Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 800
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • варненка от София
За Персей - 11 лева е куверта за дете - 2 лева е вход за басейна за дете, ако влизат и възрастни е 5 лева. При нас възрастни не влизаха и вече каквото поръчаш на възрастните, имат меню. Не зная колко деца ще си каните и възрастни, за да си направиш сметката. При нас бяха 17 деца и 25-6 възрастни.

# 91
Здравейте,
исках да споделя, че всеки път  сумата, заделяна за наш детски РД е поне 300 лв , а има 3 деца.  Абсурдно е да давам 1000 лв годишно за 6 часа пици ,щуреене, и торта (последната често правя аз)

Да, искам да дам най-доброто,за нас то е:
Басейна Бриз 2          Минус-вече не правели там
Екопарк                     Минус-ако вали
плажа                        Минус-пясък в тортата
МОл Варна                 Минус- закрито е и е за по-малките деца
в двора на село         Минус- далечко е

На безумие робувам!Някой няма ли двор с райграс да наемем, ако децата изровят - ще сея и кося и торта ще направя 100%натурална...

# 92
  • Там където има любов
  bouquet да следя

# 93
  • Най-красивата страна
Ние празнувахме в Олд сити .Доволни сме, децата бесняха. Към детското меню имаше дребни подаръчета за всички.Внесохме си тортата/ без да ни задължават да плащаме за това/
Няма ограничения във времето, седяхме четири часа.
Обслужването е много добро и цените са нормални.

# 94
# 95
  • Варна
Нашият РД мина в Капела Плей.Всичко беше много хубаво, децата много играха, танцуваха, менюто също ми хареса.Само една забележка имам и им я казах накрая.В пакета РД е по два часа, аз се разбрах да си доплатя след двата часа, а те като минаха взеха през 2 мин., ама да вдигаме ли нещата от масата и т.н..И то при положение, че бях казала, че ще си доплатим!И залата беше празна, нямаха други рожденни дни.

# 96
Днес ходих в Акварел да направя меню за родителите.Видях детския кът не съм много доволна.В една маза е .Мирише на мръсен мокет.Избрах торта.Дано децата да се забавляват,но не е за първи и последен път там . Joy

# 97
Момичета трябва ми аниматор да забавлява 7 годишни бъдещи първолаци  Grinning, искам да ги забавлява с интересни игри и танци.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 23:27 от Netty

# 98
Аниматорката от нивеляшка е добра.Справя се блестящо.

# 99
Ние ще сме в Бонели и ще ми трябва външен аниматор newsm78

# 100
mmilityy,благодаря че сподели впечатленията си Hug Явно навсякъде има по нещо което леко разваля нещата.Явно младежите са бързали да останат на спокойствие Mr. Green Laughing

# 101
НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ АКВАРЕЛ . РД мина що годе добре, понеже децата се познаваха и си играха заедно. детския кът не ми хареса , много постен, единствено че стените са красиво нарисувани. мирише лошо. храната беше вкусна.
АНИМАТОРКАТА под всякаква критика. беше там с двете си деца, едното пълзящо дребосъче, другото на около 5г. постоянно около нашите деца , не ми пречеше, но не ми беше много приятно. НО ТОВА ЧЕ СЕ НАРЕДИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ НА СНИМКИТЕ, КОГАТО ДУХАХМЕ СВЕЩИЧКИТЕ МИ ДОЙДЕ В  ПОВЕЧЕ  smile3512 smile3515 smile3513 и майка му и тя пее там. не може да го дръпне да му каже да се махне. не исках да се караме по време на снимките........................ няма да отидем повече със сигурност.
платихме 150 лева - меню с ваучер за 10 деца, торта от дъга 40 лева и две плата със сиренца, кашкавалчета и пилешки хапки /много вкусни/ и бира, кафе, такива работи.

ааа, и края на РДто аниматорката благоволи да каже оставете децата , нали все пак това е моята работа.....  /в началото вика, ааа те много малки , май няма да има нужда от аниматор и игри,  и и казах да /

# 102
но при желание можеше да ги гледа да не  се ударят, а не да се занимава с нейните си деца само.
на невеляшка сме ходили свободно, еми там е много хубаво, играчките са нови, детския кът е до теб, гледаш си децата, играят си с кеф. има много играчки, хубаво е , там трябваше да е/ много съжелявам , че взех този ваучер !!! /

# 103
Ние бяхме на рд на Нивеляшка.Аниматорката беше един път.Забавляваха се.
а в Акварел само като видях как мирише ,еми не си заслужава да си даваме парите там.Но и аз скочих с 2 крака вече.Дано сина ми поне да е доволен.А децата да се забавляват.

# 104
А защо след като сте отишли в Акварел и сте видели че е гадно,все пак сте решили там да празнувате рождените дни newsm78 Миналата година с мъжа ми ходихме да видим дали е добре в Шрек на Чаталджа, за 2я рожден ден на малката.Мъжа отиде да види детския кът в мазата и остана потресен!Миришело на мухъл и имало паяжини SickТо миризмата на мухъл се носеше още от стъпалата,дори аз я усетих ooooh! Веднага се отказахме да питаме подробности,директно си тръгнахме.Щеше да ни е срам пред приятелите децата да празнуват в такава гадост.Избрахме център Мама'с енд ми,детския кът е супер за мъници,2 каки ги гледаха прекрасно,ние бяхме в ресторанта с хубава храна и идеална гледка през прозорците към детския кът.

Общи условия

Активация на акаунт