Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 792
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!Темата е много полезна и най-редовно я следя.Нашият рожден ден също мина и съм много доволна.Правихме го в морската градина -в "Grand Italia" -ресторант "Градина". Намира се между "Хоризонт" и "Делфинариум".Заведението е много приятно. Има басейнче и ако има по-малки деца трябва да се внимава,но иначе е супер.Храната е добра,разрешават да се внася торта отвсякъде. Единствената ми забележка е,че поръчките се бавеха,но може би защото беше по-натоварено вечерта. Имаше и друг рожден ден.Децата много играха. Ангажирахме Живко Драгостинов за 1 час за купон с балон.Благодаря му от сърце!Децата много се забавляваха. Организира им игри с балони, направи им рисунки на личицата и ръчичките,подари на всяко дете фигурка от балон и накрая поднесе тортата на рожденика.Тортата също беше много вкусна - от "Дилайт" - с лек ванилов крем.С една дума тази година си изкарахме супер рожден ден!

# 76
Миналата година бяхме в мола в Аспарухово и сме много доволни. След това обаче всички приятели направиха там рождените дни на децата си и се пренаситихме. Оглеждам се за нещо ново и интересно.
Хе,ние също се чудехме и за там.Значи е хубаво?А как е храната в пицарията?Нали родителите се черпят там?
Бубе, здрасти и в тази тема Hug
Храната е супер- пицария Модена! Цяла зима там висяхме с компанията. Има огромен детски кът и зала за рождени дни.
Силно препъчвам!
Много ти благодаря  bouquet : Като наближи рождения ден на малката фурия,ще решим къде да бъде Laughing
mmilityy,няма защо!После да споделиш къде сте били и как сте изкарали Hug

# 77
Аз за сега се отказах от Бонели, някак си скучно ми се вижда на фона на др заведения с детски кътове, макар и закрити  Grinning . В момента съм на вълна- Хепи Ленд Аспарухово и Елитис. На вторият сме поканени на РД в петък и ще имам пресни впечатления. Като цяло обаче клоня за Сити Центъра, дъщеря ми , която става на 4г., много го обича, обстановката е уютна и храната е вкусна.

# 78
  • Варна
Денди и ние в петък сме на РД в Елитис Laughing
Да не сме на един и същ Laughing

# 79
бяхме на рожден ден в мола в Аспарухово и детето ми излезе от там с разкървавен нос;
 много лошо впечатление ми направи, че аниматорите спореха и "се звереха" /за да не използвам по-силна дума/колко е безопасен детския кът и как всичко е ок, а като ги попитах как се е ударило детето замлъкнаха, никой нищо не беше видял;
съгласна съм , че белята става за секунди, но хем да не си гледаш работата, хем да се звериш на хората, че нямало как да стане и...едва ли не децата са на самотек там, водят ги от залата за анимация и ги оставят в лабиринта и толкова
за Модена, да, всичко беше вкусно, но детските пици бяха братовчеди на пицата на бившия финансов министър  Grinning

# 80
Благодаря за отговора ще чакам да пишеш като мине.
да разбира се   newsm38 1swing smile3510 bdbaloni

# 81
  • ВАРНА
Здравейте Hug и нашият рожден ден вчера мина,правих ме го в Пфое Мол,останах много доволна от обслужването и аниматорката.Децата много се забавляваха,а за мен това беше най важното! Ето снимки и от нашето парти  Grinning https://www.facebook.com/ivelina.bratoeva.9/media_set?set=a.5464 … 813386&type=3

# 82
Здравейте Hug и нашият рожден ден вчера мина,правих ме го в Пфое Мол,останах много доволна от обслужването и аниматорката.Децата много се забавляваха,а за мен това беше най важното! Ето снимки и от нашето парти  Grinning https://www.facebook.com/ivelina.bratoeva.9/media_set?set=a.5464 … 813386&type=3
Снимките са страхотни, щастливо детство пожелавам на твоето момиченце / междудругото откъде взе тортата? от ламор или дъга? /

# 83
  • ВАРНА
Diana1006 благодаря   bouquetа тортата си е поръчах на това момиче https://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Svetlana-Hristova/215181055204607

# 84
утре сме на Рд в екопарка. то както го дават по прогноза дъжд и гръмотевици може и да се размине РД-то. ако няма промяна ще пиша как е минало

# 85
  • Варна
Ние в крайна сметка запазихме за тази събота в Капела Плей, по тази оферта за 7 деца, която бях показала по-нагоре.Ще дам отзиви как е минало Peace
Дано не съжалявам де.

Иначе мин. петък бяхме на РД в Елитис.Всичко беше чудесно, ама рано затварят и накрая като си тръгвахме и слизахме по спрения ескалатор.Иначе хареса ми, а и малката хубаво се наигра с децата.

# 86
mmilityy,дано ви хареса,най-вече на децата и на рожденичката!После ще чакаме мнения Peace

# 87
  • варненка от София
Вчера мина и нашия рожден ден край байсена на парк хотел Персей. Много забавно, въпреки променливото време, децата се нащуряха едно хубаво. Според рожденичката това е най-хубавият рожден ден, който е имала и така до другата година. Яденето определено е много и остана, възрастните дояждаха на децата. Избрахме си меню с два сандвича, плодове, асорти соленки и сладки, сокче и вода. Предоволно. Тортата си я внесохме ние.

# 88
Здравейте, преди време следях темата, но доста изпуснах и не съм много в час. Дъщеря ми ще има рожден ден през август и настоява да е в Младост, защото често ходим там да играе. Нямам никакви впечатления и ако някой е празнувал там, моля да сподели... Исках в Бонели, понеже сме били и ми допада, но каза, че ще е скучно и няма къде да играят.. Децата са на 6г., ако имате препоръки за друго подходящо място ще бъда благодарна!  newsm78

# 89
Здравей,
интересува ме какви парички ти излезе рожденият ден в Персей.Благодаря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт