Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?

Не трябва да ти е кофти, че споделяш хубавите мигове с ТМ, заслужаваш го! Толкова изстрада с тази бременност! 

Вчера прочетох, че копъра, кимиона и анасона продавали приятен вкус на кърмата.
Но реших да пиша на Жилина.
Ти правиш такива жертви за него,а той все е недоволен.Понякога си мисля,че се отнася така с теб,защото ти го позволяваш.Но пък преди време ти каза,че си пробвала да му се сопнеш и става по-зле.Аз пук ще ти кажа,да пробваш пак......и пак,и пак и пак......И така докато разбере,че и ти си човек,със свои собствен характер и принципи и не би следвало да позволяваш на никого негативно отношение към себе си,още повече незаслужено такова и още повече в това ти състояние!Моля пак да ме извиниш за острия тон,както и това,че си позволих да коментирам! 

едно свадливо, гаднярско... Има една дума на английски - mood - много точна. Та целият ми mood днес един скапанярски... надявам се, че това е ПРИЗНАКЪТ
Ох, те хората от добри чувства звънят, но на мен ми е много нервно така - нали и аз чакам... пък на всеки трябва да рецитирам едно и също. Опитах да си зарежа телефона, ама пък се почна едно звънене по децата, по мъжа
На мен и двата пъти досега са ми ги пукали, изцеждали в легенчето, та никога не съм правила "водна пързалка"... Или и това се е променило сега и с напъните изтичат водите?
Толкова съм се ядосвала навремето: човек се труди цяла седмица да създаде някакви навици, да научи на самостоятелност, а там за 2 дни ти го връщат в изходно състояние - лигоч и три четвърти
Но открих един номер, бутонче, което натисках и стана супер бързо "превъзпитанието" 

Болки имам всякакви, но не и контракции. 
Знам, че не ме обичаше ама това пък ми беше