Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 390
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
   Момичета, благодаря на всички, взели отношение по въпроса ми - страхотни сте!  Hug   bouquet

Мисля, че всичките ви предложения са много сходни до тези на Линдзи, но не са точно същите. Както и да е - видях и други страхотни модели, които ми направиха впечатление. Просто слънчевите очила са ми голяма страст и вече имам нещо като мини колекция, та съм си наумила, че задължително трябва да добавя и едни "котешки оченца" към нея.  hahaha Случайно попаднах и на тези BVLGARI:

... е, няма такъв стил и разкош, ама и цената им е "убиец".  Joy Хайде, спирам да спамя модната ни темичка с моите аксесоарни копнежи. Лека вечер на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 17:35 от Black_Cat_13

# 46
Въпроса е дали ще ти ходят ? Peace

# 47
о аз очила така не мога да си купя, меря, харесвам се и тогава.
Като се замисля и с панталоните съм така, че той може да ми става, ама да не се харесвам как ми стои  Thinking

Сега като се замисля май няма нещо, което бих купила ей така на сляпо. Имам опит в връщане на стоки купени от ей такова харесване и вече купувам само след мерене  Laughing

# 48
  • Sofia
Въпроса е дали ще ти ходят ? Peace

Или мериш модела на живо и после го поръчваш онлайн, защото излиза по-изгодно.

Има хиляди варианти  Laughing

Абсолютно точно!  Peace Има го и неприятния сценарий очилата, които си си харесала, просто да не са налични на бг пазара. Тогава, аз лично, правя следното - когато имам възможност да изляза извън България, ги намирам в някой физически магазин, пробвам ги и тогава евентуално решавам дали да си ги поръчам онлайн от Бг (и аз не бих си купила очила за няколко стотин лева, без да съм ги пробвала първо). Но мисля, че съм склонна да си създам всичкия този "дискомфорт", защото, както вече споменах, слънчевите очила са ми голяма обсесия - нося постоянно и насякъде - малко кифленско, ама...  newsm08

# 49
Няколко придобивки от мен.
Дънки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Сандали, които за жалост са ми широки и трябва да си отидат, а толкова много ги исках Confused Ако някой си ги познае, да свирка Peace
Скрит текст:
И още едни, на тези още им обмислям съдбата Laughing, но пък са ми удобни и точни.
Скрит текст:
И една рокля, но ми е голяма, как може да съм такъв идиот и да си купя 38 размер ooooh!
Скрит текст:

По повод пазарумането онлайн, скоро не беше ми се случвало да не уцеля. Rolling Eyes
И няколко неща от H&M:
Скрит текст:
+ още две рокли и един омбре пуловер, но не намирам снимки. Grinning

# 50
  • София
Дънки Zara  Heart Eyes
Скрит текст:

# 51
Такива "котешки" слънчеви очила явно има доста, защото виждам много жени с такива. Мерих такъв модел на "Прада" наскоро и ми хареса как ми стоят, но не бяха в цвят, който ми хареса. Не бих си купила слънчеви очила без да ги меря, защото не е сигурно, че ще ми отиват. По принцип съм скептична към пазаруването онлайн - трябва да се мери, да се одобри как стои, тогава да се плаща. Не ми се занимава с рекламации, пращане на пакети насам-натам и сменяне на продукт с друг размер или модел.  Crazy

# 52

...и аз не бих си купила очила за няколко стотин лева, без да съм ги пробвала първо

Може да ми се смеете, но днес отивам да си купя очила, избирам си, а продавачката"Тези даже са поляризирани".
Онемях, мислех си , че всички са, но не съм била права.
Е, как да даде човек толкова пари само за дизайн и марка, като могат дори да навредят на очите му.

# 53
  • Belgium
Онлайн пазаруването си е до усет  Laughing

За толкова години имам само 1 неточна покупка и то, защото американските размери на дрехите на Victoria`s Secret са доста уголемени Laughing

Във форума има много теми за пазаруване от конкретни чужди и български сайтове, където момичетата обменят опит.

Колкото по-трудно съм се сдобила с дадена дреха, толкова повече си я харесвам и аз не знам защо  Crazy А и така е ясно, че няма голяма вероятност да срещна по улиците някой облечен като мен.

А ако говорим за лимитирани колекции, които изобщо не се продават в България, тогава e-bay e единственият вариант.

Съзнавам обаче, че не всеки е луд, колкото мен  hahaha

# 54
Съвсем пък да не зачекваме въпроса за 1. достъпност 2. нужно време за шопинга 3. цена.
Аз също много рядко имам върнати неща, и то най често е защото не съм могла да реша по отношение на цвят и съм поръчала два или три, от които задържам един.  Иначе много добре си знам кои модели и кройки ми стоят добре, както и размерите.
Пък и изобщо не е нужно да става въпрос за особена страст по модата и лимитираните колекции, аз например не можах да си купя обувки с пет пръста офлайн, просто не се продават в пълния си избор там, където живея.

# 55
  • Sofia

...и аз не бих си купила очила за няколко стотин лева, без да съм ги пробвала първо

Може да ми се смеете, но днес отивам да си купя очила, избирам си, а продавачката"Тези даже са поляризирани".
Онемях, мислех си , че всички са, но не съм била права.
Е, как да даде човек толкова пари само за дизайн и марка, като могат дори да навредят на очите му.

Хм, странно наистина, скъпите марки би трябвало да са и с утвърдено качество. Мисля, че може и продавачката да те е подвела или просто да е била некомпетентна. Не вярвам да има модел на RayBan, да речем, който да не е поляризиран, както и на която и да е "скъпа" марка. До този извод стигам, разсъждавайки логично, разбира се, може и да не съм напълно права. Лично моят мотив за закупуването на модни маркови очила със цена $$$, обаче, няма нищо, ама нищо общо с качеството на предлаганата стока.  Laughing Дизайнът и уникалността на очилата са това, което ме грабва и провокира да си купя даден чифт; естествено, че плащам единствено за "марката", но лично аз, сама за себе си, се чувствам по различен начин, знаейки, че нося нещо оригинално и стилно - това е и причината да бойкотирам купуването на реплики.  Rolling Eyes

# 56
  • Sofia
Момичета, чета ви хубавата темичка и се включвам с малко спам  Embarassed
Само да кажа, че UV защита на стъклата и поляризация са две различни неща. И скъпите марки си имат UV защита, но може да нямат поляризация. Това не ги прави вредни, просто поляризиращите са по-приятни за носене и особено за шофиране  Peace

Страхотни неща показвате и четенето на темата е вредно за бюджета!  Mr. Green
Извинете за спама отново Wink

# 57
Cutesmallcat, благодаря за разяснението.Не правех разлика между двете, но сега прочетох още и ми се изясни. Crazy

# 58
cutesmallcat е права. Имах едни Vogue , които разбира се си имаха (в минало време, защото ги загубих и много ме е яд, защото ги обичах) УВ защита, но нямаха поляризация. ДАже доста от дизайнерските нямат поляризация, но наистина не са вредни. Поляризацията прави един ефект като например тонирани стъкла на автомобил като ги гледаш на слънце ги виждаш в лилаво или зеленикава гама Simple Smile

# 59
  • Sofia
cutesmallcat е права. Имах едни Vogue , които разбира се си имаха (в минало време, защото ги загубих и много ме е яд, защото ги обичах) УВ защита, но нямаха поляризация. ДАже доста от дизайнерските нямат поляризация, но наистина не са вредни. Поляризацията прави един ефект като например тонирани стъкла на автомобил като ги гледаш на слънце ги виждаш в лилаво или зеленикава гама Simple Smile

Така е, аз лично се подведох, защото всички мои очила, явно по стечение на обстоятелствата, имат поляризация - съдя за това по една специална картина, която наблюдаваш с очилата, и я виждаш по различен начин, ако са с поляризация - би трябвало да има такива и по бг оптиките. Но пък на мен ми звучи логично да правят качествените слънчеви очила с тази "екстра"; та нали се водят по-добри...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт