Отговори
# 525
# 526
  • On the sea
gospojata явно тази страница съм я пропуснала   Thinking, в  нашата темичка много се пише, чак понякога не мога да и насмогна, няма ли ме един ден изтървам много неща, а с това ограничено време е трудно да се наваксат Simple Smile, най важното обаче е, че нашата тема е Номер 1  Peace

# 527
Берен си има нов съсед - Кенан Имирзалъолу. Wink

http://www.magazincity.com/kenan-imirzaliogluberen-saate-komsu-oldu/

# 528
gospojata явно тази страница съм я пропуснала   Thinking, в  нашата темичка много се пише, чак понякога не мога да и насмогна, няма ли ме един ден изтървам много неща, а с това ограничено време е трудно да се наваксат Simple Smile, най важното обаче е, че нашата тема е Номер 1  Peace

Heart Eyes Hug Heart Eyes Радвам се, че мислиш така !   bouquet

Снежка,  Heart Eyes ще пият кафе по комшийски, дет се вика ! Пък и адаши са със севгилито - като викне “Кенан“ и двамата ще тичат !  Laughing

# 529
# 530
Снежка,  Heart Eyes ще пият кафе по комшийски, дет се вика ! Пък и адаши са със севгилито - като викне “Кенан“ и двамата ще тичат !  Laughing

smile3521 smile3521 smile3521

# 531
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, вижте на какво попаднах докато се ровех из френски сайтове /нали сме на френска вълна/.
Извинете, че не е по темата, но просто си представих наш Киво в подобна ситуация...  rotfImbo rotfImbo
Една луда фенка сбъдна мечтата си.  Rolling Eyes  Shocked

Скрит текст:
Изгледайте го до края.

# 532
Брей, не оставят човека на мира. Папараци дебнат отвсякъде. Лудува му се на Киво, направо лети от щастие.   Grinning   love001

А Киво и френската франзела, на моменти ми приличат точно на Бихтер и Бехлюл. Peace
Ето тук, нали?

Hug Мдааа, и аз мисля така. Може да се любят като  Бехлюл и Бихтер. И понеже двойката е на морето, няма как да не са се разходили с яхта из заливите. Айде, яхтената сцена от ЗП.
На мястото на Бихтер си представете Фло и картинката е пълна.

# 533
Mинах и през руския фен клуб на К. Там са се пренесли потребителите на К/Г. Шок и ужас.  Всички  дружно са скочили  срещу франсето и Къванч. Направо го разбиват. С тази връзка се връщал назад в интелектуалното си развитие  вместо да работи върху себе си, не ставал за театъра, успявал досега, защото бил  медиен продукт. Както и Фло. Медиите могат от мухата да направят слон. Звездеел се, дори и съседите не поздравявал, държал се като пораснало капризно дете с високо самочувствие. Бил  Бехлюл в живота, Къде отидоха плановете му да стане сериозен и творчески човек. Не влагал душа в работата си. Като Акюрек. Не се вълнувал от ролята на Кузей, провалил с играта си втория сезон. Бързал да се върне в Бодрум Не уважавал зрителите, които се вълнували от филма. Ако иска, Можел  да се среща и с марсианка,  но това е сигнал, че се  връща  към манекенската си същност. Няма с какво да се запомни играта му в К/Г.
Носи гривни и станал рокер, бил смешен. Мъжките аксесоари са часовници, игли за вратовръзки, пръстени, а не гривни.  Сигурно рекламира мотора затова се прави на рокер. От въздуха прави пари.
Допуснал Флоранс да го опипа публично в един от клиповете. И след това  я представил като свое момиче.Позор. Та,  той е турчин.  Омагьосала го е. Ласкаела го публично.Пред всички казала, че К. носи със себе си великолепен  холивудски  стил.  Какво означава това, питал той. И тя казала – глямууур. Т.е.ти  си шармантен мъж .  Joy Вярна е френската сентенция, че мъжете обичат и с  ушите си.  Joy
Загубил е ума си. Нямат друго обяснение.
Фло – мъжкарана, няма грам прелест и френски чар. Тя е причина за раздялата с Азра, която руските харесвали. Сега й съчувстват.
Момичета от добри семейства не ставали модели. Връзката им е стара, минала бонбонения период, Фло не се притеснява от външния свят. Търка се в Къванч.  Могат да я оправдаят за това, европейка е, а не туркиня със строгия им мотрал.  Не допускат да е влюбен. Може би някакъв рекламен проект. Единственото, което доказва тази връзка, че К. не е педал. Снимките с Азра  били шедьоври, с Фло – не им харесват. Колко години е Фло, не изглежда млада. Образование модел, професия модел. Не е красива. Простовата.  В Азра имало огън, скромност, изтънченост.
Със целувките на  Фло обясняват наранените устни на К. последните серии. Много страстна била.
Какъв е този ресторант, където са вечеряли.Там  няма ли дрес код, та е по шорти. Сигурно ресторант  на пристанището.  Защо се качва на мотора без каска.
И майка на К.  не подминават. Нито една дама не носи чанта през рамо и не пуши така. Родителите му се показали несериозни като приемат Фло.
И само един глас – „за“  новата връзка на К. Азра била навик,  Фло е новата реалност, новия тип жена. Времето ще покаже дали тя ще е жената до Къванч.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
Добро утро ! Свеж и усмихнат вторник ви пожелавам !  Hug

Дафне,  Hug ама съвсем са изтрещели подругите, бе !  hahaha
Чудя се на акъла , че и на самочувствието им - кои са те, че да си позволяват да дават тон в живота на хората, да определят връзките им, какво да влагат в тях и как да се чувстват ???
И понеже не им се случиха нещата в КГ / това поне признават !/, си търсят виновник и одушник на разочарованието. Само че са сбъркали адресата ! Вярно е, че играта на Киво не беше на нивото на нашите очаквания през втори сезон, но причината изобщо не е Флоранс.
И тези сранения с този и онзи... ooooh!
Не проумаха, че всеки има своята неповторимост, индивидуалност и уникалност !
Както и право на личен живот - да се среща с когото иска, да се влюбва и разлюбва, сам да избира партньорите си.
Ама - нека си пишат ! Важното е, че той изглежда щастлив и доволен от живота !  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 09:46 от gospojata

# 535
# 536
Здравейте. Hug Hug Hug

Дафне, Госпожата, Абби, Hug Hug Hug

Вай, тея рускини големи моралистки ще излезат.  ooooh! Хайде, холан. ooooh!

Берен преди ЗП.  Peace С друг любим мой актьор - Джансел Елчин. Heart Eyes

# 537
Здравейте! Hug

# 538

Снежка,  Heart Eyes познавам доста рускини, поживяла съм малко там в детско- юношеска възраст, та мноооооого добре ми е известен “високият“ им морал !  Wink Laughing
Мен друго ме изумява - увереността, с която говорят, сякаш са наясно с всички факти, както и смелостта, с която си позволяват да дават оценки и квилификации на личността на Къванч, на френското Цвете, на майка му, баща му и родата до девето коляно !  Laughing Ще рече човек, че той заради тях е роден на белия свят - да отговаря на очакванията им и да сбъдва мечтите им !  Mr. Green

# 539

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт