Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 445
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
Нямам търпение да се похваля с моите нови придобивки Simple Smile
http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershka … rency%2Bdress/800  малка черна рокля с дантела
Аууу! Супер е!

И аз да се фукна  Flutter
Получих си Цуничката, страхооотно удобна - http://img.efrea.com/images/135057/set_size_x.jpg
Доста се чудих дали тоя цвят да взема или бяло, или зелено, но май нацелих десятката, много як цвят! 
Сега като се замисля....май и зеленото си заслужава.... newsm78 http://img.efrea.com/images/135073/set_size_x.jpg ...
Какво ще кажете?
Триумя се още... ooooh!

# 406
Оранжевите  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 407
  • Belgium
Ооо, Мац като моите  Heart Eyes

Честито, много се забелязват и хората питат откъде са  Flutter

# 408
  • София-Младост

И от къде са?   Laughing

# 409
  • срещу двата комина :)))

И от къде са?   Laughing

Ray Ban са очилата  Peace

# 410

Мерси Мац . Hug Heart Eyes Heart Eyes /да ти кажа не навсякъде ги има - даже ми обясниха - че това  бил стар и изчерпан модел   Shocked/

Аз ги купих от оптики Леонардо . bowuu

# 411
  • Sofia
   А, сините има ли ги също налични, че аз на тях им се точа? Като цена колко са в Бг?  smile3508

# 412
  • Belgium
Мац, стар модел друг път  Mr. Green

Това е най-класическата Ray Ban форма с нови цветни стъкла. Има ги навсякъде верно си е, всички блогърки са луди по тях  Grinning

# 413
  А, сините има ли ги също налични, че аз на тях им се точа? Като цена колко са в Бг?  smile3508

В оптиката на Графа имаха и трите цвята .Принципно са по 320лв - но има намаление и излизат 224лв. Wink

# 414
  • Sofia

В оптиката на Графа имаха и трите цвята .Принципно са по 320лв - но има намаление и излизат 224лв. Wink

Тенк ююю!  Crazy Тези оптики Леонардо са надеждни, нали? Питам, защото досега съм ползвала услугите само на Оптикласа от бг оптиките.

# 415
http://sunglasses-rayban.com/Ray_Ban_Aviator/Ray_Ban_Aviator_Lar … tal_RB_3025_11269

А тези авиаторски очила ,дали са оригинални или реплика?

# 416
   О, не един, а много ще налапат, ако си нахлузила този трепач.  Twisted Evil Кройката на дънките също доста ми допада, но пък мисля, че подхожда само на малко по-стройна и удължена фигура. Досега не съм пробвала да нося точно такъв модел джинси, но вероятно стои по интересен начин.  Rolling Eyes

Ще и изпробвам способностите на роклята още този петък като излизам с приятелки малко да разпуснем Simple Smile А за дънките да ти кажа и аз не бях пробвала, но много ми харесаха и реших да пробвам, все пак като ги поръчам онлайн мога и да ги върна и да ми възстаноят парите, но за моя радост си се харесах с тях и ще си ги нося с кеф Simple Smile

# 417
  • Sofia
   О, не един, а много ще налапат, ако си нахлузила този трепач.  Twisted Evil Кройката на дънките също доста ми допада, но пък мисля, че подхожда само на малко по-стройна и удължена фигура. Досега не съм пробвала да нося точно такъв модел джинси, но вероятно стои по интересен начин.  Rolling Eyes

Ще и изпробвам способностите на роклята още този петък като излизам с приятелки малко да разпуснем Simple Smile А за дънките да ти кажа и аз не бях пробвала, но много ми харесаха и реших да пробвам, все пак като ги поръчам онлайн мога и да ги върна и да ми възстаноят парите, но за моя радост си се харесах с тях и ще си ги нося с кеф Simple Smile

Ами, хайде, и след това, да качиш снимка на нова придобивка (но не в гардероба, а в спалнята) - мъж.  Mr. Green

# 418
Не мисля. Сайта няма адрес, нищо, един телефон само. Naughty

Честити ви Ray-ban-чета, момичета. Ще ги мисля догодина аз, дано излезе друга мода дотогава, че да си ги нося с кеф. Laughing Wink

# 419
  • Belgium
Годесче, защо да не ги носиш с кеф?

Ако те спира факта, че са много популярни, едва ли ще им мине модата скоро. Ray Ban  си е класика все пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт