Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 372
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря. Simple Smile
Кецовете са от Javari (всички обувки са от там), шалът е от amazon.
Bettie Page, Javari чрез кой куриер изпращат пратките в България. За пръв път си поръчвам от тях и ако трябва да ми ги доставят UPS става голям проблем. Преди като си поръчвах Furla, ми пращаха чантите по тях, но не получавах SMS в деня на доставката, а ми се обаждаха като пристигнат пред вратата - естествено аз не си стоя вкъщи от момента на поръчката до доставката в трепетно очакване на чантата. После връщат доставката в централния офис и се разкарвам до Аерогарата, за да си я получа. Затова когато знам, че чакам доставка от тях, предварително се обаждам, ама какво да правя все пак живея в България.

# 511
Rodopi, UPS имат абсолютно същата практика и тук, не само в България. За разлика от DHL техните куриери нямат мобилни телефони със себе си, та човек трябва да си вземе почивен ден и да се закотви да чака у дома, за да си получи пратката, когато му дойде реда. Два пъти съм получавала пратки с UPS и двата пъти ми костваше нерви и разправии, а от DHL ми се обади куриер да ме пита в колко часа през деня ми е удобно да ми достави пратката. Така че преди да поръчвам нещо онлайн, проверявам с коя куриерска фирма се доставя и ако е UPS - не, благодаря.

Десигуалското шалче е много хубаво.  Laughing

# 512
# 513
  • София
rodopi, Javari доставят или с DHL, или по поща- май на случаен принцип, но в повечето случаи по поща. Само веднъж получих пратка с DHL и куриерът ми звънна, за да провери в колко ще е удобно да дойде.

# 514
rodopi, Javari доставят или с DHL, или по поща- май на случаен принцип, но в повечето случаи по поща. Само веднъж получих пратка с DHL и куриерът ми звънна, за да провери в колко ще е удобно да дойде.
Благодаря, успокои ме!

# 515
  • Belgium

Ще се върнат другата година.  Wink
Търсят подходящи локации за магазините си.

# 516

Ще се върнат другата година.  Wink
Търсят подходящи локации за магазините си.

И аз го четох това, голямо излагане за марката. Надявам се да дойдат с друг представител.  Peace

# 517
  • Belgium
Ами като са дали лиценз едно време на подобни хора, сега да си търпят последствията  Laughing

# 518
  • Бургас / София
  Heart Eyes

И 2 блузи от Теранова и една от ХМ

# 519
  • Sofia
От вчера ботушки, средния цвят. Най-после дългогодишното ми издирване на ниски ботуши се увенча с успех. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ако щеш ми вярвай, но имам абсолютно същия модел на Indigo Sport, отпреди 2-3 години. Невероятно удобни.  Heart Eyes

# 520
  • срещу двата комина :)))
  Heart Eyes

И 2 блузи от Теранова и една от ХМ

от къде, прекрасни са  Heart Eyes

# 521
Ето ги и моите нови дънки от разпроджбата на Replay
http://shop.replay.it/en/Replay/SS13/Woman/Jeans/fabienne-345-15 … axed-fit-947.html

# 522
# 523
# 524
От вчера ботушки, средния цвят. Най-после дългогодишното ми издирване на ниски ботуши се увенча с успех. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако щеш ми вярвай, но имам абсолютно същия модел на Indigo Sport, отпреди 2-3 години. Невероятно удобни.  Heart Eyes
Вярвам ти Laughing Сега кажи, че са по-евтини и откъде да си набавя още един чифт, по възможност черни? Нищо че купих 14 чифта обувки и ботуши през последния месец Whistling Разходих ги днес, прелест са наистина Heart Eyes

cityofangels, май ми мирише на Airstep? Честити! Hug

rodopi , честити и на теб!  bouquet
Имам слабост към хубави дънки, но новият ми шеф май ще се окаже твърде консервативен, затова имам питане. Къде да си намеря приличен слим фит панталон, с ниска талия,  който да не е от изкуствена материя, да има добра кройка/ стандартна съм/ и да не е на баснословна цена? Макар, че аз май само с дънки мога да си върша работата, качествено Rolling Eyes

Densi, много красоти! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт