Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 940
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Искам да похваля ди-джея-сладкар, бармана и организацията на детски рожден ден тип караоке в бар "При АндрЮ". Изкарахме чудесен 10-ти РД там. Имаше и две петгодишни, дори те се вписаха в обстановката.
Препоръчвам горещо за по-големички деца, които няма как да не знаят актуалните песни наизуст  Simple Smile
Родителите могат спокойно да оставят децата си цели 3 часа в ръцете на домакините и само да минат да си ги приберат. Така децата се отпускат и пеят и танцуват.
Само не поръчвайте големи торти! Предвидете една, която да стигне точно за гостите!

Първи, втори и трети РД съм си правила у дома - неограничен детски купон с малка домашна шведска маса за големи. Не разбирам защо държите първия РД да е на заведение?!

# 541
  • Варна
Само не поръчвайте големи торти! Предвидете една, която да стигне точно за гостите!

Тането, какво имаш предвид с това? Че и ние резервирахме там, децата ще са 13-15, а поръчаната торта е 20 парчета. Мислех, че ще ни върнат остатъка и после ще се почерпим вкъщи с него. Rolling Eyes

Edit, разбрах, мерси за отговора. Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:54 от chockolina

# 542
  • Варна
Искам да похваля ди-джея-сладкар, бармана и организацията на детски рожден ден тип караоке в бар "При АндрЮ". Изкарахме чудесен 10-ти РД там. Имаше и две петгодишни, дори те се вписаха в обстановката.
Препоръчвам горещо за по-големички деца, които няма как да не знаят актуалните песни наизуст  Simple Smile
Родителите могат спокойно да оставят децата си цели 3 часа в ръцете на домакините и само да минат да си ги приберат. Така децата се отпускат и пеят и танцуват.

Първи, втори и трети РД съм си правила у дома - неограничен детски купон с малка домашна шведска маса за големи. Не разбирам защо държите първия РД да е на заведение?!

Каква е цената на куверта и колко места е горе-долу капацитета на заведението? Не се интересувам за рожден ден, а за друго парти за 10 - 11 годишни деца.

# 543
За РД условията са 10 лв куверт на дете + 60 лв такса персонал. Децата получават 2 напитки - сок, вода или газирано според уговорка и възгледите на родителите за вредността на колата  Wink, 2 сандвича, дребни сладки. Най-добре се чуй по телефона с шефа - пишеш "при АндрЮ" във фейсбука и излиза телефона  Simple Smile
Капацитет не мога да преценя - има маси, бар столчета. Биха се събрали спокойно цял клас деца.

# 544
  • Варна
За РД условията са 10 лв куверт на дете + 60 лв такса персонал. Децата получават 2 напитки - сок, вода или газирано според уговорка и възгледите на родителите за вредността на колата  Wink, 2 сандвича, дребни сладки. Най-добре се чуй по телефона с шефа - пишеш "при АндрЮ" във фейсбука и излиза телефона  Simple Smile
Капацитет не мога да преценя - има маси, бар столчета. Биха се събрали спокойно цял клас деца.

Благодаря много! Отварят специално за събитието, няма странични хора, нали?

# 545
Да, идеални за частни партита.

# 546
  • Варна

Тането, какво имаш предвид с това? Че и ние резервирахме там, децата ще са 13-15, а поръчаната торта е 20 парчета. Мислех, че ще ни върнат остатъка и после ще се почерпим вкъщи с него. Rolling Eyes

Edit, разбрах, мерси за отговора. Hug
Можеш да си вземеш всичко, което остане, по твоя преценка. Няма такова нещо да не връщат остатъка.
Хареса ми, че има достатъчно място за танци и за по-голяма група деца, но определено си е за деца над 10г.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 17:36 от Solar Wind

# 547
За "Радост и усмивка" ми е изключително негативно мнението. Миналата година в края на април/началото на май съм споделила защо. Peace

Някой да е празнувал в "Ретро клуб" (под "Пикадили - Чаталджа")? Какви са условията, че дъщеря ми това си е избрала за предстоящия РД?!

Ако още се интересуваш, че чак сега видях ми чукни на лични да дам подробности. Много съм доволна:)

# 548
  • Варна
yasmina, благодаря за предложението, вече резервирахме "При Андрю". Peace

# 549
  • Варна
"При Андрю" обаче затварят за ремонт след 2-3 дни и не се знае изобщо дали и кога ще отворят...

# 550
Здравейте! Бих искала да ви помоля, ако някой знае условията за рожден ден в Аромат и под Пикадили Чаталджа, да ми ги пише на лични. Благодаря и успешна седмица!

# 551
# 552
  • Варна
Като се замисля, че и нашият детски рожден ден наближава, и какъв омагьосан кръг са сегашните рожденни дни...да не смееш да прекъснеш линията и да направиш нещо по-различно и с по-малко деца, другите после ще те гледат нацупено.

А детето колкото по.голямо става, толкова по-омагьосано се получава. Сигурно идва момент, в който НЕ МОЖЕ да не направиш рожденния ден в детски клуб и да са поканени 20 деца и още 20 родителя. Една малка сватба Simple Smile

# 553
  • Варна
Вече предупредих моята дъщеря, че от тук нататък /след 10 РД/ вече няма да празнуваме по клубове. Едно, че за тази възраст няма нищо подходящо, а и вече взе да ми писва от едно и също всяка година.
Парите, дето ги даваме по клубове, ще ги заделим за хубав подарък, евентуално билет за кино с някоя приятелка - това иска и тя.

# 554
  • Варна
Вече предупредих моята дъщеря, че от тук нататък /след 10 РД/ вече няма да празнуваме по клубове. Едно, че за тази възраст няма нищо подходящо, а и вече взе да ми писва от едно и също всяка година.
Парите, дето ги даваме по клубове, ще ги заделим за хубав подарък, евентуално билет за кино с някоя приятелка - това иска и тя.

А, така, трябва да се настоява и явно преди пубертета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт