Кралски работи и клюки-3

• 43 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Май само за случаите, когато има кралица in her own right, половинката не е крал, освен ако тя не реши друго. Поне не се сещам за примери за обратното.

# 331
Дайте бе, дайте да се караме, че да върви темата!
Като си рекла Mr. Green
Нали някоя девойка тук каза, че Кейт ще роди, когато изпишем тази тема....
Родилката е Козирог, а таткото не е ли Рак newsm78 Все си мисля, че е по-добре Рак да е бебето.
Сериозно - правите ли сметка още колко дни трябва да чакаме, напъваме и хвърляме боб, докато започне зодия Лъв Thinking

# 332
Ти па! Ако си спретнем тука един 'убав скандал, времето до 22-ри знаеш ли как бързо ще литне?

# 333
нали планово секцио се прави около 38 седмица. Тя като е решила да е нормално раждане означава че ще чакаме още 1-2 седмици. Евентуално, ако не е родила тайно междувременно...

# 334
Пепел ти на устата!
Не за скандала, него винаги можем да си го спретнем Laughing
Още 4 дни и 4 нощи да чакаме Stop Stop

# 335
Като говорим за зодии, аз съм родена в един ден с баба Бети  Heart Eyes Много сме сговорчиви и добрички, родените на тази дата  Heart Eyes 
Скрит текст:
Twisted Evil

# 336
Баба Бети Laughing има два рождени дни - един истински и един официален. Та ти в кой от двата си родена /т.е. коя зодия си/
П.С.
Не сподели ли скоро, че характерът ти е толкова кофти, че се чудиш на приятелите ти как те търпят?
Хайде, стана скандал Mr. Green

# 337
Баба Бети Laughing има два рождени дни - един истински и един официален. Та ти в кой от двата си родена /т.е. коя зодия си/

21.04. Не ме питай коя зодия съм, не знам Laughing

# 338
  • София
Сговорчиви и добрички, а? Родени сте само ден след ръдъ-то на Адолф Хитлер.  Twisted Evil

# 339
Сговорчиви и добрички, а? Родени сте само ден след ръдъ-то на Адолф Хитлер.  Twisted Evil
Crossing Arms
Ако искаш да знаеш, в този период се раждат само сладурчета- Хитлер, Б. Сидеров, Ленин, Елизабет, аз...  Whistling

# 340
  • София
че и аз, ама чаааак на 24-ти  Mr. Green
Тю, накара ме да потърся кога е роден Боленчо.  Joy

# 341
Ето, видя ли! Значи си съгласна, че сме очарователни всички, родени в края на април  Sunglasses

Между другото, Уилям също е роден на 21-во число. Аз залагам на 21.07 за РД на бебето  Peace

# 342
  • София
Да, бе!  Naughty Като се зная какво съм гадно теле, как да се съглася, че нещо, дето е кръстоска между дребен и едър рогат добитък, ще е поносимо поне?  Laughing

Залагам на 20-ти. Събота е хубав ден за раждане, роднините могат спокойно да доизтрезнеят в неделя и в понеделник росни-росни да отидат на работа.

# 343
Залагам на 20-ти. Събота е хубав ден за раждане, роднините могат спокойно да доизтрезнеят в неделя и в понеделник росни-росни да отидат на работа.

Е, как да се скарам сега по този въпрос, като си е вярно- съботата е най- хубавият ден- за раждане, за пиене, за всичко!
Само за работа не е, ма за нея никой ден не е добър.

# 344
Ужасен ден за раждане е събота. Ти се мъчиш там и напъваш, а народа извън болница пие, пее и танцува. Аз бих достискала до неделя. Така на народа ще им е гадно в понеделник да ходят махмурлии на работа, няма само на родилката да и е кофти я.

Общи условия

Активация на акаунт