Раждане със секцио - 4

• 86 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря за отговорите  Simple Smile

# 46
Цоп и аз в новата темичка  bouquet

# 47
Имам едно питане към мамите с 2 пъти секцио: как се чувствахте по време на второто секцио?

# 48
  • София
Имам едно питане към мамите с 2 пъти секцио: как се чувствахте по време на второто секцио?

Притеснена и напрегната, понеже знаех какво е. Имах чувството, че дишането ми е по трудно, не ми беше комфортно, усещах нещо, като клатене в корема, докато лекарите оперираха.

# 49

Нормално. Всичко си мина както трябва и странно, но не бях толкова притеснена като че ли.

# 50
Момичета, предстои ми секцио и до колкото знам около 24 ч ще съм в реанимацията. Въпроа ми е помпата за кърма в кой багаж да я сложа - ще мога (трбва)  ли да я ползвам още тогава или с багажа, който ще ми донесат после? Какво друго да пъхна в този "първоначален" багаж?

# 51
Аз също имам въпрос- след секциото първите дни си на обезболяващи, кога може да се започне с кърменето? Знам, че кърмата слиза по-бавно, но предполагам, че не  може да се кърми, ако си на обезболяващи Rolling Eyes

# 52
  • Варна
new leaf- според мен може помпата да ти я донесат после. Аз поне не можех в началото да я ползвам. Първо в легнало положение не се получава, второ- никакви признаци нямаше да идва кърма, освен да помпиш на празни обороти за стимулация... На третия ден вече усилено я ползвах  Mr. Green  За първоначалния багаж много зависи в коя болница си. В някои нищо не ти трябва, освен нощница и чехли, но в други си трябва цял списък..

svetlina* - обезболяващи ми даваха само първите няколко часа. Но въпреки това ми казваха да слагам бебето да се мъчи да засуче. Е, той никак не успя веднага де  Crazy

Успех и на двете ви Hug

# 53
Обезболяващи след операцията се дават само ако има нужда, не по принцип.

# 54
 Записвам се в темата. Много е полезна за мен, тъй като скоро ми предстои раждане със секцио.

# 55
Sunny.G , мерси, ще съм в св.София (бившата Тина Киркова)т.е. ще ми трябва всичко. Чела съм списъците, но ми се иска лично мнение Simple Smile

# 56
Ню Лийв, аз смятам да взема целия багаж, но защото таткото ще идва с мен и ще може да се занимава с него. А помпа не съм планирала да ползвам в началото. Ако се наложи ще купуваме в движение след 5-6-тия ден.

# 57
# 58
Въпрос (може би много тъп) - какво става с околоплодните води при секцио- изсмукват ли ги или се пука мехура предварително Rolling Eyes Embarassedтова не ми е много ясно

# 59
Здравейте! Предстои ми второ секцио, но още нямам направление от офталмолог, рано е. Но бих желала да ви питам, ако някой знае за свестен такъв, да ми го препоръча... Първият път направлението ми го даде една много готина докторка от Втора градска, но вече не й помня името, кой ти е знаел, че пак ще раждам ooooh! Mr. Green , а имам високо очно налягане и изтъняла ретина. Не ми стиска да родя нормално.

Общи условия

Активация на акаунт