Точкова диета 10

• 42 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
NovoMamche, тук съмм, но сега съм в сесия и нямам никакво време да пиша   bouquet
redrouse, НЕВЕРОЯТНА ПРОМЯНА - ЕВАЛА  Hug
SVETLA BO, добре дошла отново  Heart Eyes
Забелязвам, че темичката се е раздвижила и много се радвам  Peace
Аз си точкувам тихо и кротко...макар, че по едно време се бях отчаяла, т.к. за тази коледна ваканция
от 51кг скочих пак на 55-56кг и бях доста депресирана...4-5кг не са много, но аз си ги усещам в
тежест  Embarassed ии първата седмица и нещо - точкувам ли точкувам и не мърдаха  #Cussing out
Но  Naughty направих три дни на яйца и сок от грейпфрут и сега съм 54кг...надявам се да продължат да падат и скоро пак да съм си 51кг  Embarassed
Днес съм на : 100мл сок от грейпфрут - 10т..50гр сурови фъстъци - 10т ии една малка пържолка - ...  Ще продължа да съм така стриктна, защото нямам търпение да видя резултати !  Praynig Praynig Praynig

# 691
  • София
Не искам да пиша, за да не ви демотивирам. При мен никакво движение, стоя си с плюса и това си е #2gunfire. Ще взема и аз да пробвам на тия яйца, Тити, ама няма да мога да издържа, малко ще са ми. Ми, то затова и не свалям, като се тъпча като невиждала... По същата причина няма да я почна и супичката, най-много да изкукуригам от глад и да се натъпча после. Мисля си за един мръсен ден, на овесени ядки, спомням си, че доста добре ми подействаха преди  newsm78.
Пък и времето едно подтискащо, нищо не ми се прави. Добре поне, че мъжа и детето ги няма, сами сме си с Кучинка, няма да готвя, а ще почета или ще гледам някой сериал. А, вие, мацки, кво правите? За Тити знаем, че учи, за мен, че ще мързелувам  Laughing. Уха, сапочнаха да прехвърчат някакви миниатюрни снежинки при нас, а дано! Всичко е по-добро от тая кал.
Чувам, че имало някакъв алтернативен сайт на мамите и доста са се преместили там. Ние какво правим, ще се местим ли, няма ли?! Таман  събрахме кворум, да не вземете да се разбягате без да ми кажете, ей Naughty!

# 692
Зравейте! За вчера - сирене -1 т. , пушено месо - 0т, риба - 0, зеле - 7 , лимон - 3 , пилешко месо -  0, малко домати от буркан -15 и 50г. водка - 0 -26т.
Днес си направих спаначена крем супа - 10 т. порцията изядох една и малко пелешко. Само че не трябва да приемам повече въглехидрати за деня , че се нахвърлих на едни шоколадови бонбони , от които си докарах 30 т. , така че до момента съм 40 т. Но може и мръсен ден да си пиша днес.
Буба, не се отчайвай килограмите ще тръгнат надолу , направи си 1-2 мръсни дни.
Преди време, когато свалях килограми не бях на някаква строга диета , даже бих казала не бях на диета - хапвах си зеленчуци , месо ,риба , мляко и плодове . През седмицата внимавах какво ям , но като дойдеше събота и неделя и не се ограничавах от към ядене и така за 3 месеца смъкнах към 10 см. от обиколките.

# 693
  • София
Каринита, ще ги правя мръсните дни, щото не знам вече какво друго да правя Laughing. Ще пробвам с овесени ядки,  пък да видим докъде ще го докарам. За да не спамя темата, ще ме намерите в тази за овеските  Wink.
Поздрави от мен и...умната, наблюдавам ви  Joy!

# 694
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен,

Мисля да се включа във вашата тема.
Примате ли нови и питащи?

И сега първия въпрос - как да сметна порция мусака - картофи, свинско месо, прясно мляко, яйца и брашно?
Това е мешаница и не ми е ясно как да го смятам  Embarassed!
Иначе за сега - кафе с мляко - 6 т.
след малко - кренвирш - 2 т.
салата домати и краставици - 6 т.
Червено вино - 25 т.
Кашкавал - 1т.
Пържоли свински - 0 т.
Ябълка малка - 5 т.

Точно 45 т.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 20:58 от Дариии

# 695
Дари , добре дошла ! Успех ти пожелавам. Ето ти линк за съдържанието на мусаката http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=1369-musaka-s-kaima-i-kartofi , а ако искаш си сметни точките ти като събереш точките от всички продукти , които си сложила вътре.
Аз да се похваля отново - имам още 1 см надолу от ханша.  Laughing
Вчера не удържах фронта и направих мръсен ден , но след световъртежа нямах друг избор. Иначе днес закусих омлет - 1т.

# 696
  • И аз не знам къде...
Вие от къде гледате точките на различните продукти?
Аз отворих първата тема и от там ги вадя, но не виждам картофи  newsm78 и не мога да се ориентирам колко точки е един картоф.

# 697
  • в колонките
..... не мога да се ориентирам колко точки е един картоф.

100 гр. суров картоф има около 17 гр. въглехидрати, или около 17 точки. Пиша  "около", защото въглехидратите варират,  Peace
         Успех,   bouquet

# 698
Дари , аз ги гледам от тук http://spidersport.com/calories.php. А ти каква цел гониш и от къде почваш?

# 699
  • в колонките
           Мисля, че  този сайт  е по-богат от към продукти:
     http://www.bb-team.org/hrani           

# 700
  • И аз не знам къде...
Дари , аз ги гледам от тук http://spidersport.com/calories.php. А ти каква цел гониш и от къде почваш?

Благодаря на всички за помощта и посрещането  Hug!

Последните месеци качих няколко килца и сега започвам от 61. Идеалното ми тегло е 55-56 кг, но за сега целта ми е 57-58. Да видим дали ще се справя  Embarassed!
А вие как се ориентирате какво да хапвате навън? Аз обядвам основно от магазин за готвени храни и разглеждайки таблиците с точките изпаднах в сериозна чуденка как да се ориентирам какво да си вземам за хапване. Варианта е да имам решение какво ще обядвам още преди да тръгна, но това не ми изглежда много изпълнимо!
А някои неща направо ме втрещиха  #Crazy! Като плодовете и зеленчуците например - тях си ги хапвах на интервал 2 часа преди ядене без никакви притеснения а сега разбирам, че едва ли не само с тях съм достигала дневните точки.
А когато спортувате полагат ли се повече точки за деня?
Точките ден за ден ли са или могат да се спестяват?

И последно за сега - (за мотивация) има ли отслабнали момичета и какъв им е резултата?

Благодаря!

# 701
Дари , аз спортувам 6 дни в седмицата , а понякога и 7 . По някога тренирам и по 2 пъти на ден , но приемам същите точки.  Щом се храниш от магазина ( зависи от магазина) има много варианти. Можеш да си вземеш колбас, сирене , кисело мляко  със салатка . Въпреки , че аз съм скептично настроена към колбасите. Зависи и какво работиш и има ли условия за носене на храна , защото най - добрият вариант е да си носиш от вкъщи. Важното е да не пропускаш ядене.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 21:41 от karinita

# 702
  • София
Здрасти, Дари, добре дошла Grinning!
Първо лошата новина - точките не можеш да ги спестяваш.
А сега и добрата новина  Wink, ако обичаш месо, яйца, сирена и риба, гладна няма да останеш, а напротив, за 40-45 точки ще си правиш цяло угощение. До колкото разбирам само плодовете са ти препъни камък? Макар, че пак можеш да си хапваш, просто с малко ограничения.
Когато съм на работа и аз търча до първия магазин с топла витрина и от там се храня - кебапчета, кюфтета, салати, пилешки бутчета, пържолка (ама ми е малко скъпо), кренвирши (обожавам, но никой не ги препоръчва), всякакви сирена и кашкавали, изборът е голям. А понякога просто си правя "салата" от варени яйца, кисели краставички, горчица и мръвка. Това на вид е голям бъркоч, ама мнооого добре ми влиза  Joy..
До скоро, мацки  Hug!

# 703
Здравейте момичета не съм писала скоро браво за постигнатите резултати  Wink При мен всичко вървеше мн добре взех си и този чай сание наистина е мн добър (е имаше малко болки в корема, но не се оплаквам) обаче събота и неделя доста уплесках нещата ядох сладко, картофи, руска салата след това се мразех страшно много, но НЯМА да се отказвам продължавам. Днес закусвах 200гр кашкавал а за обяд някъде около 250гр. варени дробчета, всъщност пликчето беше 500 сварих ги и горе долу ги разделих и за вечеря и смятам това да ми е храната за днес Simple Smile е изказах си болката поолекна ми малко Embarassed

# 704
елитооо84 , не се притеснявай за уикенда - хубаво е да има по 1-2 разтоварващи дни, за да ти се рестартира метаболизма  Wink

Аз да се отчета -
закуска - 100гр сурово кашу - 30т
обяд - 2 яйца + 150гр шунка -
вечерята мисля да е същата като обяда..
Тези ядки много ме препъват, но особено сега като уча за изпити няма как да не гризкам нещо  Rolling Eyes

Започнах да пия и ЛикуидОф, който Али препоръча .. че се чувствам ужасно подпухнала...гледам да се храня и почти без сол....  Embarassed

Това от мен Simple Smile Чакам и вашите отчети, дами   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт