. Че ме вълнува и храната и разни други особености
. Има ли вариант да ти внасят отвън храна или да си поръчваш и подобни
. Че ме вълнува и храната и разни други особености
. Има ли вариант да ти внасят отвън храна или да си поръчваш и подобни

може ли да ми кажете нещо за лекарите там,благодаря ви предварително 

.Чувам различни отзиви заразлични лекари и не знаех във Ветрен кои са и отзиви за тях.На скоро чух че имало много стажанти и една позната се отказала да ражда там не знам колко е вярно,аз понеже моя лекър е в друг град всеки месец пътувам за ЖК и как ще стане като дойде време за раждане не знам,трябва ли предварително да се запиша или хващат ме болките багажа и дим да ме няма.И още нещо мисля,че се заплаща така нали накъде 300 лева било със застоя в болницта.
с олио, полуфабрикати, захар, подсладители и т.н боклуци, аз за това искам да ида на отворени врати, че да се говорят тези неща, аз такива боклуци не ям исе надявам да не ме насилват там , ако мога да поръчвам здравословна храна бих се възползвала....ама ме съмнява, че ще я готвят както държа
реших да отида пак специално за това и да се уговоря с Ани. Още не съм отишла, но скоро ще се наканя 
първо да я питам какво да пия, после на другия ден да я питам да продължавам ли да го пия, да не би продължителния прием да вреди на бебето
после пък направих хемолиза и хематолога ми казва какво да пия, само че от Пловдив и по телефона и аз веднага звъня на Татарова да я питам "ама сега това мога ли да го пия и него"
подлудих я сигурно жената, обаче тя както винаги беше много мила! Като родя, не почерпка, ами не знам какво ще мисля да й се отблагодаря, на нея и на Хубчев 
Ако не превръщаш стаята в столова и не задържаш остатъци от храна, предполагам, че няма да има проблем. То всъщност до колкото знам затова е забраната да се внася - да не се задържат остатъци, които пък водят до хигиенни проблеми 
Не правят ли дни на отворените врати? 
Препоръчани теми