Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 438
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
  • в Кошера
  А, сините има ли ги също налични, че аз на тях им се точа? Като цена колко са в Бг?  smile3508

В оптиката на Графа имаха и трите цвята .Принципно са по 320лв - но има намаление и излизат 224лв. Wink

Тенк ююю!  Crazy Тези оптики Леонардо са надеждни, нали? Питам, защото досега съм ползвала услугите само на Оптикласа от бг оптиките.

Всичките ми очила са от Леонардо (без едни Гучи; не предлагат марката), на половинът също. Не сме имали оплаквания досега.  Peace
М/у другото са официални представители на очилата на Долче и Габана за БГ и съответно цените им са най-ниски.  Peace

# 421
Лу, миналата година всички бяха с wayfarer, затова тая надежда Laughing

Иначе се разписах с тези Dolce&Gabbana, но не се харесвам с тях, затова да питам имаме ли тема за размяна?

И няколко чифта боти, но тях като ми паднат в ръчичките. Wink

# 422
  • Belgium
Хм, тема за размяна няма, а е добра идея  Laughing

Дали няма да е възможно тук да пишем ако имаме и нещо за размяна? Бубс, позволено ли е?

Мисля си, че няма да има достатъчно материал за отделна тема.

# 423
не е добра  Peace
имаше няколко напъна от други потребителки, но идеята е отхвърлена  Simple Smile

защо по-скоро не помислите за една група във фейсбук на момичетата от темата?

# 424
  • Sofia
  А, сините има ли ги също налични, че аз на тях им се точа? Като цена колко са в Бг?  smile3508

В оптиката на Графа имаха и трите цвята .Принципно са по 320лв - но има намаление и излизат 224лв. Wink

Тенк ююю!  Crazy Тези оптики Леонардо са надеждни, нали? Питам, защото досега съм ползвала услугите само на Оптикласа от бг оптиките.

Всичките ми очила са от Леонардо (без едни Гучи; не предлагат марката), на половинът също. Не сме имали оплаквания досега.  Peace
М/у другото са официални представители на очилата на Долче и Габана за БГ и съответно цените им са най-ниски.  Peace

Мерси.  Peace А, промоцията, за която се спомена, само за тази оптика ли важи и някой знае ли, до кога е валидна, че вероятно ще мога чак началото на септември да се възползвам, ако реша да ги взимам?  Simple Smile

# 425
Нямам представа до кога е промоцията - звънни им и ги питай.

# 426
  • Sofia
   Добре.  Hug

# 427
  • София
Обувки
Скрит текст:

# 428
Ау, много ми харесват обувките на Зара!  Heart Eyes

# 429
  • Belgium
Бубс, ок щом не може.

Но в темата за поръчки от Victoria`s Secret си имаше в първия пост албум с несполучливите покупки и хората си разменяха без проблем, като разбира се уговорките ставаха на лични.

Защо и тук да не може?

# 430
Бубс, ок щом не може.

Но в темата за поръчки от Victoria`s Secret си имаше в първия пост албум с несполучливите покупки и хората си разменяха без проблем, като разбира се уговорките ставаха на лични.

Защо и тук да не може?
Peace
Тази идея е добра.

Както и да е, метнах ги в продавалника очилата, току-виж си намерят нов собственик.

Днес си взех една туникорокля на Desiqual, един шантав топ, копринена рокля/ за кога ли/ и едно много странно нещо с дъъъълги ресни.  Утре дано се наканя да снимам, че не намирам снимки.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 21:49 от goddess

# 431
  • София
Обувки
Скрит текст:
Изискана работа! Peace Честито! Страхотни!
Много харесвам обувките на Зара!

# 432
Чанта, на която не намирам снимка в момента и тази рокля
http://store.bonelli-lux.com/productv/10397/roklya.html
Обувките от Зара и на мен много ми харесват Simple Smile

# 433
чакам това и   Heart Eyes

# 434
  • Пловдив
Момичета,моля за малко помощ Praynig  Praynig
Дайте ми предложение за сайт(тук или в чужбина) или магазин в който да мога да намеря красиви дрехи за бременни Hug Омръзна ми да гледам безформени дрехи приличащи на торби! Искам да изглеждам добре- стилно,сладко а, не като идиот в чувал Crazy

Общи условия

Активация на акаунт