Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната идея на диетата, обсъдена в публикацията?
Как се изчисляват точките в тази диета?
Какви примери за менюта и хранене са споделени в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната идея на диетата, обсъдена в публикацията?
Диетата, спомената в публикацията, се фокусира върху ограничаването на въглехидратите и мазнините, като вместо това дава приоритет на протеините. Тя позволява консумация на алкохол, но препоръчва избягване на сладкиши, тестени изделия, картофи, ориз, хляб и плодове с високо съдържание на захар. Освен това насърчава малки порции месо и алкохол. Диетата цели тялото да използва запасите от мазнини като източник на енергия при ограничен прием на въглехидрати.
-
Как се изчисляват точките в тази диета?
Точките в тази диета съответстват на грамове въглехидрати на 100 грама продукт. Например, кисело мляко с 4 г въглехидрати на 100 г ще има 16 точки в кофичка от 400 г. Сладките картофи с 20 г въглехидрати на 100 г ще имат 10 точки в количество от 50 грама. Таблиците или етикетите на продуктите могат да се използват за определяне на грамове въглехидрати на 100 g продукт или процента въглехидрати.
-
Какви примери за менюта и хранене са споделени в публикацията?
В публикацията се споделят различни менюта и хранителни опции, като кафе с мляко, сурови ядки, пилешко, риба, кренвирши, салата, яйца, сирене и месо. Споменават се също плодове като пъпеш, кебапчета от таратор и бисквити. Освен това има дискусия за контролиране на храненето и справяне с изкушенията чрез плодове.
-
Какви са резултатите от диетата, споделени в публикацията?
-
Какви са стратегиите и проблемите, свързани с диетата, обсъдени в публикацията?
Скоро ще се похвалиш с 2 свалени килограма, ще видиш! НЕ СЕ ВТЕЛЯСВАЙ! 
Изглеждаш чудесно, какво кръстче имаш само
Като ти гледам снимките, проблемната ти зона е само дупето, въпреки, че в момента точно това е идеала за жена, и според мен хич не се пипай повече, отлична си! Ако си толкова решена все пак да се бориш, моят съвет е, че един Ликуид Оф ще ти дойде добре заедно с точковата, и ще видиш много бързи резулати. То е сиропче, с чашка, и всеки ден разтваряш по една чашка в литър и половина вода, и си я пиеш. Не променя вкуса на водата, само добавя аромат. То е дренатор, и извежда излишната вода от организма, а именно тя се натрупва най-често в областта на ханша. Моят много се смали от комбинацията на точките със сиропа, чак сега съм се захванала и с клекове, за да го направя по изхвръкнало 
(hug) 
!
Иска ми се да си подпомогна отслабването някак си, че не мога да се понасям
и аз скоро си мислих за теб!моето ядене тея дни е абсолютно еднообразно.през деня ни6то,за6тото нямам грам време,ве4ерта свинско.много малко то4ки поемам,знам,но ни6то немога да направиа на тоя етап.не ми се ядат въглени!тази сурин се събудих мн подута.задържала сам вода,незнайно за6то
.БУБКЕ,мойте татуси са 2,за сега.на корема и на гърба.на корема е цветиа и пеперуда и името на дъ6теря ми,а на гърба е едно зелено око и птици.сега искам да си пи6а на китката МАКТУБ с иероглифи.