В лятото горещо ЯНУАРЧЕ се усеща! Тема 5

• 27 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Прибрах сееееее от прегледа!!! Най-важното е, че бебчо е живичък. И освен това за първи път го видях в човешки вид, малко сладко личице, как си отваря устата, как маха с ръцички и крачета. Направо ми идеше да се разплача. И освен това имам страшно въображение. Бебчо ми заприлича на ММ.  Laughing Като му казах и му стана много миличко и радостно. Голям е 62мм и си отговаря на седмиците.
Обаче доки ми удвои хапчетата и каза усилено лежане и без абсолютно никакво натоварване, защото плацентата ми е много ниска предна. Някой има ли опит с такава плацента? На мен ми се стори много страшно. Ще се радвам да споделите.  Heart Eyes

Изследването за токсоплазмоза IgM ще излезе сряда, но общо взето доки ме поуспокои. До кога ли??!!!?!!!!

# 61
Айде и аз да сефтосам новата тема! smile3535

Аз тъкмо се връщам от преглед, пораснали сме и през цялото време сладко, сладко си спахме, докато ни преглеждаха. Взеха ми секрет за изследване, а утре съм на ФМ и БХС. Не ми е тревожно, напротив - знам и вярвам че всичко е наред. В сряда отпрашвам за морето и смятам да не се отдавам на черни мисли а да се наслаждавам на слънчицето и плажа и морето.
Благодаря на Панди за новата ни морска тема, ама като гледам как сте се разписали бързо, бързо ще я приключим. Mr. Green
Iv Mincheva и аз заплашвам моя мъж, че ще го лиша от храна, ако не слуша, ама той напоследък много примерен, чак да не повярваш. Laughing

# 62
Цветно чудесно Simple Smile много хубава новина ти при кой д-р си на ЖК

# 63
Цветно, полежавай си сега, а плацентата с нарастване на матката ще се "качи" нагоре, освен, ако не е прилежаща.

# 64
Матевска, при д-р Велевски съм. Във ВИП ЕВРОПА до Гранда.

Зузи, не знам какво е прилежаща. Може ли да ми разясниш?

# 65
  • UK
Цветно така се радвам за новините, мисля че и другите ще са добри Hug А аз, как да разбера с каква плацента съм newsm78

# 66
Цветно, Десита  Hug

Цветно, това което знам за ниската плацента е, че е по-близо до цервикалния канал. Повече пазене и без много друсане с кола. Ако не внимаваш може да се смъкне още и точно това трябва да се избегне, пък съм чела за много случаи, в които се вдига в по-големите седмици.
нормалното прикрепване мисля, че е предно  - към корема.  
Вярвам ,че Котето Марта ще направи включване  Embarassed

# 67
Дали не е време за някоя срещичка вече newsm78 И аз имам много мили спомени от бременните и последващите срещи. Създадох и поддържам няколко много ценни приятелства с добри и свестни хора. Ето Елг ще каже каква тайфа си бяхме/сме...

Аз съм много за  Hug Обаче и аз като теб съм с ремарке Joy Докато не тръгне на ясла ще е така. ОСвен да си ги помъкнем и двете, поне ще играят заедно. Те май са най-малките кандидат - каки в групата Heart Eyes

Оооо, спокойно, аз съм си с двете ремаркенца  Joy ВНИМАНИЕ! Следва шега, включете си чувството за хумор! Освен  hahaha да направим отделна среща, да не стресираме толкоз рано бременните с първо  Joy

Ахахаа, викаш да си тънат в блажено неведение още малко  Mr. Green
Цветно, радвам се много, поивай, давай позитивно и ще се наредят нещата Hug
Бе момичета, като ги заплашвате тези мъже, че ще им спрете храната - връзват ли се? Че моя само ще се ухили и пак ще прави каквото си знае Whistling Той се самоизхранва чудесно и не съм му нужна за тази дейност...Даже, да си призная имах един месец яка, яка депресия, бях загубила първата си бременност и нито чистих, нито готвих, нищо не побутвах у дома...Не излизах, само плачех вкъщи. Човекът се връщаше от работа с храна, разтребваше, слагаше масата, вдигаше, переше, простираше...То не мъж, а злато имам аз....Само да не забравяше и годишнините от сватбата  Mr. Green

# 68
Е, кога стигнахте до 5-та страница...?
Много хубава тема, Пандичка!   bouquet
Вчера нямах време да се включа, но видях, че сте обсъждали емоционалните състояния. Точно вчера ми беше ден на рев за щяло и нещяло и на дълбок, искрен кикот, предизвикан от една идея на ММ, на която и двамата много се смяхме. Но лесното избиване на сълзи, честно казано малко ме дразни, ама к'во да правя, ще си рева и туй то... Mr. Green

Добре дошла на Маги! Още едни близначета ще си имаме тук. Супер!
За Цветно се радвам, че е по-спокойна. Дано и по нататък да нямаш причини за безпокойство.

Ив, през март бях шест дни в Лондон и само на шестия имаше слънце, наистина много нарядко това слънце там. Радвай му се, докато го има. Не, че предните дни лошото време ми попречи да съм по цял ден по улиците, де. Simple Smile

Пандичка, дали мога да помоля да допълниш на първа страница, че съм от Бургас. Ако някой тук реши да се видим, ще се радвам да се обади, че вие в София сте ми много надалече и много ще ви завиждам за срещите. Embarassed  hahaha
Бих се радвала и която и да е от вас ако има път насам и желание, да се видим. Изобщооо много съм отворена за нови запознанства. Имам страхотни приятели тук от други теми и отдавна не са само виртуални.

Hug

# 69
Цветно, много хубави новини, нали ти казах, че всичко ще е наред Simple Smile Нашите бебоци са едни много упорити мъничета  Hug

Коконче, силно се надявам заплахата да сработи, защото не мога да го понасям вече и ако не вземе забележката сериозно ще си изпати!
Приятно моренце ви пожелавам и умната със слънцето!

Роси, и аз от Лидъл си купувам доматен със стекове, да си имам, а преди два дена си направих доматен сос с босилек и магданоз и докато не свърши само него си хапвах, много ми се хапват доматени нещица.
А за събота и аз я чакам с нетърпение Simple Smile

Успех на всички мами, които имат прегледи тези дни!

# 70
  • UK
Аз днеска намазах и един ехограф Blush Единия беб hahaha беше нещо сърдит и махаше с ръце и крака, майка ми заключи, че на нея се сърди Joy А другия най-невъзмотимо се мяткаше насам-натам с палец в уста Joy Някъде 11 см са и двамата, незнам защо, но аз си мисля, че ще съм свекърва Mr. Green
Иначе доктора ме изряза, за пола, че било още рано Crazy Но според него и двете са от един пол, значи е видял или поне подозира какъв, ама не казва #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Ей Crazy а с мъжете по-спокойно, нали знаете, те са "нежната" половина hahaha

# 71
Ехеее, какво правите, че и нова тема има ... връщам се да чета Simple Smile Панди, мерси за темичката!
Коконка близнаците еднояйчни ли са или още не се знае?

# 72
Кокон, според мен док ти е казал за пола така, защото обикновено с инвитро се случва много рядко да са разнополови. Има такива случаи, разбира се, аз имам позната с момче и момиче. Каквито и да са, да си растат хубавичко и да си ги родиш здрави и пухкави.
Аз пък имам усещане за момиче, тази събота ще разберем  Mr. Green

Цветно, ето, мила
http://invitrobg.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD% … lacenta-previa%29
Според мен док ти е казал, че е просто ниска, а не че е превия (т.е. прилежаща..когато се намира долу много ниско, до самата шийка един вид)

# 73
  • UK
Кокон, според мен док ти е казал за пола така, защото обикновено с инвитро се случва много рядко да са разнополови. Има такива случаи, разбира се, аз имам позната с момче и момиче. Каквито и да са, да си растат хубавичко и да си ги родиш здрави и пухкави.
Аз пък имам усещане за момиче, тази събота ще разберем  Mr. Green

Hug
Зизу твоят док има ли 4Д? Ако си платя, дали ще ми направи Blush Значи, стискаме палци в съботата за девойка  Heart Eyes

# 74
Охххх, забравих да питам преди малко дали някоя от вас пие бусколизин. На мен доки ми изписа днес 3х2, а в листовката пише, че не е препоръчително за бременни особено в първи триместър.

Общи условия

Активация на акаунт