АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Застой на мляко вероятно, Муки. Влез под топлия душ и с леки, масажни движения се поглаждай отгоре надолу, да ги разсееш. Знам за зелевите листа, но първо душа, много помага.
Може да питаш и Хедра  Hug

# 631
Мерси,момичета  Hug

Пробвах компресите и топлата...даже гореща вода под душа и нямаше промяна.И помпата извадих но много болеше  Confused
Ще му кажа да ми вземе лецитин.

# 632
Сами точната дума, като ютййка Laughing Ами аз вече искам да го пускам извън количката да свиква, утре пак ще търся обувки
Тук също има магазин за чанти под наем
Стискам палци за мамолога, всичко ще е наред Hug
Тарантулка радвам се, че се появи. Тук вече не ваксинират за туберкулоза. А за коклюша, за деца е опасен да, но като възрастен не ( нали това е магарешка кашлица или се бъркам нещо), но въпреки това съветват ако имаш бебе в къщи да се ваксинират и родителите. Хубаво е, че си се видяла с приятелка, тормози я по- често да се срещате Peace
Блонди фризхор, фризихиор, фрисхор, фризхор Rolling Eyes hahaha, ааааа отказвам се, не мога
Тиина не разбирам много от детските обувки, но се оказа, че такива за прохождане няма по- широчки, свода му е доста висок, тя продавачката ми каза, че ако продължава така да му се развива крака сме щели да имаме проблем с намирането на обувки Crossing Arms
Oт вчера заглеждам бебешките крака и си мислех, че на моето са малки, а те какви тумбички са, на другите едни финни и тънки Laughing
Муки не мога да ти дам съвет, дано се оправиш с тези хапчета

# 633
Честит първи рожден ден на сладкото Кате:) Да ви е жива и здрава, много щастлива, лъчезарна и  късметлийка .newsm59  bigdance2 newsm18 Tada Gift  party023 newsm67

# 634
Тиина, честита ти рожденичка - да е жива и здрава, много палава и игрива  Hug
Бпонди, супер са ти макароните, ам ам  Mr. Green
Елвирке, взех си изпита да  Mr. Green за работа по принцип не смятам, ама се оглеждам, ако излезе нещо ще ходя на интервюта, ако пък ме наемат някъде от септември ще търся жена да гледа Анди на половин ден  Flutter
Ейй, една камара дрехи изпрах днес  ooooh! Месечинке, тактично да подметна за подаръка, ако може да не е дреха  Joy Blush

# 635
Хей, помните ли ме  Mr. Green Всичко изпуснах, няма какво да си кривя душата  Confused  Но да ви се похваля, днес си взех последния изпит, сега остава практиката и дипломната. Мисля да си дам малко зор и септември да приключа, но ще видим дали ще се получи така.

Лелее, Бюти, големи приключения, аз не смея да оставям Ина без памперс даже и за минутка  Mr. Green Преди да сменя, новия винаги е приготвен до мен, че не ми се мисли иначе  Mr. Green

Кашпи, Васето, идвам бе, в понеделник  Laughing Много ще се радвам да се видя и с двете.

Аз вана не искам, кога да се кисна в тази вана, и чистене, охооо, под душа си ми е добре  Mr. Green Камина не искам поради същата причина, малко ще е сложно с дървата до 9-ия етаж  hahaha Е, ако живеех в къща да, но да имаше кой и нея да чисти.

Муки, дано всичко е наред  Confused

Тиина, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава  Hug

# 636
  • София
Муки можеш да мажеш бучките с троксевазин.  По принцип е за разширени вени, но разнася бързо бучките в гърдите. При мен и с двете деца постоянно ми се образуваха бучки и единствено това ми помагаше. Назначавано ми е от педиатърката. Дано мине бързо.

ЧРД на всички сладурчета от днес и от изминалите дни.

Извинявам се за краткия пост, но нямам никакво време. Иначе си ви чета.
Приятна и спокойна вечер.

# 637
Здравейте!!!  Hug

Вчера се завърнахме благополучно от почивката. Беше доста добре, особено за децата. От сутрин до вечер не им виждах очите. Наиграха се на воля. В почивната станция имаше страхотен огромен двор с люлки, пързалки, баскет, футболно игрище и огроооомни поляни за тичане. Имаше много деца и беше направо рай за Вик и Тони. Целта е изпълнена....хихихихи. Дейката го раздаваше по-скромно, защото беше вързана за мама и тати  Laughing . Щом и на ММ му е харесало, въпреки, че е вечната критика, значи наистина е било ок.
Имах интернет, но честно да си призная толкова ми беше хубаво далеч от всичко, че влязох веднъж за кратко. И телевизора ползвах само за приспиване.

Днес бяхме на консултация и мерките ни са: тежи 8300 (+200гр., което си е направо супер като се има впредвид, че Дейката иска да яде само по три пъти на ден и не спира да ходи насам натам) и е висока 74см (+2см.). Пропуснахме ваксината, защото имаме някакви сополи резултат от постоянните 14 градуса, но другия път ще наваксаме.

Честито на всички сладури навършили годинка  Heart Eyes.

Честито и на Калина на Муки.

Четох, четох, но 20 страници ми дойдоха в повече и се връщам да препрочета, че видях, че съм изтървала това-онова  Laughing

# 638
Муки, по добре ли е положението?
Рошке, възползвай се от бабата и си почини Hug
ВикТан, браво за почивката Party
 След 3 месеца затишие май ни никне зъб, вижда се една бяла точка и Борко е ....крив и не яде както обикновено. Кътниците нали са с 4 връхчета, сигурно ще пробиват 1 по 1  ooooh!
Днес на вътрешния изпит тъпо и упорито се опитах 2 пъти да тръгна на 2ра  bowuu Sunglasses , голяма шофьорка съм Mr. Green

# 639
Койчева, споко. И на втора може да се тръгва.....ако ТМ не е в колата, или ако е служебна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 640
  • До морето
Здравейте, прегледът мина и уж всичко е нормално, ама малко са ми увеличени лимфните възли  Confused Лекарят каза, че засега не е притеснително, показа ми как да си ги напипвам и да си ги следя и ми препоръча преглед след 6 месеца, но ако напипам, че са се увеличили веднага да ходя  Confused Бая се стреснах и сега се мъча да не чета в нета, че със сигурност ще се панирам.

Муки, как си? Ти колко често кърмиш?

ВТД, браво за почивката! Чак на мен ми се приигра на детския кът  Laughing А ако знаете как ми се люлее на люлка, ама така силно   1swing , като едно време. Само трябва да намеря висока люлка  Joy

Пък аз днес карах зад Койчева  Laughing Егати съвпадението  Laughing Койч, добре караш, спокич  Hug

Дафи, честит изпит  bouquet Бре, то много умни мами имало в нашата тема  hahaha

Някой гледа ли "Мис България"?

# 641
Ей на Сами, най накрая предимство , че съм ниска- мога да се люлям на всички детски люлки smile3534 smile3533 ( наскоро ме изгониха от една люлка  Blush Blush малко надвиших лимита от "до 7 години" Blush Blush). И още едно- Като е прав Борко и му хвана ръцете настрани и малко нагоре за да върви не се налага да се навеждам, смятай колко съм ниска hahaha

# 642
Сами не се притеснявай, да не е свързано с това, че до скоро кърми?
ВТД тъкмо се чудех къде се изгуби, а ти на почивчица, много добре сте си изкарали
Минавам само набързо да питам мамите, които имат ето такива легла, как са отдолу самите легла, плътно ли, плат ли е, дърво ли е, с матрак, без, може ли въздуха да се движи така да се каже. Ако може малко подробно описание
http://www.baby-markt.de/Kinderzimmer/Reisebetten/HAUCK-Reisebet … ow-blue-navy.html

# 643
  • София
хахахахах Койчева , и аз съм го оценила това предимство да си нисък. И аз го водя Бранко без да се навеждам  Mr. Green

Муки, лецитина е хранителна добавка и е вълшебен просто.
Последния път бях с Т, втрисане и т.н. не помагаше нито помпа, нито масажи, компреси. Почнах лецитина, съчетано с другите средства и на 2рия ден нещата започнаха да се нареждат.

мама на рош, не си играй с тоя кръст  Naughty

ехе ама за втори път мяркам нещо с подаръци  Laughing подаръци ли си разменяте?? като за НГ ли?

Бютка, сигурна бях че ще го вземеш тоя изпит. Същия преподавател ли беше?

# 644
Лино, отдолу са кръстосани на Х тръбите за леглото, а иначе има опънат плат само. В комплект с тия легла върви нещо, на което му казват матраче, то е сгънато на три и е дебело 1 пръст. Както винаги съм казвала - за път върши работа, но за постоянно не е добра идея. Знам, че някои майки слагат истински матраци вътре, но то цялото дъно не стои неподвижно, винаги се полюшва. Въздух отдолу не минава, но нали мрежите са до земята от двете страни.

Оназ буква Ь е на латинското Х, не на H  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт