Електронни четци - X

• 66 735
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Аз преди опитвах да го свържа с гудрийдс, но и аз ударих на камък и не съм се мъчила повече.

# 691
Ами, отивам на setting, от там на Social Networks, от където ме препраща на съпорта на amazon. И от там нататък - греда.  newsm78

# 692
Хораа, мога ли да си сложа българска клавиатура на Киндъл пейпъруайт?  Hug

# 693
  • Ямбол
Хораа, мога ли да си сложа българска клавиатура на Киндъл пейпъруайт?  Hug
Не.

# 694
Ех  Crazy мерси за бързия отговор. Ами как търсите цитати примерно   newsm78

# 695
  • Ямбол
Не ми се е случвало да търся цитати.

# 696
хихи, добрее, мерси   bouquet

# 697
Аз преди опитвах да го свържа с гудрийдс, но и аз ударих на камък и не съм се мъчила повече.

Дори не знаех, че има начин да се свърже Киндъла с гудрийдс.

# 698

Дори не знаех, че има начин да се свърже Киндъла с гудрийдс.
Аз бях чела, че това ще се случи след като амазон купиха гудрийдс, но може все още да не е готов проектът  newsm78

# 699
  • Монреал
Някой има ли опит със счупен екран? Малкият ми син стъпи върху четеца ми (Sony) и горната част на екрана е бяла, само долната 1/3та от екрана се чета  newsm78 Дали може да се спаси или е за боклука? В гугъл търсих и намерих информация за софт и хард ресет, но не става да го направя, понеже нямам достъп до горната част на екрана.

# 700
Аз чакам да ми дойде новият Kindle Paperwhite, отпътувал е вече за България от Лос Анджелис, вчера получих писмо. Имам и стария, така че ще сравня подобренията и ще пиша.

Тарилилей, много неприятно, не мога да помогна, предполагам не е в гаранция..

# 701
Момичета,записвам се при вас.Вече съм собственик на Kindle Paperwhite.Още го разучавам,досега не съм имала ел.четец  Simple Smile

# 702
Той и да е в гаранция...нямаше ли калъф?

Някой в продавалника май продаваше екрани, погледни там.

# 703
  • София
Всъщност тук съм чела няколко пъти, че гаранционно сменят киндъл със счупен екран, направо пращали нов от амазон. Та най-хубаво ако си е още в гаранция да се свърже и да пробва...не знам Сони как процедират, но може поне да опита.

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 14:07 от Angel_Dust

# 704
  • Монреал
Благодаря, момичета за съветите, четеца е в гаранция, имам го за по-малко от година, но гаранцията не покрива щети, причинени от потребителя  Sad Явно ще се купува нов.

П.С. беше в калъфче, но явно това не го е предпазило - извод - всичко трябва да пазя от опустошителите в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт