Ама само в някои отношения...
Съдя по мен и брат ми. Гледани сме еднакво, с еднакво отношение към двамата от майка ни, но сме коренно различни. Той е на 32, ерген, мисли само за гъза си и нищичко не го интересува. От сега ми е заявил, че ако се наложи майка ни да се залежи, на него да не разчитам... Ще я пращал в Старчески дом и толкоз. Да подчертая, че майка ми си е в добро здраве и няма такива наченки (дано и да няма...
). Той просто живее в един град с нея и понеже аз съм на 350 км. явно се страхува, че ще трябва да поеме цялата тежест един ден.Не съм го питала има ли представа за какви цени става въпрос... Струва ми се пошло да се обсъжда такъв въпрос, при положение, че жената си е жива и здрава!
И това не е сигурно...
Имах бивше гадже, чиито родители бяха толкова прекрасни, възпитани и умни хора, че след неговите пристъпи на агресия, простащина и цинизъм, майка му ми заяви, че най-вероятно са го сменили в Родилното! През сълзи жената ми разказваше, че прилича по характер на дядо си (баща и) и колкото да се опитвала да изкорени това, не се е получило!
Да подчертая, че жената има и друг син, с две години по-малък, който няма нищо общо с Бившичкия...
И аз рекох да задам такъв въпрос преди 10 години и ме изкараха каква ли не, алчна за имоти и облаги, подла и завистлива, брррр....що ми трябваше? 
И с девисила в супата.