Точкова диета 10

• 42 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ей, Бубче!!! Стегни се!!! Всеки има политания и падания  Hug Скоро ще се похвалиш с 2 свалени килограма, ще видиш! НЕ СЕ ВТЕЛЯСВАЙ! Simple Smile
Качих снимките в "Snimka.bg". (паролата е nova ) Ето ги в хронология:
Преди да забременея (54-55 кг):
http://novomamche.snimka.bg/daily/predi-sled-po-vreme-kraya-na-l … 3.800221.32455880
По време на бременността (70-75 кг в 4я месец! ):
http://novomamche.snimka.bg/daily/predi-sled-po-vreme-kraya-na-l … 3.800221.32455878
На изписването на малкия (седмица след раждането - 95-96 кг):
http://novomamche.snimka.bg/daily/predi-sled-po-vreme-kraya-na-l … 3.800221.32455876
И лято 2013 (68-70 кг):
http://novomamche.snimka.bg/daily/predi-sled-po-vreme-kraya-na-l … 3.800221.32455875

Срам, не срам... Това е тъжната истина Sad

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 23:03 от NovoMamche

# 676
NovoMamche ти си за бой  smile3511 Изглеждаш чудесно, какво кръстче имаш само  smile3501 Като ти гледам снимките, проблемната ти зона е само дупето, въпреки, че в момента точно това е идеала за жена, и според мен хич не се пипай повече, отлична си! Ако си толкова решена все пак да се бориш, моят съвет е, че един Ликуид Оф ще ти дойде добре заедно с точковата, и ще видиш много бързи резулати. То е сиропче, с чашка, и всеки ден разтваряш по една чашка в литър и половина вода, и си я пиеш. Не променя вкуса на водата, само добавя аромат. То е дренатор, и извежда излишната вода от организма, а именно тя се натрупва най-често в областта на ханша. Моят много се смали от комбинацията на точките със сиропа, чак сега съм се захванала и с клекове, за да го направя по изхвръкнало  newsm44
buba29 и при теб е вода. Ако сме във фаза на растяща Луна, е напълно нормално да я качиш. Спокойно, както е дошла, така ще си отиде  smile3503

# 677
Али, за колко време стига една опаковката? Ох колко време го пиеш? Кога усети промяна? Навивам те.... Дано да си заслужава  Simple Smile (hug)

# 678
Ииииии, Али- БЛАГОДАРЯ Simple Smile Вдигнах си нослето .... Макар, че съм далеч от "малко кръстче"   Wink (hug)

# 679
Ликуид Оф стига за около 2 седмици и струва 22лв, поне толкова беше когато сбарах промоция и взех три опаковки с намаление. Пие се един месец, и после се почива един месец, след което ако имаш нужда от още сваляне, правиш пак един месец. Аз видях ефекта на първата опаковка още  Peace
И недей да благодариш, след раждане тази талия...  #Shocked

# 680
  • София
Ново Мамче, ти па кво си седнала да рИвеш за килограми  Laughing?!
Аз като гледам всичките тези снимки, знаете ли какво си мисля? Момичета, правим драми от нищо - е, тук малко коремче, там малко дупе, ама ... Абе, мацки, мъничко ни трябва още! Аз като чета постовете (не само в нашата тема), решавам, че съм в някакъв дебелариум. А после виждам вас...виждам красиви жени, които са се вторачили в някакви неща, дето само те си виждат. Визирам и себе си, и аз съм така - тези кила, които вдигнах, всичките са на корема и чак стойката си промених - изгърбих се в стремежа си да ги скрия. Чудесно е човек да се грижи за себе си, наложително е, но...нека малко и да се харесаме.
Та... нослетата нагоре, моля!
Мамче, видях аз едно тату, какво пише? Голям съм фен аз  newsm10!
Алекс, а твоята татуировка каква е, сладурке, снимай я, покажи я!

# 681
Бременността ми беше трудна, застояла и нервна... Затова качих двойно (54 забремепях, 108 влязох да раждам). Излязох СМАЧКАНА! Не е тук мястото да кажа какъв ад изживях... И от там една яка депресия с ежедневни припомняния, че "приличам на прасенце"..."все недояло-преяло" и постоянно "сама си си виновна"... Само мъжа ми не ги е казвал. .. ТА.... Затова искам да се взема в ръце, за да спрат да ми натякват, а да си нося ВСИЧКИ ДРЕХИ с кеффффффф Wink
Татото си го направих пролетта, като награда за постигнатото Wink Почти никой не знае какво точно пише, но лично за мен е много силно.... Татуиста ни е (вече) семеен приятел, моэе да оредим нещо, Бубе  Wink

# 682
Ейй, и аз искам да видя снимките, но ми иска парола  Tired

# 683
Мамче, изглеждаш супер! Момичета , чувствам се като слон сред вас Simple Smile и благородно ви завиждам за чудесните резултати. Моят отчет за деня : сирене- 1 т. , пушено месо- 0 , пилешки дроб - 2, лимон - 6 , маруля (2-3 листа ) - 1 , пилешко месо - 0 и за да кача малко точките 1 пакетче ядки - слагам ги 20 . Общо за деня 31т. Не знам защо но от около 2 седмици много ми се вие свят и се чудя дали е възможно да е от диетата. По принцип съм с ниско кръвно. Преди режима не се хранех много по - различно . Разликата е че ядях много плодове и понякога картофи.

# 684
Розичке, паролата е "nova". Благодоря Ви, сладурки :-*
И ав завършвам деня с 31 точки...
Лека вечер, мацкиииииии Simple Smile

# 685
Аз финиширам на 34т за днес.
Момичета, някоя от вас да е опитвала това http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1% … %B8-news2159.html ? Чудя се дали да не го направя за една седмица, и после да се върна към точките?
Преди съм правила японско чудо и млечна диета, свалях по 10кг за 10дни, aма после за 10 дни си ги връщах  newsm45 Иска ми се да си подпомогна отслабването някак си, че не мога да се понасям  smile3511

# 686
най сетне и аз да се добера до компа..толкова изморена се връ6там от работа 4е имам сили само да се наям и да легна!добре до6ла унариса  bouquetи аз скоро си мислих за теб!моето ядене тея дни е абсолютно еднообразно.през деня ни6то,за6тото нямам грам време,ве4ерта свинско.много малко то4ки поемам,знам,но ни6то немога да направиа на тоя етап.не ми се ядат въглени!тази сурин се събудих мн подута.задържала сам вода,незнайно за6то newsm78.БУБКЕ,мойте татуси са 2,за сега.на корема и на гърба.на корема е цветиа и пеперуда и името на дъ6теря ми,а на гърба е едно зелено око и птици.сега искам да си пи6а на китката МАКТУБ с иероглифи. Twisted Evilеййй много се радвам 4е се напълни темата,едвам ви из4етох HugМАМ4Е на снимката с полата си мн слаба,не разбрах това с диетата ли си го постигнала или е преди да забременее6?на др снимки са обиасними,в краина сметка си родилка,и нали ти е иасно 4е тиалото ти се е променило и ниама да е съ6тото както преди това...поне при мен стана така  Rolling Eyes

# 687
aleksss14 - с полата съм лятото, преди да забременея. Постигнах това от тегло 68 с 90 дневната диета (смъкнах до 54-55) Права си, че тялото се променя, след бременността и раждането.  Това, което забелязах, при моето постижение от 68-70 килограма (постигнати с тази диета, след раждането) е, че при тези килограми и силуета в огледалото изглеждах като 65-66 преди...  И с други приятелки съм говорила на тази тема и те казаха, че след раждането, примерно едната, е 61 килограма, а носи дънките си, които са и ставали при тегло 55-56... При мен талията, като поотслабна, си ми се оформя, но корема е ужасен.... И тези стрии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Побъркват ме ;-(

# 688

NovoMamche То пише за паролата, но кой да чете. А  ти мила изглеждаш невероятно Браво!. А за стриите, та кой ги няма? Аз не съм раждала, а съм пълна със стрии ... Сега с времето избледняха  и се  виждат само   на определена светлина, от тях отвъртане няма. Но ти изглеждаш страхотно!  bouquet
Ally McBeal Правила съм я, но от супата направо ми се повдигаше и се отказах на ден 2-ри, и  не мога да кажа за резултата, но няма да е 9кг. и ще се върнат бързо според мен.
Така да кажа за вчера  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Доброто прасе се предаде на ПМС и яде  руска салата  и малко течен шоколад Mr. Green Не  устоях...днес съм подута като  плондер, няма да се тегля и влизам в точките. Успешен ден! Heart Eyes

# 689
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Ally McBeal, тази диета със супа звучи добре а и още повече че си я правила и има ефект -аз лично не мога да съм цял ден на супа -сега ям през 2 часа и от понеделник до тази сутрин кантара показа -1.2кг и се чувствам супер още 1 килце ми трябва . Ако решиш да я правиш супата ще споделиш ли тук в темата как върви и какви резултати имаш от нея . Късмет ако я почваш

Общи условия

Активация на акаунт