Кралски работи и клюки-3

• 43 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, момичета  Hug!

Прочетох някъде, че през пролетта Уилям, Кейт и бебето ще заминат на специално "детско" пътешествие в Австралия и Нова Зеландия.

# 91
  • Русе/София
Скрит текст:
Що за помия  Sick

Кейт даже не е в болница, била прекарала деня с родителите си.
кой е първоизточника на тази помия?

# 92
Няма да е тази седмица....
Имам чувството, че мнооого дълго продължава тази бременност.

# 93
Шведската принцеса Виктория днес навършва 36 години. Честито!

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/19c19527.jpg

Скрит текст:

# 94
Скрит текст:
Що за помия  Sick

Кейт даже не е в болница, била прекарала деня с родителите си.
кой е първоизточника на тази помия?
Помията е във връзка с един "мил" коментиращ под статия пускана по - назад.

Информацията за Кейт е от тук http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/royal-baby-watch-kate-middleton-2052403

# 95
Докато чакаме бебето една много мила и чаровна снимка

Скрит текст:

# 96
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЛелеее, ма чудна снимка,Фелипе ми прилича на Хави от Синьо лято!
Много ти благодаря Медиса! Hug Hug Hug

Кога ще раждате молим Mr. Green Mr. Green

# 97
  • София
Кога ще раждате молим Mr. Green Mr. Green
Няколко дни се мъчим вече.  Grinning ДушА не ни остана! Как ще отида утре на работа, не знам.

# 98
  • До морето
Даяна е със страОтна рокля, а принцовете какви са бонбонковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
Най-отдолу на ето тази статия има галерия Diana's life in pictures. Има уникални снимки.  Heart Eyes Heart Eyes

Като например:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 21:28 от medissa

# 100
  • До морето
Преди Даяна ми беше голяма любимка, изрязвах всичко за нея от Паралели и си го пазех в папка. С годините бях позабравила доста неща, но скоро гледах един документален филм за нея - страхотна майка е била. Хич не се е съобразявала с протокола, гледала си е децата като обикновена жена, ходила е по пикници със съучениците им, участвала е в състезания, обикаляли са по лунапаркове и т.н. Искала е децата й да имат нормално детство, доколкото е възможно, де  Rolling Eyes

# 101
  • София
Като стана дума за Даяна... Навремето гледах един от многото документални филми за нея. Даваха нейно интервю. Не мога да цитирам дословно, няма как, но тя разказваше нещо за Уилям като бил съвсем мъничък, че нещо не слушал и важничел и тя като му направила забележка, той казал, че му е позволено да прави всичко, защото е крал. А тя му отговорила: "Ей сега ще получиш един кралски шамар."  Mr. Green

Ех, ако беше жива Даяна... С Кейт щяха да са ненадминат тандем.

# 102
той казал, че му е позволено да прави всичко, защото е крал. А тя му отговорила: "Ей сега ще получиш един кралски шамар."  Mr. Green
Майка ми много обичаше да ми разказва за тази случка когато питах за Уилям Laughing

# 103
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ох, като гледам снимките...чак ме хваща яд, че не можа да види израстването на синовете си и появата на внучета...

# 104
Хубави снимки, Даяна ми е любимка.

Общи условия

Активация на акаунт