Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 785
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мами, търся начин да се свържа с РОСИЦА ЛИПОВАНСКА; синът ми мн харес а тортите в блога и, но не намерих координати;
имате ли идея къде работи, тествали ли сте ги, цени.....иначе изглеждат мн красиви

# 331
  • Варна
Мами, чудя се какво да гощавам бебетата на нашия РД  newsm78 За големите дечица ще има пица, сокче, гризки и т.н. там каквото влиза в пакета. За дребните, обаче не знам какво да измисля. Ще нарежа морковки, краставица, банан. Или пък да взема по едно плодово пюренце... То вярно, че са вече на годинка, но ми се иска да е здравословно меню.

# 332
За Росица Липованска бях чела някъде по форумите,че мамите са много доволни от тортите,които прави.Аз лично не мога да споделя мое мнение,защото не съм поръчвала. Намерих фейсбук страничката й.Може да изпратиш съобщение и да попиташ за подробности жената.Слънчев ден от мен!
https://www.facebook.com/rosica.lipovanska

http://boutiquecakerosi.blogspot.com/

# 333
Благодаря, Русалка; свързах се, но се оказа, че е заета и също няма да  мога да поръчам;
общо взето за след месец, които ще празнуват имат възможност.

# 334
  • Варна
Здравейте мами   bouquet
Моята дъщеричка ноември  има рожден ден. Миналата година поканихме клоун от Парти Джак в градината и беше доста забавно. Тази година смятам отново да ползвам услугите на фирма, отново в градината, но се нуждая от свежи идеи,  понеже на мен ми липсват такива  Embarassed
Поздрави!   bouquet

# 335
Ми то май няма кой знае какъв избор, освен да смениш фирмата. Не пишеш на колко години е детето, има различни видове партита, ако миналата година е била с клоун, таи година може да е парти с феи или нещо по-момичешко.

# 336
и аз се интересувам от някое заведение  актуално и с добро  обслужване и цени за 4 годишен малчуган? newsm78 newsm78

# 337
  • Варна
 Мина и нашето монстър-хайско Simple Smile парти в Мамс енд Ми. При нас нямаше неприятности като описаните по-рано, но бяхме в ранен следобед делничен ден и беше спокойно. Почерпката за децата и гостите беше предварително поръчана, както им бе офертата, така че може би това е по-удобен вариант и отпада притеснението от бавно обслужване. Аниматорката беше чудесна, децата видимо се забавляваха. Хареса ми, че при поднасянето на тортата ги подкани всяко да пожелае по нещо на рожденничката, бяха много забавни и изобретателни в пожеланията, прекрасни сладури!
Това е, аз за щастие съм от доволните този път:))

# 338
  • Варна
ЛюбOff радвам се, че сте си изкарали добре! В крайна сметка това е целта на всяко мероприятие Simple Smile

Да споделя, че пицария Амичи също са направили детски кът и се празнуват РД. Тази вечер бяхме с ММ там да хапнем и видяхме, че на втория етаж са направили кът -дори имаше празнинство. Не разгледах подробно,  но май е за по-големи дечица 4-5 и нагоре.

Аз вече нямам търпение да дойде рожденния ден на дребчо  Heart Eyes Направих и раздадох част от поканите. Темата ще бъде пингвинчета Simple Smile . Тъкмо ще съвпадне с името на детския кът, а и  сега прохожда малкия и изглежда като пингвинче като ходи Wink

# 339
  • Варна

Да споделя, че пицария Амичи също са направили детски кът и се празнуват РД. Тази вечер бяхме с ММ там да хапнем и видяхме, че на втория етаж са направили кът -дори имаше празнинство. Не разгледах подробно,  но май е за по-големи дечица 4-5 и нагоре.

Това, пък, къде е?  newsm78

# 340

Това, пък, къде е?  newsm78

Пицария  "Амичи" се намира във "Възраждане", над LIDL. Аз живея наблизо,но незнаех,че вътре има детски кът,защото все отвън сядахме лятото. Хубава е пицарията.Ще вземем да отидем да видим детския кът.

# 341
Здравейте, мами,
Предстои ни РД и както всяка година се чудя къде. Спряла съм се на Капела плей или детския кът в Търговсия център в Аспарухово. Моля помагайте в избора!
Благодаря!

# 342
от гледна точка на безопасността...ако има и други деца става голяма лудница и не съветвам да ходите там

# 343
Днес попаднах в Интернет на този ваучер.Някой има ли информация и мнения от тази фирма:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14934&refid=23574&webid=67

# 344
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, мами,
Предстои ни РД и както всяка година се чудя къде. Спряла съм се на Капела плей или детския кът в Търговсия център в Аспарухово. Моля помагайте в избора!
Благодаря!

Ако ще е в Аспарухово, мисля, че Бейби Рок е по-добре. Все пак зависи от възрастта на дечицата.
Ние там ще празнуваме първия рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт