Точкова диета 10

• 42 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
unarisa добре дошла отново  smile3525 Килцата ще се топнат много бързо, убедена съм.
soleii гледай етикетите на сладкото и можеш да си позволяваш много неща, в зависимост какво друго си яла. Аз подсладител не използвам.
Ям Киндер Пингуи (12,5т за цялото десертче), Киндер Милк Шните (9т за едно десертче), малки киндери (6т на шоколадче), има цяла поредица от черни шоколади с малко точки, моят любим е с боровинки, черен без захар, 3т на блокче, а те са си големи като кибрити  newsm03 Иначе можеш да си позволиш и Мини Данонино (4 млекца от по 50гр в пакет) като е 6т за едно млекце. Аз им боцвам клечка в опаковката и ги замразявам, после махам чашката и поне 20 минути си го ям като сладолед, така се залъгвам за сладко. Можеш да пиеш и Кола Зироу.
Не си решила - не си разгледала етикети, ще видиш че ще намериш много сладкиши, подходящи за точките  newsm10

# 661
  • София
Леле колко съм изпуснала!
Трябва да се качват снимки с резултатите по-често! Така се нахъсах!
Браво момичета!Аз за съжаление мога да кача снимки само в обратния смисъл - преди 12 кила и след Blush
Аз тези дни пак успях да си възвърна следпразнично здравият разум. Страшно ми се ядат тиквички и открих чудна и лесна рецепта. Тиквички на грил тиган на филии ги пека със зехтин, после ги намазвам с объркано Филаделфия с копър, черен пипер и чесънче, слагам по малко пушена сьомга и ги навивам на рулца. Чудно вкусно, диетично, а става и за гости, Нося си и в работата. Нещо се харесахме и с авокадото (чудя се колко точки е едно). Разполовявам го и само със сол и малко лимон го ям с лъжичка.
Засища доста.

# 662
Bolle потекоха ми лигите направо с тази рецепта за тиквички   261uu ще я изпробвам!
Иначе, авокадото е 8,5 точки за 100гр newsm47

# 663
  • София
Ally McBeal    bouquet

# 664
  • София
http://www.bb-team.org/hrani/group/bilki-i-podpravki

Е това с подправките ме разби. Какви са тези въглехидрати? Споделете, моля.

# 665
Здравейте! Много се радвам , че темичката се пълни, така има повече стимул и подкрепа.Simple Smile
Bolle, до сега не се бях сещала да пробвам така авокадото , но ще опитам.
Отчет за деня : З: сирене -1 т.
                          О: риба + малко маруля -2 т.
                           преди малко бахур - 3 т.
До момента 6т. Днес толкова работа имах , че не ми остана време да мисля за храна Simple Smile , но се старая да се храня редовно , дори и малко да е.

# 666
soleii не се стряскай, това са точки за 100гр. Никой не слага по 100гр подправка на порция, така че не го мисли.
karinita много малко точки поемаш на ден. Аз съм чела, че за точковия режим е важно да се набавят около 40 - нито повече нито по-малко, защото иначе за организма е глад, и ще спре да сваля а само да трупа. Аз гледам да не падам под 30, но ти си знаеш, всеки си усеща по тялото  Hug

# 667
Али , знам ,но днес не съм гладна. Преди малко хапнах и 2 лимона. Благодаря за съвета Simple Smile

# 668
Хей, unarisa, ще ставам ясновидка! Simple Smile Тъкмо вчера, или онзи ден да беше, попитах за теб   bouquet Радвам се, че те виждам пак между нас  Hug "Много мина, малко остана!" - пак сме заедно в борбата Simple Smile
Аз днес теглих чертата на 27 точки.... Но може и да станат 31, че ми се допи айран Simple Smile
 Bolle - чудесна рецепта и няма как иначе да е щом има тиквички, чесънче, сиренце ... Simple Smile Дано само да не ги сънуваме Simple Smile
От толкова писаници за таебо... От понеделник и аз се мятам в редиците на "подскачащите" Simple Smile За щастие и в нашия миниатюрен град предлагат това занимание и честно казано братовчедка ми ме навива от мнооооого време Simple Smile
А за снимките ми - е не намирам начин... Ох, пак ще опитам.... Лека вечер и до скоро, точици  Heart Eyes

# 669
Да, тае бо няма грешка просто  те изтощава, а и много повдига тонуса след  това, като новороден си. За задържането на вода, мога да го пробвам...наистина проблема ми е ужасен. А за целулита правя скраб с  кафе, но така или иначе при мен той изчезва заедно с килограмите.Леле мила трябва да се внимава границата е много тънка, аз също бях стигнала 48 ,и когато се облегнех ми ставаха синини на гърба от  гръбнака...а и ти си висока 55 са малко  килограми  за теб може би, не знам ... Аз съм 165 см.   Вчера на обед гъби, за вечеря варено яйце около 30т.
Добре дошли на всички момичета и  успехи!  Simple Smile Днес няма да се тегля защото  съм  задържала  течности... за сега пия кафе с мляко 10т. Хубав ден! Heart Eyes

# 670
Ехх, така и не ми се получава да си сложа линийка ... ужас хаха абориген като мен ...  Joy

# 671
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Момичета здравейте-аз вчера си хапвах през 2 часа , доматче със сирене и кренвирш после домат със моцарела, 2 -3 яйца , 2 червени чушки със крема сирене , за вечеря една купичка пилешка супа но вътре имаше фиде и после 1 хапка баница неможах да се сдържа просто.

Тази сутрин кантара показа -900гр което ме зарадва много -само за 4 дена -вярно че това е вода но се чувствам по свита някак си . Сега ще има леко задържане от 4-5 дена но после пак кантара ще мръдне надолу

# 672
  • София
Аз пък днес си върнах безценното свалено килограмче  #Cussing out! Уф, таман се похвалих, бях го задържала 2-3 дена, после плюс 100, минус 200, плюс 400, минус 200...най-накрая сутринта плюс 500 и съм в изходна позиция, бахти. Менюто ми е едно и също, движението, не съм пред цикъл, калориите дори са около 1400 (рядкост за мен), а мръсната гад се разхожда напред-назад и ме депресира. Знаех си аз, че за да сваля 2 килограма ще чакам поне до пролетта... най-малко  Sad. Няма отказване при мен, това е моят начин на хранене, така се чувствам добре и сита, но... бая се смачквам на моменти. Чудя се къде бъркам  newsm78. Калориите ли да намаля? Спях млечните, горе-долу изчистих храната... Както и да е, не ми обръщайте внимание, оплаках се - олекна ми. И днес на пук на всичко си купих едно сиренце Бри, ще си го скрия в търбуха май  Wink, ама-ха!!!
А вие само ме радвате, момичета!!!

# 673
buba29 Не се притеснявай мила, аз  също съм има такива периоди може  би си задържала течности. 1 кг. е  3000кл. с  твоите 1400кл. няма как да си качила. Не се отказвай, всичко ще влезе в норма.  bouquet

# 674
  • София
Дано, сладурке, дано  Hug! Иначе ще си вися в темата, докато се пенсионирам  Joy. Мааа, като се замисля, доста реално почна да ми изглежда  hahaha...
Ще продължавам да пиша, не за друго, а за да не правите като мен. Леле, направо се виждам като някой учен- герой, който тества върху себе си някаква нова ваксина newsm03... Охххх, тежка е царската корона, знам, не ми благодарете... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт