Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 260
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Вече не е на Колгейт-Палмолив и изобщо не ми се струва да е висок клас. Може би нещо средно, защото не е съвсем зле.

От понеделник в Кауфланд ще продават кофи за прах за пране, 5-литрови за 3.49 лв. Смятам да се снабдя с 2-3, ако са хубави и се затварят плътно.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 01:14 от Guess Who

# 406
За WERNEL немския, мога да кажа само че е най несполучливия омекотител който съм купувала и то от Германия! Подлъгах се че е на Henkel, и си го купих, като не взех Lenor, понеже нямаше черен (много го харесвам) в магазина. Все едно не съм слагала омекотител , нито омекотява нито мирише. #2gunfire

# 407
Здравейте дами. Приемате ли новаци в темата? И като такава моля за вашето мнение за дуо капсулите на Персил-по-добри ли са от тези на Ариел, изпират ли по-успешно от праховете на споменатите марки. От прочетеното в темата виждам, че всички се допитвате до Guess Who, затова ще се радвам да отдели време и на моя въпрос. Разбира се съм благодарна и на всеки уважил въпроса ми   bouquet
П.С. редактирам за да попитам от омекотителите Коколино /видяв розов, непознат за мен/ и Ленор /имам синия/ кой е с по-дълготраен аромат

# 408
  • София - Рим и обратно
Абе той че е качествен, качествен е, но ми се струва скъпичък. Предполагам, че е 6 кг, значи е за около 40 пранета,
Сигурна ли си за това? Моето ОМО, което взех от Гърция е 3.5 кг и пише, че е за 50 пранета newsm78.

# 409
...дуо капсулите на Персил-по-добри ли са от тези на Ариел, изпират ли по-успешно от праховете на споменатите марки.
По мое мнение капсулите на Персил са по-добри от тези на Ариел, най-малкото защото Ариел ми оставяха ужасни остатъци от филма, с който е опакован гела, а Персил - никога.
Не, не изпират по-успешно от праховете. Според мен праховете са по-добри.

П.С. редактирам за да попитам от омекотителите Коколино /видяв розов, непознат за мен/ и Ленор /имам синия/ кой е с по-дълготраен аромат
Ленор.

Сигурна ли си за това? Моето ОМО, което взех от Гърция е 3.5 кг и пише, че е за 50 пранета newsm78.
Сигурна съм. Wink Ами да, защото гръцкото е компактно и от него се слагат 70 г (130 мл), а от турското се слагат 150 г (220 мл), а от нашето се слагат 100 г (160 мл).
Гръцкото ОМО е нисък клас перилен препарат. Гръцкият аналог на нашето и турското ОМО се казва Скип.

# 410
Guess Who, благодаря. Ще си купя от намалението в Била прах Персил. Дано избера най-добрия. Смятам да не е 2в1.  Rolling Eyes

# 411
Загледах и аз едни дози на Скип в едно левче , ама не знам дали ще са добри  Thinking

# 412
Кутиите за прах в Кауфланд са хубави: големички са, с дръжка и добре се затварят. Купих си 4. По-късно ще пусна снимки да видите как изглежда. Забърсах и едно Бинго 2 в 1 с нова опаковка.

# 413
mira66, благодаря ти за отговора  Hug В петък ходих до ДМ и питах за този неутрализатор за миризми, но ми казаха, че нямат такъв продукт. Би ли ме ориентирала къде да го търся, при кои продукти. Ще взема да разпечатам картинката и ще търся по нея.

# 414
Като каза кутии, се сетих за пластмасовите от преди години (от Ariel или Persil), още си ползвам една такава, в която събирам 2-3 праха от малките разфасовки, и омекотител.

А тези са красавици:

Laughing

# 415
Много са радващи  Crazy

# 416
  • София
Кутиите за прах в Кауфланд са хубави: големички са, с дръжка и добре се затварят. Купих си 4. По-късно ще пусна снимки да видите как изглежда. Забърсах и едно Бинго 2 в 1 с нова опаковка.

Каква им е цената?

# 417
3.49 лв.
Ето как изглеждат:

А това е Бингото.
Скрит текст:

# 418
Guess Who , колко прах събира тази кутия ?
Май ще си взема и аз 1-2 такива  Simple Smile

# 419
А докога е тази промоция? Аз нямам Кауфланд в близост  Sad

Общи условия

Активация на акаунт