АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 511
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, сладки мои мушмолки:)
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала.Честит имен ден на празнуващите днес. Бъдете здрави Hug Болничките да се оправят Praynig
Сами, благодаря много още веднъж за подаръка..а първата картичка на Йони, вече е залепена в албума Heart Eyes
Блонди, бързо да минава историята със зъбите Praynig
Рошчице, ти си перфектната и точна майка за твоето дете. И аз все се чудех какво съм направила, за да се получи така с Йоан и колко много време след раждането...но имало да става. Знам, че е изнервящо, но минава. Имаш нужда от почивка според мен Flutter Hug Heart Eyes Сетих се за една притча:
Един човек се обърнал към Господ и го попитал:

- Господи, защо винаги в най-трудните моменти от живота ми ти ме изоставяше? Виж самотните ми стъпки в пясъка.

А Господ му отговорил:

- Това не са твоите стъпки. Това са моите стъпки. В най-трудните ти моменти аз те носех на ръце...

Hug Hug Hug

За ваксините...иска ми се да имаме свободен избор, но е факт, че се връщат много, вече преборени болести...все си мисля за нашия коклюш...но се възхищавам на хората, избрали трудния път да се борят срещу системата.
Аз тичам напред назад, вече съм готова с двата празника..да видим какво ще е в действителност, уж имам тренинг Simple Smile
Целувам ви и ви гушкам всички Heart Eyes

# 601
  • Враца
Фери, взех бежовата, мога да си я нося и друг път, имам много неща с които да я съчетавам, а и нали бежовото този сезон е супер актуално Crazy
Честита да ти е и да я носиш с кеф всеки път!  Hug

Сами
, честито преустройство, и аз като има нещо ново вкъщи и ми е много кеф, разбирам те напълно, ходи по-често да си го гледаш.  Hug

Рош, защо те боли кракът? От какво? А за скрития текст, я не се излагай!  Naughty Аз не веднъж съм казвала, че Господ изпраща изпитания, с които конкретния човек МОЖЕ да се справи. Ако сега Рош е кривотия, то второто ще компенсира, а ако не компенсира (а е същата "кривотия") значи ти си много силен човек и можеш да се справиш с това. Природата си знае работата и едно нещо (независимо какво е то - добро, лошо..) е станало, защото така е трябвало да стане.  Peace Не съжалявай за нищо лошо, което ти се е случило, защото не се знае един ден какво добро ще излезе в следствие на него. Wink  Hug Hug Hug
...Господ ни праща само тия изпитания, с които знае, че ще се справим  Hug .
...

Ха! Бютката мисли като мене. (Или аз като нея.)  Hug Hug Hug

Бют, в Игра на тонове за какво се обезглавяват? Обичам брутализми (ама на филми само)...  Crazy А тоя Грим за какво се разправя? Аз имам още 4 сезона на Свръхестествено, ама нищо де, да събирам мнения. Wink

Слънчо
, много яка притча.  Hug

Едно предложение за заглавие от мен (което не е в унисон с нито една обсъждана тема май)  Blush :
Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат.

# 602
Много добре звучи предложението за заглавие, актуално е.

Все още не е късно да честитя на празнуващите днес, със здраве да си носят имената.
На моя Владо така и не измислих как да му почета празника, друг път ще е.

Покрай нас нищо ново - разходки из града, малко почивка между разходките и в същия ред всеки ден. Денислава беше с температура преди да заспи вечерта, утре ще съчетая консултацията на малките с нейния преглед. Иначе чета редовно, но не ми се пише.

# 603
  • София
 Hug

чак ме е Embarassed да пиша, не съм писала/чела от сто години

минах и през 1ва страничка да видя дали сме още там с Бранко  hahaha

отдавна си мисля за вас, ама все да хвана да чета, ама от хайманосване, великолепен век, 2 деца, почивка и т.н не остава време.

ще се коригирам  Wink

# 604
  • София
Здравейте момичета, не смогвам да ви изчета и да ви настигна.
Честит РД на всички бебоци, майките и татковците им, да са живи, здрави, весели и любознателни дечица  Hug
Честит имен ден и на всички празнуващи.

Аз просто не стигам до форума и темата, явно съм доста не организирана, ама .........................

Влизам в темата с молба за помощ от мамите от Бургас и района южно от Бургас, оказа се че ще празнуваме първият РД на море, ще бъдеме /мисля/ в Лозенец. Моля, дайте идея къде мога да поръчам хубава торта за първият РД, не е проблем да отида да я взема и от Бургас, само че не познавам града, нямам идея къде има хубави торти - помагайтеееееееее, моляяяяяяяяяяяя
Всичко останало за РД ще купя утре - свещ, украса, шапки, надписи, балони и т.н., но тортата не мога да взема от сега  Praynig

# 605
Да се разпиша и аз! Запознахме се с по-голямата част от великолепната петорка, много сте сладки!
Бяхме на нефролог днес, всичко ОК, но докторът подхвана забелването. Колко било важно, какво щяло да стане ако не, ала бала...в Щатите какво правели...направо виновно взех да се чувствам. И сега кво? Що не вземат да се разберат тези лекари, че ще взема аз да завърша още едно виШе медЕцина накрая, амахааа Mr. Green

# 606
Хаааа, Бютка, ти броиш 11 дни до морето, пък аз 5! В неделя заминаваме цялата дружина, с три деца на различна възраст ... Те мъжките са кротки - другият е батко на 6 години, ама мадамата ни е на 2,5 и е мнооого бясна ...  hahaha Кашпи, очаквай включване към понеделник!  Rolling Eyes
Елвирка, що пък те е срам, въпросът е че си драснала два реда, евала!  Hug
Еличка, все се каня да те питам и забравям - какво става с мъжото достойнство на Алекс? Всичко наред ли е вече?  Peace
Блонди, аз се сещам нещо - преди беше споменала, че
Скрит текст:
те спрягали за връзка със Слави Трифонов  hahaha
Ужасно е това за зъба, дано го направят по възможно най-лекия начин!  Peace
Фери, добре си го измислила!  Peace

Днес пак си офъках мъжете, много са смешни - и двамата с голи тикви ...  Joy Само дето дребното утре ще го дооправям, че много му се спеше, дръпна един рев и в бързината съм му оставила някой и друг кичур!  Rolling Eyes

# 607
Васето много вкусно изглежда, не съм яла никога
Бюти пожелавам ти да си намериш работа и да правиш това което най- много ти харесва Hug, мерси за рецептата. На теб харесаха ли ти как станаха рафаелото?
Екзо аз преди като нямах вана и си мечтаех зa такава, сега като имам я ползвам точно 1- 2 пъти в годината Crazy Хайде пожелавам ти в Англия да те огрее с една ваничка Grinning
Чакайте сега да уточня, че аз не съм писала, че няма да бия ваксини, споделях за книгата, не съм решила нищо още Peace
Това за жълтите книжки не го разбарах. А тя и Блонди е писала Laughing
Блонди много неприятно с този зъб, напълно те разбирам и аз голямо правене му дръпнах и пак имам едни проблеми Tired
Белверде ти май ми се обиди, честита чанта Hug
Рош недей така, това е сега някакъв период, че се чувстваш така. Hug Hug HugНамери начин обаче да се разсейваш и гониш черните мисли и негативните чувства, че винаги ще има нещо за което да се притесняваме, вече сме майки
Пейпърче мойта фризиорка (Блонди с какви букви я пишеш тази дума на кредора, не мога да я изпиша ooooh!) пък се изнесе за Нова Заландия, по- далече не можа да отиде, тъкмо бях намерила някой от който да съм доволна Crossing Arms
Аааа, докато публикувам и сте написали още една страница, мисля обаче да лягам, че днес брисахме 9 часа улиците и съм скапана. Между другото се оказа голям проблем с обувките. На пилето крака бил много широк и дебел и нищо не му става, само някакви отворени сандали с твърди подметки, дето е абсурд да му купя, той като пристъпва и сандалата нито се мърда, нито се огъва, не знам къде ще търся обувки

# 608
  • Обетованата земя
Хахаха, това за жълтите книжки биха го разбрали най-добре майки на породени.  Crazy Лудницата е пълна.  Laughing Иначе е голямо щастие, но никак не е лесно, особено с малка ревла- кърлежка и "батко" в бебешкия пуберитет.  Mr. Green И като включим и ревността и от двамата, става весело, не могат да си ме поделят, а на мен ми иде да се клонирам.  Mr. Green
Блазе ви за моренцата...ние май чак август ще ходим.
Васе, то това за Блонди май не е било клюка, ами истина. Wink
И аз мечтая за вана!!! И за камина!  Whistling Сигурно в някой друг живот.  Sunglasses
Елвирка, и моите занимания са подобни, векчето е много зарибяващо, нали?  Mr. Green
Слънчо, тази притча за пръв път я чух от филма Стъпки в пясъка и много ме впечатли.  Peace
 И аз понякога се сещам за вашия коклюш.  Rolling Eyes
Оставям ви и отивам да правя закуски.  Grinning

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 09:03 от didi24

# 609
Ох, не мога да не разкажа  Joy снощи викам, че днес ще пробвам Анди на гърне за първи път. Ставам, гледам памперса чист, пи мляко и само чух едно "тррррррт" и Анди се изправя, а то всичко излезнало извън памперса и целия диван в л@йна  Sick Sick, изкъпах го и го сложих в кошарата,  за да взема памперс. Връщам се и кво да видя -  цялата кошара, панда, чаршафи и всичко и то в л@йна  Joy айде пак под мивката  Mr. Green та отказа ме от куку-то  Joy
Койчева, то трябва да имаш бая стаж и да си известен, за да даваш частни уроци - поне аз не бих си записала детето при някаква току-що завършила  Blush
Белверде, честита ти придобивка  Heart Eyes Heart Eyes
Фери, обезглавяват се, щото времената са такива  Mr. Green Иначе "Грим" е готин, разправя се за един наследник на Братя Грим, който разбира, че приказките им са върху действителни събития и реални същества - та се бие с тях отначало, ама после става по-заплетено, както и "Свръхестествено"  Mr. Green а помеждудругото "Свръхестествено" го гледам от 6-7 години, почти откакто излезе и всяка година септември ми е празник, по Коледа и по празниците тъжа, после като свърши юли плача  Joy сега едва чакам новата серия на новия сезон на 9 октомври  Heart Eyes Heart Eyes
Ааа, Васето - 10 дни вече  Joy супер, приятно да си изкарате  Heart Eyes Heart Eyes
Лино, харесаха ми да, ама сигурно, ако се сложи вафличка и бял шоколад и лешник вместо бадем ще  са по-хубави  Blush

# 610
  • До морето
За вана хич и не мечтая - за 10 минути вана трябват 30 минути подготовка и после 1 час чистене и подсушаване, мерси  Crossing Arms Обаче за каминааааааааа, толкова обичам. Толкова ми е уютно, а и нищо не може да се сравни с топлината. Само дето пак трябва да има един мангал, дето да чисти на принцесата  Laughing Laughing Laughing

Диди, една приятелка вчера ми се похвали, че е бременна, а голямото и детенце е на 2 и веднага сметнах, че ще имат разлика, колкото Матеа и Ивчо, мммммм чудно. Аз и на ММ съм казала - догодина Август трябва да ме забременява  Laughing Така хем със Самуил ще имат почти 3 години разлика, хем ще родя май- юни и ще изпреваря лятото да не се потя като прасе, хем зимата няма да имам голям корем и няма да има опасност да се катурна някъде по леда  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Найс план, а  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А по този повод точно снощи сънувах, че имам второ момченце, даже и име му избрахме  Laughing

Лино и на Сами крака е като ютийка, никакви сабдали не му стават и засега щъпурка бос, а навън с маратонки и чорап. Добре, че още не може много да ходи много и ги слагаме за малко  Laughing

Мойта фризьорка пък е в майчинство  Crossing Arms И аз съм на турне по салоните, ама още не съм си намерила моя човек.

Васе, вие къде ще печете дупета? Някой към Варна или вилаета?

Бюти, няма места на Барите за 26ти, вие сигурно цялата сватба сте там  Laughing Ако можем ще минем само да пием по кафе и да се запознаем  Hug, ако искаш, де  Rolling Eyes

Да кажа и аз за чантата на Белверде, че бежова ми харесва повече, ама по спомени за роклята, май по- добре без нея! А, сега видях, че си си я купила докато се изкажа  Laughing със здраве да си я носиш, а и щом имаш с какво да я съчетаваш, супер! Онзи ден гледах Сексът и градът, дето си наемат маркови чанти под наем за седмица  Wink
Иначе и аз си купих рокля за кръщенето, ама обувки и чанта, нъц  Crossing Arms А на всичкото отгоре и Самуил няма дрехи, оказа се без костюм и сега обикалям по магазините да търся нещо подходящо. Търся му бяло ленено костюмче, някой нещо?

Ние днес пропуснахме сутрешната разходка, че много ме болят яйчниците, май  Rolling Eyes и все прилягвам някъде  Confused  Дано после да излезем малко, че Самито откача вкъщи!

Освен това след обяд съм на мамолог и малко ми е спечено, притеснявам се доста  Confused

Остана ли нещо, да не съм мрънкала  Rolling Eyes Айде, спирам

# 611
  • Обетованата земя
Сами, аз като забременях Иво беше на 1г и 5м, точно проходи, а като се роди малката, беше на 2г и 1м. Simple Smile Планът ти е много добър, сега остава и мъжът ти да действа както и когато трябва.  Blush
И аз съм фен на Барите, имаме планове август да мръднем до Варна, може и към Барите да отскочим. Simple Smile
Белверде и аз бях за бежовата, ама забравих да кажа. Да си я носиш с кеф.  Hug

# 612
Сами, много ясно, че искам  Mr. Green Hug

# 613
3 дни не съм ви чела  Confused Имах си 2 бебета в къщи ( разбирайте болен мъж  ooooh!) . Можех да се докопам само за 10 минутки  Tired МалИ, днес какво блаженство, мъжО да ти е на работа  Mr. Green

Имам да чета, ама докато наваксам,  ooooh!
Бютеее, аз като кандидатствах тук за работа, хем като обикновена продавачка в Бекерай, навсякъде ми искаха стаж и опит, и аз мислех точно като теб. Нали от някъде трябваше да почна  ooooh! Стискам палци скоро нещо да си намериш  Hug и да не се предаваш, ей! Никога не знаеш от къде, какво ще излезне  Hug Naughty
Рошке, мила, много ти се събира  Confused Hug Понякога като те чета и си мисля за себе си, вярно, детето ми няма такива неща, които описваш, но и аз така си се заравям в дупки, мисля си някои неща. Според мен трябва да излизаш и да се виждаш, колкото се може с повече хора, поне там с мамите от форума,  Hug Аз оня ден излезнах и се видях с една приятелка, миии ако знаеш как добре ми подейства  Tired Няма нищо по- ужасно от заравянето в дупката, сам и постоянно да си мислиш, колко ти е зле, не можеш да се справиш с нищо,  проблеми и прочие. Гуш от мен  Hug Hug Hug

ЗА ваксините пак  Embarassed
Скрит текст:
Значи, мм беше ваксиниран против туберкулоза, да ама се разболя, 9 месеца лечение, на антибиотици, после операция, но мина. Даже, аз като разбрах и ревах, защото си мислех, че това е смъртоносна болест. Е, доктора му е казал, че това е било така в миналото. Сега медицината напредвала и се лекувала с антибиотици.  Peace После, за онази позната, която не ваксинира детето си, тя каза, че малкия изкарал Коклюш като бебе, но минало сравнително лесно според докторката  Thinking Не знам, за себе си, все още съм объркана, мислех като Месечинка, че нямам смелост да ги откажа, но... вече не съм сигурна  ConfusedИмам време, аз даже първо ще говоря с педито, ще поискам да ми обясни някои неща, мисля, че той ще се опита да ме навива за ваксини, но все пак.  Tired
Айде, по-късно пак ще се включа, отивам да приспивам бухтата  Hug[/color]

# 614
Бюткаааа,  Joy  Joy Joy Пандата да не е имал да си отмъщава за нещо?!  hahaha
Сами, в неделя заминаваме за Черноморец. Peace Във Варна съм ходила само веднъж през живота си (баща ми и чичо ми имаха среща с един техен състудент виетнамец там  hahaha) и то само колкото да седнем на едно Хепи в центъра ...  newsm78 А, излъгах - и в четвърти клас на Делфинариум ...  hahaha Айде, ще стискаме палци догодина тогава!  Hug Разбирам те за притеснението - и аз си правих мамография веднъж, понеже имах бучка в лявата гърда, но се оказа мастопатия някаква и сега вече я няма! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт