел. книга.
Тези кото ми пратихте в PDF формат (за което съм искренно благодарна   bouquet) на компа ми вървят, но не и на книгата  Cry.

Благодаря ви предварително
Скрит текст:

# 175
  • Бургас
Добър ден,
аз отново идвам с молба  Praynig за "50 нюанса сиво" 2 и 3, но във формат за ел. книга.
Тези кото ми пратихте в PDF формат (за което съм искренно благодарна   bouquet) на компа ми вървят, но не и на книгата  Cry.

Благодаря ви предварително
Скрит текст:
http://flibusta.net/b/329070
http://flibusta.net/b/329069

# 176
Добро утро търся в електронен вариант на български език  Битката за лабиринта и  Последният олимпиец т.е. 4 и 5 книга от поредицата Пърси Джаксън и боговете на Олимп на Рик Риърдън.
Благодаря на отзовалите се   bouquet
Формата няма значение, моля изпратете ги на pupalana@abv.bg

# 177
Клю, пиши ми на лични къде да пратя.

# 178
Тя я търси от няколко дни и не само в тази тема. Утре пак ще я търси. Искаш ли да се обзаложим?

Мда, Лиляна... трябваше да се обзаложиш наистина...  ooooh!

Според мен човека си прави гавра и вие му се връзвате  Naughty

# 179

Според мен човека си прави гавра и вие му се връзвате  Naughty

Дори да е така, не е коректно спрямо пишещите тук, които при възможност помагат, разпращат и качват книги за всички.  Peace

По темата, някой има ли нещо на Людмила Филипова?

Общи условия

Активация на акаунт