ИНВИТРО Истанбул 8

• 79 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Да, Хюсние е сестрата, която знае български. Тя е основно при пункциите и трансферите, но бг двойките винаги са били придружавани от нея, особено, когато не знаят чужд език. Нямам представа защо така са ти отговорили - явно се опитват да си наложат новия координатор сега....

# 721
Здравейте, Кюбра работи от няколко седмици като координатор в клиника Bahceci: kburnaz@bahceci.com

# 722
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз съм от случайте на дългогодишен стерилитет.Имам 5 стимулирани опита и общо 9 трансфера.С тубарен и мъжки фактор сме, аз имам и Хашимото, двурога матка...
Притесненията и страховете са ми големи, но реших да споделя с вас, че съм бременна след опита, който направихме в Мемориал.
Успех на всички!
 Blumchen,на теб искам да благодаря още веднъж...за всичко!!!

# 723
zok  мнооооого Hug Hug Hug от мен

# 724
zok, честито! Много стиснати палци и късмет!

Писах на доктор Каврут и той ми каза, че кринон гела се слага до 12 г.с. седмица.
На мен няма да ми стигнат дозите за 3 дни, това не е проблем нали?
Имам и инжекции прогестан, но мисля че няма смисъл да ги бия през тези три дни.
Но не разбрах докога да взимам фолиевата киселина.
А след 12г.с взимат ли се други лекарства или само витамини за бременни?

Засега си оставаме само с едното бебе, записах се на ЖК в понеделник, тогава доктора ни каза, че съм в 9г.с и 2 дни (а би трябвало да е 9г.с. и 5 дни) - тази разлика не е много голяма нали?
Викаме за БХС на 13.02.2014г. - стискайте палци всичко да е наред. Освен това ми предлагат още от сега амниоцентеза, понеже сме възрастна двойка ( на 42 години сме). А аз се страхувам и не искам тази процедура.

# 725
  • Пловдив
Какавида, аз не съм ходила на преглед до Мемориал, но в един имейл д-р Мурат беше ме посъветвал  приема на фолиева к-на да остане докрая.Това е за моя случай обаче-имам някакво отклонение при усвояването и.
Общо взето нещата ги обсъждам с лекаря, на който съм се доверила тук.Кринон гела и на мен ми казаха до 12г.с, но аз слагах до края на 12г.с.Може да се замени и с Утрогестан, но питай лекар за дозата.Щях да продължа да го слагам до края на 13г.с, но се налага да направя микробиологично изследване и затова...
Ако всичко е наред, след 12г.с едва ли има нужда от нещо друго освен от витамини...то май и тях ги отричат.
За амниоцентезата незнам какво да кажа...май при случаи като нас доста се презастраховат.
Успех!

# 726
  • София
zok, честито и от мен, без проблеми до края!
Ако се притесняваш, ще ти метна няколко Кринона за тези три дни, само кажи Simple Smile И Утрогестанът ще свърши същата работа, все пак е само превантивно и поддържащо, за три дни не е проблем.

Аз другата седмица ще ида да ме поогледат, да видим лигавицата защо ме черпи с неменструални кървенета и зацапвания и планове за опит ще правя чак следващия месец, ако всичко е наред, преди пролетта надали, та затова не пиша често, но ви следя.

# 727
зок и какавида честито лека и успешна да е.

# 728
  • Пловдив
Благодаря, момичета!
Speed,дано всичко е наред и няма пречки за старт!

# 729
  • София
Здравейте, момичета.
И така - бременна съм! Heart Eyes

След 5 години в БГ и 4 опита при Стаменов, успяхме от първия път в Мемориъл!
С няколко думи - започнахме на 3-ти ден от цикъла, което се оказа късно в моя случай. Стимулацията беше много лека и продължи само 6 дни, през цялото време разчитахме на 3-4 фоликула. На 8-мия ден толкова и извадиха и се оплодиха 3 броя. Аз бях много нещастна - реших, че е много малко това, тук всеки път правих по повече яйцеклетки. На 4-ти ден ми трансферираха две - едното перфектно, другото почти перфектно.
И започна чакането - нямах никакви симптоми. Няма На 9-тия ден след трансфера кръвен тест - 98 единици - ЧУДО! Не можех да повярвам! После проследих още 2 стойности на ЧХГ-то през ден и се увеличаваше идеално.
Все още не мога да се зарадвам истински, защото все ме е страх да не стане нещо - след толкова много години и толкова много неуспехи!
Тази тема ми помогна наистина много, за това исках да разкажа - така може и да помогна на някого! На всички, които са се насочили натам - не отлагайте, това е правилното място!

# 730
zok и akemi, още веднъж честито, дано да имате лека и безпроблемна бременност с щастлив финал Hug Hug

# 731
Много се радвам за вас момичета! Какавида, Зок, Акеми, бъдете спокойни сега, за да имате нормална бременност, здрави бебета и разбира се и вие да сте здрави, за да им дадете най-доброто! Поздравявам ви!

# 732
zok, akemi, страхотни новини! Желая ви леки бременности до финал и сладки бебета на термин! Hug
Аз пих фолиевата до края, но имам неусвояване на фолиева киселина.
Какавида, 3 дни без кринон гел не са фатални. В 12 седмица вече има плацента и е съвсем различно отколкото в началото.

# 733
акеми , честито и на теб. Лекарите в Турция правят чудеса.

# 734
Страхотни новини момичета.Лека бременност до финала!Голяма надежда ми вдъхвате! baloni

Общи условия

Активация на акаунт