АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 513
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Иначе мъжа ми не иска за момента и поради други причини-финансови, и едни такива свързани с евентуални жълти книжки...  Crazy Crazy Crazy
Laughing Laughing Laughing Шегата настрана, но го разбирам... И аз искам още едно дете, но тези двете ме спират. ММ пък изобщо не иска, поне така мисля Rolling Eyes Но ако му кажа, че аз искам ще ме контрира точно с двете по-горе, та изобщо  не си правя устата засега. Пък кой знае, може да спечелим от тотото някокй ден, преди да съм престаряла прекалено.
Бютка,
ММ уреди отпуската, в петък ще се видим на Барите Grinning За работата... навсякъде е така. Аз едно време като завърших... параграф 22. Навсякъде искат счетоводител с опит. А как да го добия тоя опит си остава хикс. И накрая братовчедка ми ме взе да и помагам, та така натрупах и опит, и стаж. Иначе... абсурд да ме вземат някъде. Ще изскочи зайчето и при теб Hug

# 586
Привет!Напускам дупката за малко да ви кажа какво стана и после пак там се връщам...Искам да се зария отгоре и да ровя надолу ooooh!
Спи ми се,едвам се държа,пия поредното кафе...Снощи Рош цяла вечер хърка с тоз нос,събуждаше се с рев,абе кошшшшмаррррррр  ooooh!
Днес го замъкнах на преглед,защото сополите течаха като река Ропотамо  Whistling
Еми дежурното-зъбите.Оказва се,че 4 броя са на път,като един от тях направо е възпалил венеца ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Гърлото ни е зачервено....И сега се оказва,че на всяко вадене на зъби,ще сме сополиви,така ли newsm78 newsm78 newsm78
Иначе не кашля,т.е.дави се от сополите....Ще мрънкам в скрит текст
Скрит текст:
Честно да ви кажа се чудя с какво съм ядосала Господ,че ми праща такива изпитания.Аз съм човек,който много лесно се шашка и гледайте какво дете ми се пада-захласва се,с алергия,със сополи и кривотии при вадене на зъби.....Понякога си мисля,че не ставам за майка....И искрено се възхищавам на тези от вас,които са се решили да имат второ дете,та дори се замислят и за трето...Аз не мога......Вдигам бял флаг вече
Бюти,не губи вяра.Не всичко в този живот става с връзки.Аз съм пример за това-без стаж,спечелих конкурс и започнах работа по специалността Hug
Блонди,как мина при зъбаря   Hug
Сами,честито преустройство  Hug Пожелавам следващото такова да е като се появи сестричка на Самуил  Hug Благодаря,че питаш за Рош...Крив е,плаче,явно го боли,текат тия мити сополи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Момичета,благодаря за подкрепата.....Страхотни сте и никога не оставате човек сам!!!! Hug Hug Hug
И да завърша още" по-оптимистично" този "прекрасен и позитивен" пост-боли ме кръстът,едвам се изправям ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 587
Рошле, ама я стига, какви по-страшни неща има  Hug

Диди, Месечинке, аз пък това с жълтите книжки не го разбрах, те не се ли издават на лудичките  Crazy newsm78

Рошле, мина, та ме хвърли в тревоги  Rolling Eyes
Скрит текст:
според него един зъб (умъртвен) бил с изядена отвътре кост изцяло и трябвало да го извади, не може да се спаси или изгради, а до него имам здрав, а от другата му страна коронка. Имплант отказвам категорично, остава мост - т.е. да разбиваме здрава коронка и да облечем здрав зъб.  Crossing Arms Една коронка тук гони 1000е и не се покрива от касата нищо, така рече ММ, та сега на цялото хипер натоварено ежедневие в София ще ходя и при нашия зъбар да видим дали може да направи нещо за тоя зъб, ако може коронка - ще отлагам билета сигурно с прибирането, ако не - пак ще се прибирам за мост после, абе, ужас, все да има нещо  Tired

Цял ден днес търча, ММ е в Брюксел, егати жегата и лудницата е, освен това дясното ухо нещо ми пука и ме притеснява от няколко дни, може и от тъпия зъб да е. А, направи ми две снимки на два зъба и отделно панорамна и после ми вика - да не сте бременна? И аз  - ми де да знам  ooooh!

Шех, печеш ли си Д-то?

Тефски, ай пиши, де  Heart Eyes

# 588
Чета ви докато Ивайлка спи и така Laughing

Бютс, личи си, че си още младо и неопитно /с добро чувство го казвам/ Hug Не се отчайвай Hug такъв е живота, труден Crazy Ама не е непостижимо да си намериш работа като учителка.И е заблуда че никой не иска да работи тази професия Rolling Eyes Като цяло до сега наборите бяха с най-малко деца и се наложи съкращаване на учители, като сложим това, че пенсионната възраст се вдига постоянно, а постоянно излизат и нови кадри, ето го проблема.Друг е въпроса, че сегашните ученици са меко казано ужасни Rolling Eyes невъзпитани, нахални, агресивни, незачитащи авторитети Rolling Eyes ако и татковците са богати и ставааа ooooh! Аз например не бих се върнала като учител, освен ако много ми се налага и нямам друг избор Crazy Преди от шума и натоварването не можех да изтърпявам собсвеното си дете да ми разкаже как му е минал деня.А другото е че един учител винаги след училище има да учи и да проверява контролни Rolling Eyes, че те учителите четат повече от учениците, щото един ученик може да е с ненаучен урок, ама за учител е недопустимо LaughingСега се прибирам в къщи и си почивам и релаксирам , без да се налага да залягам над уроците Grinning

Марги, ти пък в каква дупка влезеее Hug абе, хората какви проблеми имат с децата си, ти за едни сополи Hug айдеее изскачай от дупката Hug

Блонди ми те всички си правят зъбите в БГ Wink

Сами, честито разширяване Hug

# 589
  • Обетованата земя
Ами да де, Блонди, ако имаме трето с ММ, може да ни издадат такива.  Crazy

# 590
  • By the sea
Оф, тука по ТВ-то бъркат некви сладоледи, трюфели, бисквити, Бейлис ... направооо  Crazy
Бързо превключвай тоя грешен като Дявола канал Twisted Evil hahaha Нещо Бейби тв, ала-бала? Mr. Green
 Бют, въъъъъй, верно! Hug Hug Не че съм забравила, ама ММ всяка сутрин зачезва с телефонЯ, нали той ни снима. На едната снимка спя, на другата съм направила тъпа физиономия, коя предпочиташ, ъ? Joy
Нали ти казах, че трябва да дойдете да живеете в Бс, веднага почваш работа в едно от най-елитните училища Mr. Green  Hug Иначе, сериозно, положението е такова смотано, за съжаление в училищата трябва да побутнеш оттук-оттам, някой да ти ходатайства, да каже добра дума за тебе, за да ти дадат шанс ooooh! Помня, че в гимназията имахме една учителка по БЕЛ, ейй тоя кукундрел непрекъснато отсъстваше през седмица, имаше тежък артрит, тя сама се оплакваше на нас, но болна, здрава, продължи да ни преподава 3 години, чак в 11 клас нямаше накъде и се пенсионира вече и дойде една младичка, супер свежа госпожа, с много приятен метод на преподаване, даже и най-тъпите от класа понаучиха нещо Wink Магистратурата минава и заминава, ти си умна и ученолюбива, няма и да я усетиш даже Hug
Махай кг-те от подписа и слагай брояч за оставащите дни до ваканцията Party
Белверде, супер е чантата, а и във всеки удобен момент можеш да сложиш това-онова за бебко вътре, така че повече пространство никога не е излишно, да ти е честита Flutter
Ехаа, ми то значи доста мами ще са тук горе-долу по едно и също време, Бюти, Биби, още кой? Hug
Сами, супер за ремонтчето, друго си е наистина Hug
Блонди, ужас, за зъбите Rolling Eyes Наистина по-добре коронка за 300-400 лв. в Бг отколкото тая колосална сума Whistling С мост малко трудно се свиква май Confused
Рошиии, я казвай кога да идвам да те вадя от тая дупка, ако искаш да изровим една на плажа, а? Или кафенце, КО? НЕ?! Mr. Green Hug Hug Hug
Днес сефтосахме ДК, е, почти, хапна малко супичка, после и от основното малко, и то почти като супичка Joy Оказа се, че купонът е бил 80 ст. до август 2012, вече е 1.70 Crazy Всичко в еднократни съдчета. Ама яде и реве, що тъй това човече ooooh! По-късно пак ще пробвам да й дам малко, че сега кърти уморена. Десертът е някакъв плодов мус, може и аз да си го хапна, ако не й се понрави Blush
Онзи ден разбрах, че единият ми фризьор заминава за Англия с еднопосочен билет, е.ати, предишният ми и той там замина, абе кво има в тая Англия, че всички фризьори
Скрит текст:
гейове Blush
заминават натам Close

# 591
Пейпър, сложи и двете снимки, да те видим и заспала и с тъпа физиономия Joy ама като докопаш на мъжо тела свали и другите снимки от Черноморец дето той ги прави, та и тях пусни у фейсО Crazy
Ми к'во да има в Англия, явно много гейове Joy

# 592
Ха ха ха, Диди, стига, бе  Joy

Първите макарон бяха изядени, но бяха хипер несполучливи  hahaha сега втори опит  Party

Ох, намерил ме един корифей на поп фолка, ще пише книга, иска ми снимки и клю-клю, освен това бил в Китен и като съм отидела, да попея в Сръбска скара, хахав народ  Joy с една ръка Камелия ще стискам, с другата микрофона  hahaha

Кашпи, вярно е, така ще стане май  Whistling

Белверде, честита ти чанта, бежовата е по-хубава определено. Иначе си права за тез модни икони, така е, ама пак са си смешнички  hahaha Аз харесвам Долче и Габана, яки пичове са, значи може и без да са изрезки  Grinning

Пейпърче, имам мост, не ми е проблем свикването, за 15 мин и готово, ама дано не се налага пак, че ако зъб трябва да ми се вади и припадам, стават едни циркове, ужас  Tired

Заглавия ще предлагате ли  Flutter

# 593
Ох, намерил ме един корифей на поп фолка, ще пише книга, иска ми снимки и клю-клю, освен това бил в Китен и като съм отидела, да попея в Сръбска скара, хахав народ  Joy с една ръка Камелия ще стискам, с другата микрофона  hahaha

Аууу, кой тоз корифей Crazy и ние искаме снимки и клю клю Joy

# 594
PaperMonster, при моята фризьорка има едно момче, пак е мхм...... и беше заминал за Англия, ама се върна много бързо, не му харесвало:))) Иначе много хубаво си ми изправи косата, че и голяма приказка завързахме. А аз казах ли ви, че една от най-добрите ми приятелки от Русе, ме изненада с новината, че е лизби  Mr. Green и че живее от половин година с една мацка   Grinning
Блонди, много гадно с тия зъби.... дано да минава по-леко, каквото и да ти правят  Hug
Рошли, всичко ще е нареди, само бъди по спокойна:)

# 595
Рошке, еми ето виждаш ли що ти е такова детето - Господ ни праща само тия изпитания, с които знае, че ще се справим  Hug аз пък съм супер нервачка и ми се падна нервно бебе, ама аз се научих вече  Mr. Green така че и ти ще промениш това и с второто няма да ти дреме за сополи  Mr. Green Hug
Пейпърче, броя дните вечеееееееее  Heart Eyes
Месечинке, суперрр, значи ще се уговорим и ще пийнем биричка  Heart Eyes
Мигленчица, днес пратих подаръка  Blush дано да ви хареса  Blush
Изхапаха ме комарите, болят ме краката от разходка, взимам си душ, сипвам си бира и не ме търсете известно време  Joy
Фери, почнах нов сериал  Mr. Green "Игра на тронове", готин е, ама горе-долу се върти сериалът около две неща - секс, секс, секс и обезглавяване  Mr. Green Иначе и "Грим" гледам, не знам дали ти го препоръчах  Hug
Белверде, днеска с Атито видяхме чанта като твоята, сигурно е имитация, ама е много яка  Heart Eyes Heart Eyes

# 596
Надъхала съм се да наваксвам и да ви чета......ама само като мернах "Игра на тронове" и ми светнаха очетата  Twisted Evil
БютЕ...чак сега ли го почваш Wink Той е по едни книжки,излезли доста отдавна и тия дето сме ги изчели чакаме да излязат още две ама да видим дали ще доживеем да ги напише дядо Мартин.
Не е само секс  Wink Гледай и ще ти хареса!

# 597
  • София
Рошке, стига де, не се сдухвай така, напротив Господ те обича, защото те е дарил с най-прекрасното дете, я го виж само какъв е сладур, а ти такива неща си мислиш Hug
Блонди, много съжалявам за зъбите, дано се оправят по най-добрия и удобен начин Hug А защо те е питал дали не си бременна, в смисъл какво общо със снимките има? Rolling Eyes И наистина разкажи за тези жълти клюки покрай теб, че умирам от любопитство, в каква връзка са спрягали името ти Laughing
Бюти, хмм, значи вече и там я има Crossing Arms Ми тя и моята е копие, ти да не си мислиш, че е оригинал Laughing Той струва над 1000лв, а тази е 150, ама наистина е много яка  Whistling
Ау Месечинке, супер, и вие ще ходите на Барите, и аз искам newsm45
Пейпърче, защо така, хем яде и хем реве Rolling Eyes

# 598
 На патерици  Blush Blush Blush Blush
Честит Рожден ден на Калина на Муки Hug Да ти е жива и здрава, и да има щастливо детство!
Честит Рожден ден  на Катето на Тиина Hug Много да радва мама и тати Hug
Рошке, Hug Малко разнообразие ще ти се отрази добре, накарай ТМ да се поразходите, да излезете, да отидете на плаж и един скрит текст накрая.... Hug Hug Hug Hug ( аз така направих този уикенд, но без текста Rolling Eyes и ми се отрази супер зареждащо)
Бюти,  Hug, с частни уроци не можеш ли да пробваш newsm78
Месечинке, минах днес покрай твоята детска площадка, зяпах , зяпах, но не те видях, но беше препълнена с майки и деца.
От другата седмица сме на ДК, сега буркани ще купувам Simple Smile И събота и неделя работи Sunglasses
Лека вечер Hug

# 599
Ek3oTu4Ha кой ти е фризьора, че мисля преди почивката да си направя някоя прическа.

Общи условия

Активация на акаунт