АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 508
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Васееее, тук съм ще чакам да звъннеш за да се уговорим GrinningЩо забелваш очите Joy
Тя и Дафи щеше да идва newsm78

# 616
  • Обетованата земя
Тарантулка, аз така бях изненадана, когато след ваксината Синфлорикс, на малкия му откриха в нослето Стрептокок пнеумоние...И педиатърката беше доста изумена.
За коклюша пък съм чела, че се ваксинират бебетата, защото  не е хубаво бебета до 12 месеца много да се напъват като кашлят, а доколкото знам като имаш коклюш много кашляш. След 12 месеца няма смисъл.
Някой разбира ли от DVD player-и, искам да взема на малкия от продавалника, за да му пускам детски на телевизора, но се чудя между два.  newsm78

# 617
Привет, банда,  Hug Да ви почерпя с моите макаронс  hahaha хубави са, като изключим, че вероятно Ирина е хипер фен на сладкото, черупките не се слагат в уста от благост  Crazy

Белверде, нали бременни не бива да се подлагат на рентгенови снимки, само ако е належащо  Crazy

Фери, чудничко заглавие  Hug

Лино, на Х е ь  Laughing

Нито вана искам, нито камина  Joy Първото в хотели го искам, второто на хижи и стига ми толкоз  Joy Имаме огромна вана, джакузи, масажи, седалки, радио, ела-ме-ритни... нито веднъж не сме го използвали  Rolling Eyes Добре, че Криско чат-пат си прави водно парти вътре  Crazy

Бюти, много лайняно приключение  hahaha

Сами, хайде, значи теб и Шехина чакаме да сте следващите  Hug Други желаещи  Flutter

Диди, между кои се чудиш? ММ разбира  Hug

# 618
  • Обетованата земя
Блонди, между DVD Player LG DVX9900 и LG DVD Player DVX298H.
Ето линкове в продавалника
Hug
Този първия чета, че много го хвалят, но има само за дискове, а за втория не намирам отзиви, но пък има място и за дискове и за флашка да се пуска. Има usb.

# 619
Моцарелки, бонбонелки и аз съм тук... тичам все да ви гоня, ама жълтата книжка и тя след мен тича  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Два пъти вече постове писах и все ги затривах, та срам не срам да честитя на голяяяма патерица първите ни рожденичета, Борис, Борис и Екатерина, бъдете здравички, усмихнати и палави!  newsm67 newsm67 newsm67 newsm38 newsm38 newsm38

Гледам че броите дни до морето, аз вече го забравих нашето, а дори снимки нямам време да кача... ама вчерашната новина за отворената магистрала много ни зачовърка и двамата с ММ и кой знае дали няма скоро да я пробваме  Rolling Eyes Flutter Crazy

Абе какво и къде е това Барите?  newsm78

Целувки и прегръдки засега, отивам да чета подробно, че досега само препусках...  Hug Hug Hug (Бобо като я види тая иконка и вика "Мамо виж фтичета"  Joy)

# 620
Vaseto29 добре е. След операцията няколко дена го болеше като пишка и след това трябваше да го забелваме за 10 дена по 2-3 пъти. Сега вече го забелвам когато се сетя Simple Smile

# 621
Диди, второто  Hug

# 622
  • Обетованата земя
Блонди, благодаря!  Hug

# 623
Здравейте момичета, да ви почерпя по случай първия рожден ден на моето Катенце:

Благодаря ви много за милите пожелания, трогнахте ме! Hug

За ваксините не мога да заема позиция, но пък споделихте доста полезна информация.
Аз чак сега разбрах какво е макарон  Embarassed и като ходихме да взимаме тортата от сладкарницата им обърнах внимание. Блонди, много хубави са станали.
Лино, много се радвам за вас. Hug  А относно обувките и  каката е така с много широк крак отпред и много трудно й намирам обувки. В Германия няма ли обувки за широк крак? Или просто за бебетата няма такива?

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 14:27 от tiina

# 624
  • София
Васи,  Hug

Бютка не съм чела назад /сори ама е много/ взела си изпита, нали? щото гледам че за работа се кахъриш... смяташ да отиваш на работа ли след като панди навърши годинка?

Блонди, егати цените..... то и тука ми се струва скъпо ама 1000 Е за коронка  Shocked нямате ли нещо мед.застраховка която да ги покрива?

Диди24, свърши и го пускам веднага от 1ва серия. Междувдременно прочетох Харем и Роксолана. Просто яко се зарибих  Mr. Green

от ДВД не разбирам  Rolling Eyes
за жълтите книжки - моите не са породени, ама и аз съм вече за картотека. много ми е палава Плами  ooooh!

Блонди, това "ела ме ритни" ме заинтригува  Mr. Green

Тиина, ЧРД на малка, голяма бебка!!! да расте здраво и много щастливо детенце!!!

ЧРД на патерички и на всички други юлски августинчета!!!!  Hug

# 625
  • Обетованата земя
Елвирка, и аз прочетох Харем и мисля дапочвам Роксолана, коя повече ти хареса?  Flutter
Всъщност се обърках, аз исках да почвам Хюрем.  Peace

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 16:44 от didi24

# 626
Привет миврет   Crazy
Как сте,дами мами Hug
Първо да кажа,че много хубави снимки на Кити и Матеа видях Hug Hug Hug
Я малко да се изложа като питам нещо-възможно ли е Рош да се е разболял поради смяна на климата...Ама то всъщност не е точно смяна,отидохме на гости на баба и дядо,а те живеят на 30 км от дома ни  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 На по-чист въздух newsm78 newsm78 Моля,дайте ми приз за най- малоумен въпрос зададен в темата  Whistling Whistling Whistling

Благодаря ви още веднъж,момичета,за подкрепата  Hug Hug Hug  HugАз всъщност излизам поне веднъж седмично да се видя с приятелки,без деца...Отразява ми се добре,определено  Mr. Green Но факт е,че като гледам Рош да страда и винаги се обвинявам,че не съм го пазила достатъчно Whistling Whistling Whistling
А за протокола-снощи вдигна Т,днес на 2 пъти пак  Sad Sad Sad
А пък аз съм с още по-силни болки в кръста ( Фери,кръст ме боли,не крак  Heart Eyes ) Вече съм превита на 2 и съм изключителен мазохист-имам баба на разположение да гледа Рош,аз да почивам,ама нъц  Crossing Arms Чистих,готвих,абе разказах си играта пак на кръста Laughing
Диони,сладкарница "Роза" се намира точно срещу хотел "България" в центъра на града.Аз лично там не съм поръчвала там торти,но пък ги хвалят  Thinking Ако пък имаш възможност да отскочиш до гр.Поморие,до "Захаро",ето там правят хубави неща  Mr. Green Ама все пак и Пейпърчето да каже  Heart Eyes
Мери Джейн,избрисахте ли морската с частта на великолепната петорка  hahaha hahaha hahaha
Бютка,Пандатата много се отприщила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз преди бях отперила въпрос,ама никой май ме не отрази-да ми препоръчате сериалче от типа на "Секса и града","Триумф на червилата"  newsm78
Сами,как мина прегледът?И как си записа час за мамолог?Гинеколог те праща или newsm78

Отивам да си опъна кръстчето,докато не се е върнал Рош от разходка..Сега като му е криво,само мен иска да развежда,никой друг Mr. Green

# 627
  • Варна
Рошке,
за бой си, как с болки в кръста ще овършееш къщата newsm66 Не вярвам Рош да се е разболял заради гостито, просто са плъзнали всякакви вируси в момента. Ще мине Hug
Блонди,
уфф, тези зъби... И аз съм на зъбар другата седмица,. имам една пломба за правене и сума ти камък за чистене, мхммм, как мразя. Ще искам упойка за пломбата Crazy
Бобо пък от 2-3 дни е с леко зачервени очи - по-точно външната страна на бялото на всяко око е леко розово, особено видимата част, като дръпнеш клепача частта под него е ОК. Снощи ми се стори много розово и днес го помъкнах на док. Каза, че е от силното слънце Rolling Eyes Аз никога не позволявам да го пече директно, но явно светлината е силна, отразява се къде в асфалт, къде в колите и т.н., като си погледнах моите очи - същите са, особено едното. Та така, нищо сериозно, дано докато висяхме пред кабинета не е лепнал нещо, че имаше кашлящи, не в непосредствена близост, но имаше.

# 628
Момичета...нахлувам с питане към кърмачките,а и не само...стига да имате идея какво да правя  Tired
Вече цяла седмица ме боли едната гърда...зверски! Мислех че е препълнена и ако ме изсуче ще мине,но не  Tired Чак не мога да легна на нейната страна. Другата стои мека,а тази на много бучки отвътре.
Точно сега съм тотално изолирана на село.ММ е всеки ден на скокове от 5 до 9 вечерта и незнам кога ще стигна до град и лекар  Tired Та ако някой има идея какви да ги върша за да облекча болката помагайте  Praynig

# 629
  • Варна
Муки,
кажи на ТМ да ти купи от някоя аптека Лецитин 1200 и започвай веднага по 3-4 на ден. Другото е топли компреси (може с мокър памперс) колкото можеш по-начесто и изцеждане с помпа също колкото можеш по-начесто като масажираш лекичко и нежно с кръгообразни движения по посока на зърното. Мен това ме спасяваше при последващите запушвания, но вземах мерки моментално, докато видя, че е станало. Като е минала цяла седмица... опитай, ако до ден няма подобрение или започне да се влошава - зачервяване, температура, втрисане - моментално на док, защото да не се докараш като мен. Питай и в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703931.780

Общи условия

Активация на акаунт