Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Доктора знае за драмата с връщането на ММ и гледа да отложи нещата, иначе съм си напълно готова вече
Ама това е - аз от три дена си ходя с разкритието, без тапа, но не знаех - той ми вика ми ти от сряда още си с разкритие 

[/color]
Да си ни жива и здрава, бебето да не те ядосва, да спи по цяла нощ, че да се наспиваш и ти
За другото може пък да е от нещо друго, не се отчайвай преди доктор да ти е казал диагноза.
Сигурно номера е бил да идем на някоя чужда сватба, ама те наште познати не искат да се женят
А аз съм си без тапа от една седмица, така че споко, има и такива дето по две седмици изкарват. Сестра ми без тапа и с 2см разкритие изкара 2 седмици, та 4 дни след термина, направи бъбречна криза, и се сетиха да и предизвикат раждане, иначе можеше и още седмица да изкара. Изобщо нашта рода се оказваме железни, може да си бременеем и 10 месеца ако ни оставят 

През тези три години аз имах не любимец,а приятел,най-привързаното и любвеобвилно създание! Сякаш знаеше,че всеки ден и е подарък и ми благодареше,че съм и го осигурила...