Кралски работи и клюки-3

• 43 045
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Нов член  в кралската фамилия, нова тема.

Като прочетох това си казах: "Опааа, роди се вече!", а то ... още чакаме.  Mr. Green

# 31
Добре де....само аз ли чух снощи по новините на БТВ , че кейт не е влязла в болницата изобщо още. Медиите са там и чакат, но идването и щяло да е предхождано от въоръжена охрана, но това все още не е случило до снощи включително през никой от входовете на болницата...
В смисъл кой каза че тя е там, след като от няколко дни има папараци и казаха че е била само на преглед и после си тръгнала...

# 32
Хм, за малко да изпусна така чаканото събитие.  Party

Честно казано запалих се покрай вас да чакам бебето. Преди ми беше все тая кога ще се роди.
Някой има ли друга причина да чака така разпалено Кейтиното бебе, освен че тя примерно му е симпатична.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 14:54 от medissa

# 33

В смисъл кой каза че тя е там, след като от няколко дни има папараци и казаха че е била само на преглед и после си тръгнала...
А дали наистина си е тръгнала, да не е останала там?

# 34
# 35
# 36
# 37

hahaha Егати манията е обвзела всички. Всеки гледа да е първи и дори се презастрахова с новината. За всеки случай....  Mr. Green

BBC и F5 на мама Цоцолана пасти да ядат!  Twisted Evil Катето родила и само от бнюс разбрали!  Sunglasses

# 38
Ох, и мен зарибихте Laughing И аз ще чакам с вас Crazy

# 39
  • София
Ох вече и дъщеря ми побърках-през 30 минути идва да ме пита дали е родила Кейтката! Laughing

# 40
Значи тука чакаме, аз към компроматите се бях засилила.  Laughing

# 41
  • Бургас
От толкова чакане имам чувството,че аз получавам разкритие. Joy
Направо се измъчих!

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За вашите бебета не сте били толкова ентусиазирани,колкото за чуждото... Rolling Eyes

# 43
  • Бургас
За вашите бебета не сте били толкова ентусиазирани,колкото за чуждото... Rolling Eyes

Много буквално възприемаш написаното тук. Rolling Eyes

# 44

Общи условия

Активация на акаунт