АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Обетованата земя
Тийна, да ти е живо и здраво детенцето, честит рожден ден!!!  Hug Hug Hug  bouquet Да расте здрава, хубава, палава и разумна!  Heart Eyes
Елвирка, дааа, подаръци ще си разменяме, за първия РД, като по Коледа, във ФБ е файла, но срокът беше до 10.07.  Hug

# 646
хаха, Елвирка, как сте вие иначе  Hug
За изпита - той беше държавен, писмен, не знам кой е бил в комисията, ама оня не е бил със сигурност, защото се явявах по други предмети  Twisted Evil
Койчева, ама взе ли изпита, аз не разбрах  Blush

# 647
Муки, Лецитин, разкара моята ОГРОМНА бучка само с 1 прием Peace Peace Peace
Сами, сигурна съм, че всичко е наред.Просто се следи и не се шашкай Hug
Бютка, забравих да пиша предния път..това с търсенето на работа и стажа..с всички млади хора ( изключвам, че с Хан Аспарух сме съученици Joy)е така. Аз съм преводач по професия и като завърших, във всяка една агенция ми поискаха 5 год.стаж, а много добре ми виждат документите.Лутах се напред назад и накрая се преориентирах. Ще си намериш, стискам палци Hug
Колкото повече наближа р.ни ден и сърцето ми се свива, не мога да си избия този страх, направо всичко ми се връща като на филмова лента #Crazy
Диди, благодаря за информацията за Ивчо и Теа, дано да ти хареса измисления ми подарък.Heart Eyes
newsm03Белверде newsm51

# 648
  • София
Лино както е писала Блонди - отдолу има тръби които са на Х, но има и твърдо дъно - нашето се сгъва на 6 /като хармоника е/ и отделно от това се купува преносимо дюшече - нашето е 5 - 6 см дебело и се сгъва на 3 части - като това  http://kasida.bg/bertoni-detski-sgyvaem-matrak-101-438.html .  Креватчето е безкрайно компактно изключително удобно и много леко. Нашето има повивалник, гриф за играчки, две нива и още едни джаджи дето никога не сме ги сглобявали но са някаква стойка за балдахин или мрежа против комари и стойка за бебешка въртележка.

Мама на Рош Благодаря, ще изчакам и другите да се включат. Разгледах сайта на Захаро - разкошни неща има - влюбих се в 5-10 поне торти. Имаш ли представа какви са им цените, на външен вид са просто уникални

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 00:20 от dioni

# 649
Лино, ние сме с такава кошара. На мен лично ми е адски удобна, а и Несинцето си спи по цяла нощ вътре, така че предполагам и на него. От шестия месец си спи на долното ниво - те момичетата са казали, само да допълня, че е с 5 крака (един по средата), има такова като матрак, което се сгъва, но аз съм сложила и дунапренен матрак отгоре. Ето сега за морето сгъваме, заминаваме и няма да се чудя дребното ще иска ли да спи вътре или не! А повивалникът ми е толкова удобен, че още го ползваме! Peace
Муки, дано бързо минава!  Hug
Дафи, супеееер!  newsm44
Кво направихте вие, бе?! Купихте подаръци, подарихте си ги ... Аз даже не съм го измислила!  newsm78 За сметка на това пък напълних една торба с пюрета за дребното, дори обедните му ги наготвих и стерилизирах!  Rolling Eyes Готови сме за морето ...  dance

# 650
Муки топли компреси преди кърмене,лек масаж по посока на зърното под топъл душ пак преди кърмене да се отворят максимално каналите.След кърмене студен компрес да спадне отока,аз слагах зелевите листа в хладилник и после на гърдата, но не върху ареолата.Ама ако е от седмица е съмнително да мине без А
Честита ти рожденничка.Много щастие и пожелавам.
Имам мускулна треска на всяко мускулче,днес мислех по едно време да ходя да питам съседа дали не иска вместо всеки ден да кисне във фитнеса да идва да чисти в къщи,хем няма да му искам пари JoyЛека нощ!

# 651
  • By the sea
Диони, много красиви и вкусни торти правят "Захаро", имат 2 магазина в Бургас Peace Мисля, че няма да сбъркаш, ако се спрете на тях Hug
Муки, с хапченцата ще се оправиш Hug
Сами, супер, че всичко е наред Hug И моите възли са малко подути, ама то това вече от 1 година Blush За "Мис БГ" Sick Има и хубави момичета, де, ама на фона на тунинга и джуките са единици Shocked Ииии тъз звИздЪ Пенка, майкоуу hahaha ooooh!
Абе тука в темата всичките ни момиченца са толкова хубави, че всяка мис БГ може да им диша праха хихи Mr. Green Heart Eyes За господата пък да не говорим Heart Eyes
Лино, имаме ХаПсолютно същото легло, от Лидл е купено за туристите ни Simple Smile Точно както го е описала Блонди е, а нивото на педя от пода Peace
Рош, ще ти се карам Naughty По-малко да чистиш, повече да брисаш! Hug
Дафи, честито Simple Smile

# 652
  • София
Благодаря PaperMonster, явно ще са тия Захаро, утре ще звънна да разбера подробности.

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 01:19 от dioni

# 653
Диони, аз в последно време харесвам тортите на Иванет, имат магазин точно срещу Технополис, но явно нямат сайт за да ти ги покажа.
От Захаро съм хапвала няколко, но най ми харесва една със зелени смокини, според мен са прехвалени Crazy

# 654
  • Варна
Койчева, споко. И на втора може да се тръгва.....ако ТМ не е в колата, или ако е служебна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Че и на трета може Joy
ВТД,
почивката ви звучи като рай Simple Smile Само малко студенко ми се вижда, ама то не може всички хубости наведнъж Simple Smile
Сами,
това просто профилактичен преглед ли беше? Може ли тези възли да са резултат от кърменето? Категорично ти препоръчвам да не четеш в нета Hug За люлките - децата на нашата площадка прехвърлят люлката веднъж над горния лост, така веригите се скъсяват и става по-висока, може да пробваш Joy Hug
Койч,
верно ли те изгониха от люлката Crazy Аз се люлея чат-пат с Бобчо, когато бебешките са заети, но тези нови люлки на вериги са егати нестабилните, постоянно се приплъзвам напред-назад Shocked
Кво направихте вие, бе?! Купихте подаръци, подарихте си ги ... Аз даже не съм го измислила!
И аз така Laughing

# 655
Здравейте,
и аз съм тук, но не съм писала, след почивката и подготовката за кръщенето не ми остава време, имам и да дочитам  Wink

И да се отчета - Бобо има вече 6 зъбчета  Grinning

Честити първи рождени дни на Елеонора, на двамата Борисовци и Екатерина!

И аз съм се включила в размяната на подаръците Wink

# 656
Лино,за какво търсиш такова легло? В смисъл за пътуване само ли или за по-често спане?
И ние бяхме с такова,но според мен става само докато не са почнали да се изправят.Горното ниво е много горно,а долното почти на земята.
Иначе има една платка,но върху нея задължително матраче,че не става за спане.Не минава въздух.

Сами....честичко кърмя.Кухнята я яде ама е на късмет.Един ден яде,друг не.Пюрета не взимам и ако не ще кухня- кърмя.

Снощи падна от леглото яката и цяла нощ скимти.Днес е първа пушка,ама аз не знам на кой свят се намирам.Отделно яко ме тресе нервата и в комбинация с умората и постоянните болки в гърдите просто ми иде да се застрелям.

Масажирам,сдобих се с лецитин. До зелето не съм прибегнала,дано и на мен ми помогне така бързо като на вас,че хич не трая на болка.

ВТД,на Боровец ли сте били? Къде точно,коя станция?
Имам крещяща нужда от почивка и май планината ме привлича повече от морето.

Хаха...Сами....мис брадъра изобщо нямам намерение да го гледам.Това е подигравка! Някога много обичах да го гледам- беше тържествено,истинска церемония,блясък,усещаш че е важно събитие.А сега поредното малоумно риалити.За претендентките да не говорим- куцо и сакато там.Със същия успех съвсем спокойно и аз мога да се начеперя там. Crazy

Честито на рожденниците!  Embarassed Аз малко изпуснах няколко,но от сърце желая на всички дечица да са здрави и много щастливи!   bouquet

Да...и аз забелязах че някои вече си получиха подаръците,а аз дори не мога да го измисля.А така се зарадвах че ми се падна момиченце  Heart Eyes

# 657
Привет, привет,

това да се разпиша чак в сряда от кога не се е случвало, лееелееее, ама така е като имам бавен нет Simple Smile От два дни се опитвам да заведа дребния на музей, а вчера се опитах и в ботаническата градина, но ударих на камък и вместо това си висяхме на кафенце в центъра. Музеят, който исках да посетим е за наивистично изкуство - селяни в свободното си време (което е основно зимата) рисуват върху стъкло и се получава нещо много красиво - тематиката им е зимни селси пеизажи. Дотук много добре, обаче музят се намира в Горния град на Загреб и до него се стига с едно фуникульорче, освен ако не му се бъхти на човек по нанагорнищата - а аз с количката подобни мазохистични наклоностти нямам. И фуникульорчето се развалило - и в понеделник не работеше и вчера пак. А за ботаническата, в понеделник и вторник работел до 2, ми много хубаво. Днес ще се пробвам пак поне за градината да успея. Набелязала съм си тук разни музеи, събития и молове и съм решила да ходим, че то иначе само готвене, пране, чистене и бг-мама през седмицата. Еми, малко ми е Simple Smile

Попи и аз това викам на ММ - ако иска мускули му прехвърлям чистенето и ще позаякне, ама той не ще, така си бил екстра Simple Smile

Муки надявам се че вече си по-добре Simple Smile Аз нищо не разбирам от такива проблеми, не съм имала докато кърмех, но се надявам че съветите на другите са помогнали Simple Smile

Сами на мен не ми звучи притеснително, просто трябва да си по-внимателна, и определено недей да четеш в нета - там човек може да прочете всичко, например, че това е симптом за цироза хехе

Диди направо ме шашна с нежеланието ти да имаш трето дете, заради ваксините... Дай си малко време, според мен си се притеснила от ваксините малко повече, отколкото е здравословно. Все повече хора избират да не ваксинират децата си, което разбира се е въпрос на личен избор и то много, много отговорен личен избор. Аз съм ваксинирана, здрава съм, не съм имала някакви остри реакции спрямо ваксините, които са ми поставяни. Съпругът ми, брат ми, брат му, горе долу от едно поколение сме, всички сме ваксинирани и всички сме здрави. Ще поставя всички ваксини на Криси, замислям се само за тази която се слага 13тия месец. Нея ще я отлагам максимално дълго - може би до към 2-рата годинка, но най-вероятно ще я сложа и нея. Не е хубаво човек да се люшка в крайности - например веганите, еми не мога да ги разбера. Месото било вредно, млечните продукти били вредни. яйцата и те били вредни. Има и други още по-луди - те пък въобще не се хранят, хранели се били от слънцето  ooooh! Като цяло да ви кажа животът е вреден, малко по малко ни убива Wink

Рош и на теб ще ти се карам, може ли заради едни сополи да се вкараш в дупка или пък за температура? Ти да не би да си здрава 365 дни годишно? Или някой друг толкова здрав, ако има - да си каже веднага ще го номинираме за Гинес Simple Smile На мен един ден ми беше гадно, не бях спала като хората от дни, не бях яла като хората от не помнех от кога, дребния заспиваше само навън и аз обикалях безцелно улиците, чудейки се защо аджеба не иска да спи по 8 часа на нощ да си поспя и  аз, защо иска да се храни по 4 пъти през нощта минимум, защо заспива към полунощ и се е събудил в 6, защо точно като се добера и аз до чиния с храна и съм изяла първата си хапка, той отнякъде подушва че не се занимавам с него и започва да реве. Та мотайки се така из парка видях едно дете в някаква пригодена количка за него - не съм сигурна, но мисля че имаше ДЦП (детска церебрална паралаза), а майката го разхождаше усмихната и му показваше дръвчета, листенца и там каквото се сетиш. Трябва да ти кажа, че лошото настроение ми мина просто на мига. Някакви си неудачи с кърменето, някакви си атопични дерматити, не съм била спала или пък не съм била яла - чудо голямоооооо, бели кахъри и дай боже, това да са ми проблемите. А  и Рош, благодаря за комплимента, кажи какво пиеш, искам да те почерпя Simple Smile))

айде отивам да си приспивам съкровището и да си правя упражненията

# 658
  • София
Здравейте момичета
Честит първи на всички рожденници на патерици  Hug  bouquet
Аз малко се позагубих ама не ми се пише нещо.Не ми идва музата.Опитвам се да ви следя,но и това много не ми се получава на моменти.При нас нищо ново,освен че вече има 3то зъбче малката и всеки момент ще пробие и 4тото.Хапва си вече нормално,че беше отказала по едно време друго освен мляко да хапва и така.Толкова от мен  Hug

# 659
Момичета, има ли в БГ бебешки хрупанки? От тоя тип? Че Камелия яде банановите и да знам дали да влача от тук  Crazy

Муки, ако не започнат да се разсейват днес утре, иди на лекар, да не се усложни  Hug

Коралита, с това млекце... Камелия сега не си ще зеленчуците, иска само мляко да пие  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт